Раждане в Майчин Дом - София (8 тема)

• 80 873
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 990
Много смели доктори… секцио 2 дни преди термин?! Аз тъкмо щях да се моля да е 7 дни преди термин и мисля, че ще ми откажат толкова близо до термин, пък камо ли 2 дни… при кой доктор ще раждате?
който е на смяна

# 991
Моята приятелка се падна при Ангел Налбански и си остави ръцете върху нея-дълъг, неравномерен и крив белег. Дано не сте при него! Успех!

# 992
Моята приятелка се падна при Ангел Налбански и си остави ръцете върху нея-дълъг, неравномерен и крив белег. Дано не сте при него! Успех!
Мерси

# 993
Мерси
Моето секцио също беше 2 дни преди термин. Приеха ме 4 дни преди това в болницата за наблюдение. Раждането се извърши от др Констанца  Нейкова, много добра млада лекарка.
Всичко ще е наред, попитайте кого са определили за операцията ви, би трябвало да е ясно вече щом сте в болницата.
Успех и леко раждане!

# 994
Мерси
Моето секцио също беше 2 дни преди термин. Приеха ме 4 дни преди това в болницата за наблюдение. Раждането се извърши от др Констанца  Нейкова, много добра млада лекарка.
Всичко ще е наред, попитайте кого са определили за операцията ви, би трябвало да е ясно вече щом сте в болницата.
Успех и леко раждане!
Мерси

# 995
Здравейте ! Не съм от София и искам да попитам за болницата Майчин дом как стоят нещата с проследяване на бременността? Защото в сайта нищо не можах да намеря от това което ме и терасата...
Кои са гинеколози там ? Заплаща ли се (здравно осигурена съм )нещо за проследяване на бременността ако за запиша при някой от тях ?

# 996
До колко часа може да излизаш в двора на болницата?

# 997
Здравейте ! Не съм от София и искам да попитам за болницата Майчин дом как стоят нещата с проследяване на бременността? Защото в сайта нищо не можах да намеря от това което ме и терасата...
Кои са гинеколози там ? Заплаща ли се (здравно осигурена съм )нещо за проследяване на бременността ако за запиша при някой от тях ?

Аз се следя при Клисурски по здравна каса, не мога да кажа че съм доволна, нито че не съм доволна… отивам поглежда, казва с две думи, снимки нямам, изследвания пуска и то доста, два пъти ме кара да правя натоварване с глюкоза, за мен това е излишно и доста не здравословно. Нищо не съм плащала до сега, само тоновете. Едновременно с това се следя и при д-р Дяволов, при него ще раждам, много съм доволна, не говори много, но имам връзка с него ако се наложи… не обяснява много, но съм много доволна. Успех.

# 998
Здравейте. Ще раждам началото на октомври в Майчин дом. Искам да си направя ПСР преди това. Имате ли идея до колко дни по-рано трябва да е направен, за да е валиден за тях? Някой да си е правил?

# 999
Здравейте. Ще раждам началото на октомври в Майчин дом. Искам да си направя ПСР преди това. Имате ли идея до колко дни по-рано трябва да е направен, за да е валиден за тях? Някой да си е правил?

Аз раждах март и при приемане задължително правят антигенен, без значение дали имаш направен  тест преди това и си носиш.
Не мога да кажа дали сега има промяна.

# 1 000
Аз раждах миналата седмица и все още правят тест при премане. До колкото знам си има отделени за Ковид болните родилки

# 1 001

Здравейте Simple Smile Аз се следя в МЦ на Майчин дом при др Дикова. В Супердок може да разгледате повече информация относно специалистите и евентуално да си запишете час. Ето и линк:

https://superdoc.bg/klinika/mts-maychin-dom

При записване за проследяване обясняват какво се полага по ЗК и какво се доплаща. Аз съм също здравноосигурена и до момента не ми се е налагало да доплащам за нещо.

Дано съм Ви била полезна.

# 1 002
Момичета до 30 седмица се следя в Надежда след скъсяване на шийката заради липса на кувьози в надежда ме изпратиха за задържане в майчин дом. Разочарова ме тази ситуация и реших че искам да родя в майчин дом .В 30 седмица съм.Искам да открия добър гинеколог  да допроследи бременноста ми в майчин дом И екип за раждането. Чувам добри мнения за др Дяволов, Емил Гърдев,и Сергей Славов.

# 1 003
Препоръчвам д-р Ибрям, също е много добър специалист. Ученик на Дяволов и на Чавеева е. Аз бях изключително доволна и от отношението му.

# 1 004
Момичета до 30 седмица се следя в Надежда след скъсяване на шийката заради липса на кувьози в надежда ме изпратиха за задържане в майчин дом. Разочарова ме тази ситуация и реших че искам да родя в майчин дом .В 30 седмица съм.Искам да открия добър гинеколог  да допроследи бременноста ми в майчин дом И екип за раждането. Чувам добри мнения за др Дяволов, Емил Гърдев,и Сергей Славов.

Препоръчвам Дяволов.

Общи условия

Активация на акаунт