Отговори
# 195
Имаме старата карта на света, 3000 части. Прекарахме прекрасни мигове с жена ми докато я редихме заедно няколко вечери през миналите Коледни празници.

# 196
Хан "Туджаров и приятели" отново е отворен 😉🌞. Главен готвач - Стоян:

Малко въпроси към Морунов
За най-трудния и за най-забавния му момент в ИВ:

Фаворитите му:

Приятелска подкрепа:

🤪😉😁:

Бояна и Панчев:

За наградата от Максимал:

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 13:37 от Bilyana14.

# 197
  • София
По принцип не коментирам правописни и граматически грешки, макар и да ги забелязвам, но това "предстоЙ" ме разсмя, аз го прочетох с "й" и за част от секундата се замислих какво има предвид Морунов.

# 198
По принцип не коментирам правописни и граматически грешки, макар и да ги забелязвам, но това "предстоЙ" ме разсмя, аз го прочетох с "й" и за част от секундата се замислих какво има предвид Морунов.

Обаче пълният член в изречението го е улучил Joy
А на мен Морунов ми пълни душата, когато го хванат в крачка да говори по самоковски и не се е стегнал като за интервю да говори правилно.

# 199
Всеки чийто фаворит е Елизлобет, автоматично не може да е мой фаворит. Сори Морунка, сори мишле.

# 200
Изобщо не ме бъркат отношенията им към Елизабет, вътре в племето и извън него. Няма да си ги водя вкъщи. Те са единствените двама, който видимо заслужават да спечелят тази година. Дано стане факт и дано нямаме нови Добрин и Милен в края като победители.

# 201
Аз понеже нямам чак такива лични страсти към непознати хора, които ми показват за по десет минути сумарно на екран вечер и ги гледам за кеф, мисля че Елизабет е много добър участник този сезон. На фона на слабия каст за жени има добри шансове да мине напред. Тя и Милена са с доста по-добри качества от Красима, например. Двете дами при червените хич и не ги броя.
Единственият дразните ми е Симеон и само за него си признавам, че ми пили по нервите като го гледам. Вероятно и в живия живот не бих го изтърпяла повече от минута и половина. Разговорът му с Красима днес не разбрах какво трябва да бъде - сваляше ли я, обиждаше ли я или и той не знаеше тая мисъл, започнала в главата му, как да я довърши.
Хайде да ги сливат вече и да се махат от реката, че днес забелязах на съвета как краката на Морунов са на половината на тези на Кремена. То плашещо вече.

Днес по-големият екшън си беше в 'Братя', обаче. Макар че и този сезон има такива недомислици, че да им се чуди човек на сценаристите. Историята им е добра, а на детайлите са спали.

# 202
Ама какво значи "заслужава да спечели"?  Аз това не го разбирам от първия сезон та досега. Заслужава се с героични или поне достойни постъпки в реалния живот. В едно режисирано шоу, за мен е правилно да се казва просто "кой искам да спечели". И веднага отговарям - не съм сигурна. Знам кой не искам да спечели.
Това кой искам или не искам е смесица от показани човешки качества, спортни качества и акъл. Не мога да го опиша с никаква формула. И разбира се - не забравям, че тия 3-те неща са "на база" какво тупаревци са решили да ни покажат. Тоест, ако бях там и ги познавах тия същите хора отблизо, нищо чудно да имах съвсем различна идея кой не искам да спечели.

# 203
Изобщо не ме бъркат отношенията им към Елизабет, вътре в племето и извън него. Няма да си ги водя вкъщи. Те са единствените двама, който видимо заслужават да спечелят тази година. Дано стане факт и дано нямаме нови Добрин и Милен в края като победители.
На ММ, който "гледа" ИВ, докато си рови в телефона, и вдига поглед само за битките, точно Елизабет и Милена са му направили впечатление. Явно има защо. 😉
Същият преди време въобще не можеше да си спомни кой е победил във втория сезон. 🤭

Мисля си... щом на Манка за 50 гроша дадоха предимство (и то добро предимство, с каквото впечатление останах от уверенията на Ралица), то на Елизабет за 100 направо победа трябваше да предложат.

И тези грошове са само за лично ползване... според зависи. Как миналия сезон рибари купуваха с тях храна за цялото племе, как на Паулина предложиха за 3 дена храна за цялото племе, ама Стоян, като попита за същото, не можело... 😛

Вчера какво се случи при тея "Братя"... 👀 В единия момент яка престрелка в гората, едните групово отстъпват, другите групово настъпват, а в следващия кадър Филип...сам... съзерцава гьола, поседнал на фотьойл, и Денис тържествено пристига... също сам. 🤪😁

# 204
Снощният епезод на Братя беше все едно сценаристите в последния снимачен ден са се сетили, че това, което има да става между 33 и 35 епизод го имат като идея, но са забравили да го снимат. И с по една камера на рамо и който актьор им е останал наоколо са наснимали, да няма дупки в действието.

# 205
Ххаах, вярно, синът отиде с цялата армия мутри, бащата сам, с вярното му куче Joy

# 206
  • Другата България
"Армията" беше от 5-6 човека, толкова бяха и на татето.
Почти едно към едно бяха според мен.

# 207
Много,много съм недоволен. Тежко и горко на партньора и в играта Simple Smile Не вярвам да ме изненада.

# 208
Ужас. Партньорката на Юли ясна ли е? Има ли опасност да му я натресат?

# 209
Не са ясни двойките все още. За ГеритУ определям Боби от Фермата 6 Simple Smile Може и Ямболският бек.

Но разбирам идеята на Гуспата. Гери Никол и Маги Джанаварова имат добра популярност, която ще прелее до някаква степен и към формата.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 19:14 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт