Отговори
# 135
Ана-Мария пасти да яде, не може стигне Манка по нищо))
Помните ли кутията на Пандора в първия сезон, та Анка да добута. Ако трябваше жена да има , то можеше много по-достойни и добри състезатели там да бъдат избутани, щом такава е идеята.
Тази игра Анка би рекорда си спомням с кубчето на главата. Но там..не бяха предвидили да може да застане , като Манка и беше съобразено с височината на играчите рамката, както и беше задължително на пръсти да застанат, да не държат куба и да не си допират ръцете до тялото. Сега явно са я светнали Манчето (не вярвам тя да се е досетила) как да застане, правила няма, изобщо пълен фарс.
Съжалявам хората, които се записаха там за участие, има много добри играчи, много подготвени, направо ги съсипаха и морално и физически. Последната игра пък с веригите защо беше нужно толкова курсове да направят, та те херния ще получат. Достатъчно беше 3 пъти примерно и да се види победителя, направо...отвратена съм.

# 136
Манка Калпазанка и ТЪпарев кексят участниците. А те търпят за едни несигурни 90к да ги правят на маймуни. Всеки си има глава на раменете да мисли с нея. Изобщо не ги съжалявам, все едно не са знаели, къде отиват.

Играта между Калоян и Стратимир беше много мъжка и хубава. Всички игри в този формат може да носят подобен заряд, но просто ТЪпарев не иска да го направи така. За наша и на участниците сметка.

# 137
Тъкмо с това щях да се включвам. Тая овца заблудена до края ли смятат да ни я превъртат по една или друга причина. Този Калоян беше добряк и  много възпитан човек. Но то от такива файда няма ни във Ферма ни в Игри. Всеки дава път на дребните нахални твари.

# 138
  • Другата България
Пожарникарчето още ли е вътре?

# 139
Вътре е, ама тая мърла въпросната го прави по нисък от земята. Не знам как издържа този човек а и не само той. За мен това е гавра и превъртам не ми се гледат унижения. Нито ми е драго да гледам гаврата с Цоньо във Фермата.

# 140
  • Sofia
Мхм.Wink
Ама се е стопил.Клинът му стои като шалвари.

# 141
  • Другата България
Аз заради Цоньо няма да гледам тази вечер.
Шесто чувство имам, че ще отпадне, и ми става мъчно. Много навътре го взех явно, но гавра с хора не обичам. Сигурно съм смотана, но съм си изтеглила филм, преди малко се прибрах от път, хвърлям душ и си го пускам за приспиване, че утре работя.
Разбирам, че и в Игрите има Костадин. Или Костадин + Анастасия ведно?
Ужас! Тая да не ми пипа човека, за онази с джуките става дума, нали?

# 142
  • Sofia
Мери,то с джуки вкараха още една,доста по-зловеща на вид.Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе за онази става въпрос,да.

А Фермата и аз няма да гледам тази вечер.Ще си спестя Коцето.

# 143
  • Велико Търново
Merri_An, душа не ФърлАй, да има и за неделя Heart
Еееее струваше си да видиш поне началото на Фермата. Цоньо как след излизането на арената направи цигавско колело.

Един въпрос за Игрите - кой напусна тази седмица? Темата наистина ми стана някак тегаво да я следя. И не че не мога да погледна на  Nova Play, ама пък и не ми е супер спешно. Просто някакво пусто любопитство

# 144
Семира и вероятно Калоян, който има двубой с Мартин

# 145
  • Велико Търново
Мда... днес мернах Семира, че ще участва в някакво предаване, тук е писано за Калоян... така си и мислех.

Благодаря ти!

# 146
  • Другата България
Мери,то с джуки вкараха още една,доста по-зловеща на вид.Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе за онази става въпрос,да.

А Фермата и аз няма да гледам тази вечер.Ще си спестя Коцето.
По-зловеща от Мани?
Може ли да има такава?
Явно Може, щом казвате.

Да кажа и за труповалежа в "Братя".
Изпаднах в шок снощи.
Неочаквано беше това със Снежа.
Много дори.
Определено добре върви сезона до тук. Доближава се до първи.

# 147
Последно като хванах малко от Братя, видях, че Наум Шопов е баща на Драго. Лора се мъчи да каже на Драго, че е поръчан, но без успех.
Новата приятелка на Симо е много симпатична.

# 148
  • Велико Търново
Христо Шопов.
Наум е синът му.
И баща му беше, светла му памет!

Сега вече баща и син даже и ще се съюзяват. Ама уж. Иначе Филип иска да убива Драго.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:15 от DamaPika

# 149
Много ми е забавно в ИВ как трите жени на Бойците коментираха и се надъхваха, че са повече мъже от мъжете в племето си. Вярно си е де, нищо женствено няма в тях Joy Уф, чак Стоян започна да ми става приятен, а не го харесвах. Имаше идеи за стратегии, които другите, за жалост не успяха да проумеят.

Александър от Шампионите обаче е зверски...де да знам, обиден и с наранено его. Постоянно поства в инстаграм с много сърказъм за Игрите, наденицата и т.н. Не че няма за какво да е обиден де, просто ми прави впечатление. И не му е минало очевидно.

Общи условия

Активация на акаунт