Раждане в Майчин Дом - София (8 тема)

• 80 856
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 1 005
Момичета до 30 седмица се следя в Надежда след скъсяване на шийката заради липса на кувьози в надежда ме изпратиха за задържане в майчин дом. Разочарова ме тази ситуация и реших че искам да родя в майчин дом .В 30 седмица съм.Искам да открия добър гинеколог  да допроследи бременноста ми в майчин дом И екип за раждането. Чувам добри мнения за др Дяволов, Емил Гърдев,и Сергей Славов.

Препоръчвам Дяволов.
аз в момента лежа в отделението мисля след като ме изпишат да запиша час при Дяволов евентуално...как става записването.Мога ли да избера той да изроди  детето.Хич нищо неми е ясно първа бременност ми е.Бях в надежда и там уж си бях избрала агто ми да изроди детето но нещата се промениха и сега незная на къде

# 1 006
Може и да не се съгласи да ви изроди, чувам че иска от по-ранен етап да следи бременните, които раждат при него. Най-добре да му звъннете да го попитате лично, но дали ще се намери някоя жена, която да ви даде личния му номер, не знам. Ако решите за проф. Николов, той е завеждащ на АГ клиниката на 3 етаж в МД, ми пишете, ще ви дам номер.

# 1 007
Аз лично лоши отзиви съм чувала само за Гърчев.

# 1 008
Препоръчвам д-р Ибрям, раждах при него май месец, планирано секцио. Изключителен професионалист и бях много спокойна с него. Проследи цялата ми бременност.

# 1 009
Препоръчвам Д-р Джеров , усмихнат и професионалист !

# 1 010
  • София
Момичета до 30 седмица се следя в Надежда след скъсяване на шийката заради липса на кувьози в надежда ме изпратиха за задържане в майчин дом. Разочарова ме тази ситуация и реших че искам да родя в майчин дом .В 30 седмица съм.Искам да открия добър гинеколог  да допроследи бременноста ми в майчин дом И екип за раждането. Чувам добри мнения за др Дяволов, Емил Гърдев,и Сергей Славов.

Препоръчвам Дяволов.
аз в момента лежа в отделението мисля след като ме изпишат да запиша час при Дяволов евентуално...как става записването.Мога ли да избера той да изроди  детето.Хич нищо неми е ясно първа бременност ми е.Бях в надежда и там уж си бях избрала агто ми да изроди детето но нещата се промениха и сега незная на къде

При Дяволов може да запишете час в МЦ Божидар Славчев.  Там и номер ще Ви дадат . Той за мен е най добрия избор. Успешен финал!

# 1 011
здравейте , миналата седмица родих в МД и мога да споделя малко инфо по етапите на приемане : аз бях с планувано секцио при Дяволов
ПРИем- 8:30 сутринта, ден преди секциото
Докторът ми каза да си направя бърз тест във външна лаборатория - направих го предния ден и ме приеха с него. В 8:20 бях в МД ниско тяло на регистартурата - ако сте с електронно направление трябва са знаетв от коя дата е иначе няма да могат да го намерят. Насочват ви към кабинет 198 за тест за ковид - аз имах и за това директно се качих пред 210 - там попълвате доста документи - жената беше изключително мила - иска да погледне иьдлвдванията които имате - васерман , хепатит и тн ми пуснаха отново, защото моите бяха от 12 гс. Правят се кратки тонове и ви изпращат към 211. - ЕКГ и 213 за кръв( урина ще дадете готе в отделението) аз след този кабинет започнах да си пия вода.Ако в 211 няма никой , отивате първо за кръв и после се връщате в 211. След това ви насочват към 222 и 223 - интернист и анестезиолог - ако дамите по кабинетите не бяха токкова приказливи или просто бяха налични - пред 222 и 223 чаках около час да се появи някой . В общи линии всичко, бременни си вървяхме вдна слвд друга по кабинетите аз бях реално втората която влезе в 210в 8:50 и се качих към 5 етаж към 12:00. Като свършите с 223 отвън ви чака санитарка която винпомага с багажа и ви води до входа на отделението : аз бях насочена от Дяволов за ет 5В : даваш урина и те настаняват в стая ( 3 легла, обща баня и вц на етажа, не е реновирано, но не е и миЗерия ). За Дяволов се плаща комплект за операцията от 95 лв, които трябваше да платя същия ден а не накрая, та си носете налини пари - като го платих - ми го донесоха комплвкта и с него си ходих на следващия двн към операционната. Започват се тонове, проба за анстезиа, ехограф и преглед за разкритие ( последния нямам идея защо - про все че беше супер груб) и към 15:00 часа бяха свършили с всички процедури и до следващата сутрин никой за нищо не ме е търсил. Можете да ходите до кафенето и бистрито на първия етаж - аз там обядвах.
Дават две хапчета против киселини- едното се пие в 22:00 ч а другото в 6 сутринта преди операцията. Храна аз консумирах до 18:00 а вода до 22:00. Изпих сигурно около 4+ л вода за целия ден. Вечерта дежурната акушерка ще ви обясни отновов за хапчетата, за това какво да си вземете към реанимация , а останалия багаж надписан стои и чака в стаята, ще ви го качат слес операцията в стаята. За реанимация аз носех - термометър , 5бутилки вода( можете да вземете колкото искате в торба - препоръчително е да са малки бутилки за да ги вдигате лесно - аз имах 2 с биберон от 750 и 3 от 500, на мен лично не ми стигнаха на следващия ден, телефон , зарядно и пари и ценности ( аз събрах всичко в раничката си) Казаха ми и памперсите и кърпите, но реално те си стояха с мен в реанимация и се качиха заедно с емн към отделението - може и да ви спанак в общия багаж и ще го дадете като сте в стаята. Бях си сложила еднократно бельо и превръзка така като се качих в стаята веднага си ги сложих тъй като не знаех кога ще ми качат багажа - за щастие при мен се случи 30 мин по- късно.

# 1 012
Препоръчвам Д-р Джеров , усмихнат и професионалист !

При мен др. Джеров беше един лекарите които ме оперира, и съм с позитивни впечатления от него

# 1 013
Отновно поста на Ev*St искам само да кажа, че аз раждах секцио при проф. Николов и нещата изобщо не протекоха по същия начин. Не съм ходила още в 8:30 на предния ден, нито съм обикаляла по тези кабинети, нито съм лежала нощта преди секциото на 5 етаж. Мисля, че при повечето е така, но не задължително. Приеха ме по обяд на 3 етаж, като влязох през спешното. Там ми правиха бърз антигенен тест и преглед с ехограф, дадох си всички документи, след което ме качиха на 3 етаж. На самия етаж ми взеха кръв и имах консултация с интернист и анестезиолог - те дойдоха в стаята при мен. На сутринта ми беше секциото. Не съм плаща никакви комплекти, само преди изписването си платих избор на екип и нощувките за стаята, в коя бях след реанимация. П.С. Др. Джеров беше дежурен нощта, в която бях на 3 етаж, влезе докато ми правиха запис на тонове, стори ми се мил човек

# 1 014
AlisonParker, аз споделям как протече при мен и конкретния доктор. Момичето, с което бях в после родово отделение беше при проф. Николов и да , нея я приеха по описания от вас начин - директно на 3ет. При моя прием имаше още две момичета , които бяха планувани за следващия ден за операция при  д-р Савова и още един доктор, за жалост не помня името , но и те минаха по моя път - кабинети, 5 етаж , и тн. Но вероятно и всеки лекар си има своите специфики, от четирите само аз при Двволов платих този комплект , обясниха ми че той си го изисква персонално за екипа

# 1 015
Момичета в майчин дом записват ли се часове и ако да как става , понеже искам за 2ро мнение да отида там при някой лекар?

# 1 016
Телефон на регистратура или през superdoc за конкретен доктор.

# 1 017
За Гунев и Гърчев съм чувала доста потресаващи отзиви от приятелка - пресни, пресни - от юни месец. Иначе то всеки си препоръчва неговия си лекар, ако е бил доволен - аз продължавам да си препоръчвам д-р Дикова и д-р Диков Simple Smile

За секцио - както Алисън каза, няма една рецепта. Може да протече по много различни начини, зависи и от конкретния лекар, и от индивидуалното състояние на родилката.

# 1 018
Както съм писала и преди в тази тема. Имах две раждания при д-р Констанца Нейкова. Много съм доволна от отношението и професионализма. И двете раждания са естествени, ако е от значение. Иначе знам, че прави и секцио.
Има доста доктори в МД, които са много добри. Мисля, че който и да изберете няма да сгрешите. Не е случайно, че изпращат най-тежките случаи там!

# 1 019
Абсолютно е така, най-добрите неонатологии са в МД и Аджибадем доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт