"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Е, нали той е преправеният глас, който дава напътствия на Краса.

# 541
Кой? Нещо явно съм пропуснала.

# 542
Аз не мисля, че е Ленков преправения глас....

Откъде дойде това?

# 543
🥴 То е ясно от самолет, че е той. И особено вчера, след като Мария ни разказа биографията му, за мен няма никакво съмнение.

# 544
А никой ли няма да коментира думите на Ленков от снощи: "Жаки има нужда от пари"(при разговоря с Анелия и офертата му да даде кинти на Анеля за да откупи дялът на Жаки).
Чух го, да и ми направи впечатление, ама забравих да го изкоментирам. Накрая ще се окаже, че и Киро той е затрил и изобщо замисъла да разбърка това семейство идва от доста по-назад в миналото. Нещо повече се е случвало между маман и тогавашния спец.полицай или какъвто там беше, и има да си отмъщава много май.

# 545
Зарязала го е, а той е бил влюбен до ушите. 😁 И тя ли е била ченге?

# 546
  • Пловдив
Ха ха:

– Седни, за да не се шокираш, като чуеш какво ще ти кажа.
– Ама аз съм седнал! Simple Smile

Това е като бисер, излязъл от някой от старите български филми с големите комедийни актьори. Но тук беше напълно не на място.

И веднага след първата сериозна кавга между Кера и Калоян, Кера се сети да се обади на "къмпютърджията". Simple Smile

# 547
Великият холдинг няма IT или поне договор с външна фирма за поддръжка?!

# 548
Великият холдинг няма IT или поне договор с външна фирма за поддръжка?!
Явно има. Просто Кера е смотана.

# 549
  • Пловдив
Simple SmileЕто това е. Случайно някой непознат те блъска на улицата и след това му поверяваш служебния си лаптоп с цялата важна информация в него, само защото въпросният човек е казал, че е компютърджия. Simple Smile Даже не се сещаш, че във фирмата има IT. Simple Smile

# 550
Ха ха:

– Седни, за да не се шокираш, като чуеш какво ще ти кажа.
– Ама аз съм седнал! Simple Smile

Това е като бисер, излязъл от някой от старите български филми с големите комедийни актьори. Но тук беше напълно не на място.

И веднага след първата сериозна кавга между Кера и Калоян, Кера се сети да се обади на "къмпютърджията". Simple Smile
Има
Просто тя не се е сетила за наличието му !!!
А видяхте ли как гледаше таблицата и пак нещо са химикал пишеше/сравняваше ???

# 551
За мен беше епичен боя с бухалки посред бял ден……

# 552
Тия са направо невъзможни.
"Съдържателните"разговори между Жака и Вихра ме пребиват. Joy
Същите такива между Стивън и Жака.
Едни драматични паузи, въздишки сякаш не знаят какво да си кажат. В тази жена няма никакъв живец, само се кипри и произнася по едно изречение с грубият си глас. Никаква спойка, химия абе нищо няма между тях.
А пък мрънкането и самосъжалението на Калоян беше смехотворно. Всеки момент чакам да изприпка при мама и да се оплаче от Жака. Хубаво го насоли Кера, тя е по мъж от него. Особено с този аутфит, как се е запасала с ризата на кръста една лула и бомбе  ѝ липсват само. Joy
Само свеж полъх са бургазлиите.

# 553
  • Пловдив
Тази Вихра продължава ли да се води охрана? Ми тя е всичко друго, но не и охрана. Наема персонал, пазарува, съветва, изпълнява и детекстивски задачи. Simple Smile
И още нещо ми направи впечатление. В днешния епизод Жаки поръча на Вихра да подсили охраната, като назначи човек за шоурума и за "отвън". А нали уж беше наела човек да стои пред шоурума, онзи, който се изпречваше пред всеки посетител и заради него Жаки каза бисера "Може ли да си вляза в шоурума". Като че ли сега Жаки забрави за него и поиска Вихра да наеме човек.
Дано този път Джаста Праста да коментира по-скоро. Simple Smile

# 554
Каква охрана, тя е икономка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт