Отговори
# 180
  • Другата България
Здравейте, скъпи Sunglasses Идвам специално да попитам Мери: гледаш ли "Братя", а? М! Blush Ми че те жив човек от каста няма да оставят до края на седмицата. Подозирам, че и миналият сезон е щял да бъде подобен, ако не им се беше изпарил главният герой.

Скрит текст:
"Маскираният певец" нещо не ме грабва тази година, голяма скука. Да си канят всяка година Боби Турбото и Къци, да си гадая под коя маска са, май най-добре.

Обаче пък Игрите се получават много по-добре от миналия сезон. Хвърлям по едно око на коментарите във Фейсбук и забелязвам, че човечеството е възмутено от Мани, все едно кой знае какво. За този формат и екипа, който го прави, е съвсем в реда на нещата да вкарат и дразнител/и извън битките, та чудо голямо станало. Освен това Мани мина през фазата, в която участието ѝ беше в ущърб на отбора. Сега вече, към финала, би трябвало да си я пазят, защото е удобен слаб противник в елиминационните битки и някой ще бъде късметлия с нея. Както и с Кремена. Лошото е, че героите се поизмориха - вероятно от циркове, глад и тъпотии, и точно хора като Стоян и Морунов нямат никакъв живец на път към финала.
Все пак самите битки тази година са мноооого по-добри от първите два сезона. Дотук се радвам, че от сините Милена и Валентин са все още в играта, тримата мъже от червените ако не окапят от глад и нерви, също ще се радвам да ги гледам напред. А от жълтите всички, без Красима, си заслужават финал. Красима просто трябваше да си тръгне на онази номинация, а сега го играе Март втори номер, само дето не може да плува божествено като него.

И благодаря на Биляна, че ни държиш в течение на интересното със снимков материал Grinning
Здрасти Врабчо. Heart
Въртях епизода по нощите, в темата написах ето това, още го мисля
Цитат
Епизодът беше "УАУ".
Този сериал без Владимир Михайлов вероятно щеше да е "БАУ". Ама този човек ги трепе с игра, не е добър, той е много добър, в малкия си джоб слага и Шопов, и Мопов, и сие.
Сцената с Велин, когато му каза за Снежа, и изражението му, когато попита Лора за коя се мисли, а тя отговори : "За тази,  която уби заради теб" може да са наръчник за всички, които се опитват да са хАртисти. Брилянтен!
Лора и тя се разигра, ти да видиш! Можело значи.
А Калин получава приза за най-посредствен шеф на БОП-А. Да идва брат'чеда да оправя кашата там, че така ще се мотаят до Коледа.
Получи се сезона, все повече отива към първи, който гледах два пъти - някои епизоди.
Определено не го очаквах това със Снежа, абсолютен психопат се оказа този баща, още не съм си изяснила причината, поради която я уби. Много ми харесва това, че бързо се развива действието, много бързо Драго разбра кой е Филип, много бързо Лора гръмна Оги и сега също бързо се надявам Денис да ѝ повярва, за да разбере, че Сандо не го лъже и някак заедно да успеят да се справят с новоизлюпения татко. С нетърпение чакам и да стане ясно, че Юлия затри Боби, и че според мен играе двойна игра, целта ѝ е да очисти и Денис в един момент.
Единственото, което ме изнервя, е това около поредната геометрична фигура с много ъгли Ива - Калин - Черкезов   - Поли - Симо. Това, дето Поли затъна с дрогата /много нелепо/, и дето Калин не може да се усети, че Симо е баш хакера /още по-нелепо/, и постоянните криеници, дилеми, теореми за това къде е била и при кого е била Ива, и вечно кахърната физиономия на ЧеркезоФФФ, и светлината, в която представят родната милиция...... Един брат'чед ги движи боп-аджиите, без него са гОла вОда.....

# 181
И аз съм голям почитател на брат'чедите при БОП-а Joy
Само за Юлия не съм сигурна още - дали иска да затрие Денис или е безумно влюбена внего. Нали не я слуша главата, уж.

# 182
  • Другата България
Според мен иска да го затрие.
Отмъщението я води нея, любовта отдавна я няма.
Така поне аз мисля.

# 183
  • София
Сред предложенията за гледане в YouTube срещнах един канал, в който се качват риалити формати от последните години, епизодите от Vbox7 са съединени и поставени в отделни плейлисти. Та, намерих един епизод от първи сезон на "Къртицата", който винаги ме развеселява, става въпрос за теорията на две участнички - Велислава и Марина за това кой е къртицата. Разсъжденията включват кокошки, петли и математика и най-смешното е, че познаха без да искат (има time stamp - 50:18 мин.):

# 184
Втори ден гледам в новините репортаж за детска ясла, в която хора от персонала са крещяли по децата. Една майка с малко момченце на ръце разказва за случая. И втори ден се мъча да се сетя откъде познавам тази жена... учили ли сме заедно, от някоя площадка ли... че и ММ питах. Много познат глас. Е, днес ми просветна - Стойка от Биг Брадър. Имам чувството, че умишлено се търси коментар от известни... в даден момент хора. Както при репортажа за нелегалните таксита се бяха насочили към Амелия. 😉

# 185
И аз я видях Стойка, и аз се чудих същото нещо - тази ми е толкова позната, но коя беше!.. Може и да не са я търсили умишлено, а тя да е по-устата и да е повдигнала въпроса. Освен това вероятно си има някакви познанства в Нова.

# 186
  • София
Аз видях Стойка в репортажа на БНТ за случая, не в този на NOVA:

https://bntnews.bg/news/nov-sluchai-na-nasilie-v-detska-yasla-v- … -1172307news.html

# 187
Пипирудата!

# 188
  • Велико Търново
И аз се чудих откъде ми е позната, но малко ми тра́я чуденето. Изписаха ѝ името и ми решиха "проблема" Satisfied

# 189
Като гледах Неделчо в Игри на волята днес и ми се дореди пъзел!
Утре отивам да си купя Joy

# 190
Joy Ако все пак решиш, а и Коледа идва, а това е хубав подарък.
Препоръчвам Озон
Като производител - Ravensburger

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 00:24 от Bengun

# 191
Не чета другата тема за ИВ - много пишат и не смогвам да чета, ама да си кажа тук. Много ми е смешно, когато водещите посрещат племената и те трябва да изкрещят мотото си. Все едно гледам хор за първия учебен ден, когато учителката по музика казва - Айде сега, триии, четири! И хорът почва да пее вяло и без желание  (Високи сини планини) мааачкааайй....сила и чееест...незнамвечекаквовикаттретитеееее....

# 192
Bengun, благодаря, харесах си поне пет! Joy

И хорът почва да пее вяло и без желание  (Високи сини планини) мааачкааайй....сила и чееест...незнамвечекаквовикаттретитеееее....

И се появява това усещане, когато някой така се излага по телевизора, че ти става неудобно да го гледаш...

# 193
Тя учителката наистина ще излезе умна, че се махна

# 194
  • Sofia

От колко части?Wink
Ама тия в Игрите са аматьори.Аз още помня навремето,като редих с децата 100 и един далматинци,разногледа бях станала.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт