Отговори
# 210
Всички видяха гениалния ход на Тупаревци с Мани и хайде сега да напълнят форматите с туристи Joy

# 211
Е кажете честно, Мани пак ли се спаси бе...нямам думи, няма да я махнат до края тая жена.

# 212
Всички видяха гениалния ход на Тупаревци с Мани и хайде сега да напълнят форматите с туристи Joy
Абсолютно същото си помислих, като видях поста на Bengun. 🤣 Явно идеята е яката ... да привлече яката зрителска аудитория. 😉

# 213
Е кажете честно, Мани пак ли се спаси бе...нямам думи, няма да я махнат до края тая жена.

Мани няма един път да се е спасила сама. Продукцията я спасява. Ако я бяха оставили да копае, още щеше да е до половината на дънера. А на съвета предния ден нищо не предложиха на жълтите за техните грошове.

# 214
Да де, не се изразих правилно. Всички виждат, че изобщо не е силен играч, но вече беше крайно време да си тръгне. Това е подигравка вече. Като гледам играта в момента колко е тежка, още в началото щеше да изплези езика.

# 215
Не са ясни двойките все още. За ГеритУ определям Боби от Фермата 6 Simple Smile Може и Ямболският бек.

Но разбирам идеята на Гуспата. Гери Никол и Маги Джанаварова имат добра популярност, която ще прелее до някаква степен и към формата.

Значи следващата стъпка е "вървежни" мИтИороложки Simple Smile

Една друга идея, която Гуспата може да пробва е - "битка на водещите" - Димо, Ралица, Алекс, Владо, Иван, Андрей и т.н.

# 216
Ако сега Елизабет отстрани Мартин, ще падна от коня.

# 217
За Манито нямам думи. Съсипаха формата напълно. Този е най-зле сезон. А има достойни играчи.
Направо оплаквам буквално Морунов, Стоян и Неделчо. Не го заслужават. Че и другата се връща-Кремена.
Искаха сякаш да изгонят Елизабет. Това си е някакъв сериал, не е спортно състезание. Който има се е изчерпал , но не игрово , а с простотии го махат. Сега чакам Морунов да изгонят. Той сякаш е смачкан. Не вярвам да не вземе дума или каже нещо да протестира, но не го излъчват. Неделчо си плещи, ама на него са му разрешили да прави майтап уж. Това е подигравка, аз дори и не ги гледам вече. Само битката с Елизабет и Кремена следях внимателно, за да видя как ще бутнат Бети и го направиха. Това е силова битка, всъщност е само теглене, носене, мъкнене на тежест, нищо друго нямаше. Дори за топчето не се изискваше ловкост да го вкараш. Еми то се вижда коя от двете е "теглича". Нямам думи просто, отвратена съм пак да го напиша.
Пак започна да ми харесва и ме задържа с интерес сериала Пътят на честта. Много ми е приятен за гледане, държи ме, харесват ми актьорите повечето, бе става ...за български сериал си е добре.

# 218
Определено този сезон е пълен бълвоч. То толкова пошъл сценарий даже и с двете сестри нямаше. Градацията при сезоните си е низходяща отвсякъде.
Видно е, че единственото нещо, което Кремена може, е да мъкне и тегли.
Голямо БРАВО на Елизабет!
Ралица, като я чуя как възхвалява Манка, започва да ми се повдига. И не, Манка не е най-слабият играч, тя е най-трагичният. 🤭

# 219
И не, Манка не е най-слабият играч, тя е най-трагичният. 🤭
По-скоро най-комичният. Grinning

# 220
И не, Манка не е най-слабият играч, тя е най-трагичният. 🤭
По-скоро най-комичният. Grinning
Стискаме си ръцете за комико-трагичния. 🤪😁

Малко плашещи снимки. Не отваряй преди лягане!
Скрит текст:
Кремена

Марешка 😱😱😱

# 221
Ако не беше казала, че това са Кремена и Марешка, и след десет опита нямаше да позная...

# 222
При Марешка количествените натрупвания са довели до качествени изменения Simple Smile На нищо се е направила.

Редакция :
24/10
ELCLÁSICO DAY!!

Втора Редакция :
Много съм доволен, не трябваше да вкарват този гол в 7мата минута на продълженията Барса.
Класика - да те бият пред 100к фенове на стадиона Simple Smile
Куман май-май ще прибере едни 8 милиона неустойка съвсем скоро ми се струва.

И също съм много, много доволен какво причиняват Клоп и Салах на Оле Гунар Солскяер... 0:4 за едно полувреме Simple Smile

Трета Редакция :

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 16:03 от Bengun

# 223
Хайде Дяволчето ни! Ти си! 🏆🥇

# 224
Хахаха, точно щях да пиша, че това е състезанието на Дяволо. Ако не го вземат тук, не знам къде вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт