Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Какво предпочитате да гледате по телевизията?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

# 120
 • Велико Търново
 • Мнения: 4 422
Diavolo, да, вече и за ЛС се замислях.
Добре, че беше конгресът на БФС. Joy

# 121
 • Мнения: 7 701
Плачевния трети сезон на ИВ си казва думата. В началото коментирахме с ентисуазъм, но вече на никой не му пука. Смятай. 🤔
Как да ти пука за сценарий ?
Не знам кой какво следва, но определено Стоян просто няма търпение да излезе. Няма го живеца с който игра в началото. Личи си че нещо не му е наред. Чак жал ми става за него, сякаш изглежда свестен човек. Виждам същото изображение и поведение като на мис Ели.....

# 122
 • Велико Търново
 • Мнения: 4 422
Забравих в предния си пост. Bengun, благодаря за разяснението относно Соня! Не следя ИВ, не ми беше голяма болка, но то понякога любопитството е и по-голяма даже Satisfied

# 123
 • Мнения: 4 416
Няма проблем Дама Пика.
На мен ми е основен формат за гледане ( Фермата ми е на запис), но този сезон е прекалено режисиран. И като цяло съм разочарован. Остава ни само да чакаме Сървайвър.

# 124
 • София
 • Мнения: 5 267
И аз гледам ИВ, а Фермата я започнах преди няколко дни на запис. В интерес на истината на мен сезонът ми харесва. Игрите са по- хубави и повече, кастът е по- добър. Спрях да пиша в темата и я следя отгоре- отгоре, защото ми се струва, че започнаха да се пренавиват пишещите в теории за сценарий. Не че го няма, винаги е имало, но не мисля, че е повече от друг път. Да не говорим, че назидателният тон ми идва в повече.

# 125
 • Мнения: 4 416
За сценария. Повече е, но още по-лошото е, че е по видим milasara.
Иначе аз харесвам формата, мрънкам и гледам Simple Smile
Темата за ИВ - трудно място е, особено ако отстояваш позиция, различна от масовата. Но пък калява Simple Smile Тази година нивото и е малко по-ниско, обидите към играчите се сипят с чували.

# 126
 • Другата България
 • Мнения: 24 356
За коя тема говорите?

# 127
 • Мнения: 4 416
За коя тема говорите?
За игрите Мери.

# 128
 • Мнения: 915
Ооо, Мери 🥰! Преди доста време те питах дали ти не вярваше, че Филип ще се окаже баща на Драго, ама ти хич не ме отрази. 😛🤗 Как си? Къде се губиш? 👀

Еех, спомням си как в един дъъъългичък пост след първия сезон обяснявах (и не само аз) на ентусиастите от темата, които искаха да се записват в ИВ, че сценарий винаги ще има, пък на някои не им се вярваше. 🙂 Лошото е, че сценариите с всеки нов сезон стават все по-бозави...

Затова пък се радвам на комедийното шоу ИВ. Четвъртият епизод на Кечи отново много ме разсмя. И с удоволствие се разхождам с Туджаров из Лондон.
Скрит текст:

За Морунов само продължава да ми е жал... Страхотно се представя според мене. Мъкне племе на гръб, въпреки оставените килограми в Стопанството и на Дивата река.


Но пък на такиви снимки много му се радвам:

# 129
 • Мнения: 6 558
То това не е тип спортно предаване с формат на риалити или нещо такова, а си е някакво ...знам ли побългарен брадър май.
Много си личи , дори и да няма побутване, някакво пристрастие по времетраене на излъчване репортажи с определени играчи. Преди Симеон, като беше отшелник, все се намираше време поне да го покажат, сега Марти изобщо го забравихме. Много отслабна този човек, май и те са го забравили, мисля е опасно за здравето му вече, съсипаха ги, това е изтезание си мисля от икономия там.
Резиденцията сега ми харесва поне на мен, добър басейн, тераски, по-добра е от втория сезон и по-зле от първия. Понеже втория ми беше много ...не можах никой да харесам, бързо излезнаха по-атрактивните, там и някак още в началото стана едно...с тези сестри ме отчаяха, само Ники Майонезата с майтапите ме държеше, та повече комедийно го гледах. Нищо общо с емоциите в първия, тръпката, бе.. Сега същото почти, но някак имам хора, които ми се откроиха и определено ще съм за тях. Това са Морунов, Андрей  и тези двамата са ми фаворити, нещо като Юли и Пламен (не, като характери де, въпреки, че Морунов е също пожарникар) Андрей някак с обраното си поведение, но и си казва точно нещата ми харесва и като характер, а пък е и изключително добре във всичко. Морунов е също топ, но той психически някак се предаде, отслабна, едвам и той издържа и тази Манка, че и онази от Хасково си е изпитание направо, отвратителни са (тази Кремена ли беше е и визуално ме дразни и ми е неприятна, но и в игрите я няма, характера също е по-зле и от Манка, че и от Соня според мен) Писна му да е влачещото магаре, предаде се още на реката, едвам издържаше , не изглеждаше и добре здравословно и той. Стоян и той няма хъс, Неделчо е по-веселяк малко, по -широко скроен, ама и той издиша, падат му гащите и на нещо , направо ме е страх да не си оплетат краката, толкова отслабнаха видимо тези хора.
Това влачене на Манка, тази Кремена също сега, еми...това си е подигравка направо с тях.
Днес ми стана мъчно за Миленка, нея най-харесвам от жените. Не е конфликтна, свита уж, ами не им издържа манипулирането. Най-неприятна от жените са ми сега Кремена и Семира (тази втората пък вече съвсем, ама поне визуално я търпя, много лош характер и тя) Бе всяка от жените нещо има , дето не ми харесва. Физически Елизабет и Красима стават, добри са, не дразнят толкова, но това дето Красима изпързаля Елена и как хич не се трогна, беше противно. Другата пък една все нещо уж хитрее, ама поне за състезанията са добри и е приятно да ги гледаш. Явно разчитат на повече зрители с присъствието на Манка, но се закопават сами си мисля, рейтинга..може и да е добър, не знам, но да си сменят името на предаването е по-добре тогава.
Харесвам от мъжете и Калоян, малко на заден план е, но..добър ми се струва, но трети ми е ....Страцимир за мен, може да е хлътнал по Полито, но е добър в игрите. Неделчо и той, вече му викам Джак Спароу, на него ми приличаше с въдицата миналия епизод направо едно към едно)) Много е умен, много е съобразителен, бе изобщо...логически е шест. Валентин и той, днес ми стана жал за него. Но има нещо, че той се води по Туджаров, който ни някакъв стратег е за мен, ни е добър в игрите и направо проваля Валентин, така го омота , че...
Като цяло са ми така подредени
Андрей, Морунов, Валентин, Неделчо, Стратимир, Калоян. Бих добавила и Мартин, много е добър, но също използван за мен от продукцията и Поли някак...видимо за мен несправедливо продължи по сценарии. Стоян и той хубаво се представи, на пъзели ще увехне, но за годините си и представянето му там е достойно. Останалите малко пълнеж. Този Симеон не може да ме грабне, не ми харесва, не е моят човек някак. Борис е добър, раздава се, но ми се губи, някак не го слагам в класацията си, но е супер, това племе го орязаха, ако беше останал Александър щеше да е различно, ама нали Братоев звездата да се покрие и ...

Пътят на честта продължавам да гледам, но нещо ми става безразличен. Братя почти нищо не ме грабва.
Като цяло нищо не ми харесва.
Отдавна съм фенка на Черният списък, не го следях, че е по-късно и изпусках, но страхотен сериал, страхотен Редингтън, хумор дори има тънък, бе изобщо...всичко ми харесва.
Маскираният и той ми харесва, както и Гласът на България (този път наистина много талантливи хора) В Маскирания ми липсва Зуека, на Радков нещо не му чувам и разбирам думите.

# 130
 • Мнения: 4 416
Ето такива постове липсват много в темата за ИВ. Хубаво написано ФанФанито, под много голяма част от думите ти се подписвам с отворено сърце.

# 131
 • Другата България
 • Мнения: 24 356
Ооо, Мери 🥰! Преди доста време те питах дали ти не вярваше, че Филип ще се окаже баща на Драго, ама ти хич не ме отрази. 😛🤗 Как си? Къде се губиш? 👀

Скрит текст:
Еех, спомням си как в един дъъъългичък пост след първия сезон обяснявах (и не само аз) на ентусиастите от темата, които искаха да се записват в ИВ, че сценарий винаги ще има, пък на някои не им се вярваше. 🙂 Лошото е, че сценариите с всеки нов сезон стават все по-бозави...

Затова пък се радвам на комедийното шоу ИВ. Четвъртият епизод на Кечи отново много ме разсмя. И с удоволствие се разхождам с Туджаров из Лондон.
Скрит текст:

За Морунов само продължава да ми е жал... Страхотно се представя според мене. Мъкне племе на гръб, въпреки оставените килограми в Стопанството и на Дивата река.


Но пък на такиви снимки много му се радвам:
Здрасти, Билянка. Heart
Тук съм, но имам много неща, с които се занимавам и за които мисля, лични проблеми, много работа, време никакво, списвам когато мога в темите за "Фермата" и "Братя", дори за политическата не ми остава време напоследък, така или иначе Татти ще я заключи днес или утре. Извинявай, ако не съм те отразила, не е било умишлено, просто имах /надявам се да е приключил, но не съм сигурна/ ужасен период от юни месец насам, в личен план, и все още на моменти не съм особено адекватна.
За "Братя" да, не вярвах, че Филип /аз съм го кръстила Каракольо/ ще е бащата на Драго.
Сгреших. После тъкмо му повярвах, че е искрен, и снощи ме хвърли в трета глуха. Още не мога да разбера какво цели и защо го цели. Сценаристите са надминали себе си този път, а това как представят родната полиция/милиция ме хвърля в неистов смях всеки път, брутално е.
Заплетоха много сюжетни линии, добър за мен е сезона.
Сега мисля /още от началото нан сезона всъщност/, че Юлия го работи Драго, и то доста здраво.
Да видим тук дали ще се окажа права.

# 132
 • Мнения: 915
Мери, мила, дано проблемите в личен план да са се разрешили напълно! Желая ти го от сърце!
И на мене сезонът ми стана интересен. Новият татко определено ме изненада, но явно новият брат има основателна причина да го мрази толкова много, че да иска смъртта му. Която все още не знаем.
Юлия е лисица, тъй че със сигурност има свои планове и своя игра.

# 133
 • Велико Търново
 • Мнения: 4 422
В някоя от темите за българските тв сериали, които вървят в момента, някой беше пуснал линк за нов сериал на БНТ: "Аз и моите жени".


Ох... тия продуценти със сериалите на Нова сигурно са се наговорили да използват едни и същи актьори. Марин от "Братя" ей сега се появи и в "Пътят на честта". Ш' умра...

# 134
 • София
 • Мнения: 14 842
Манка калпазанка завинаги!
Няма отърване от тази хлебарка.

Общи условия

Активация на акаунт