Отговори
# 240
  • София
Да, силен беше, но и явно е надградил. Не знам дали видя снимката, че е участвал на Лъвско сърце, което си е сериозно изпитание. Иска се яко трениране.

В предаването го удари на псевдопатриотизъм по едно време и звучеше много изкуствено и той не си вярваше. Но може би беше образ, мислел е, че така ще спечели.

# 241
Аз този път няма да коментирам Игрите, че ми излизат статии за някакви любовни драми във Фермата... Някой да разкаже какви ги върши тая Цвети, че ми стана интересно Grinning

# 242
Ами .. хем я сърби, хем я боли.
Демонстрира поведение на типично кифленско к***е, нищо ново.

# 243
Успява ли да мине Даньо от миналия сезон? Joy

# 244
Трудно ми е да преценя и да направя сравнение. Първосигнално тръгнах да отговоря с да, но все още не е така според мен. Силно се надявам, че няма да има екранното време, което имаха Даяна и Данчо. Най-малкото, защото е бушон в едно обкръжение и мисля, че скоро ще изгърми.

И нещо любопитно от днес.

Earlier this morning, Princess Mako of the Japanese Imperial family finally tied the knot with her college sweetheart, Kei Komuro. The event marks the end of a long and tumultuous road to the altar that will now see Mako forgot her status as a royal, reject her $1.4 million dowry, and likely move to New York to begin a new life as a normal citizen.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 23:51 от Bengun

# 245
Тази Цвети-фермерката не беше ли мечтата на нашето Дяволче)) Да не си мъж в днешно време значи, не може да си избереш жена сякаш. То ...виж аз, ако трябва мога да си избера няколко мъже примерно от форматите, ама жена...
Хубаво обединение се получи. Поли все повече ме дразни, то мяука, то се превзема, направо грозно.
Красима и Андрей както не се понасят и се паднаха в едно племе...горкият Андрей. Някак ...Андрей и Морунов все повече почват да ми приличат на Юлката и Пламен от първи сезон. Ще видим как ще се стиковат, но ..има прилики.

# 246
Ами че той много симпатичен, японецът.

Много съм доволна от Игрите днес. Всичките ми фаворити, без Валентин, са в червеното племе. Ако приберат и Елизабет там, ще стане перфектно. Само Вальо, горкият, ще трябва да се спасява сам. Хич не го виждам да стигне до финал, ако започнат да го изпращат на номинации от сега.

И Братя добре върви. Чудна индийска драма се завъртя - всички са лоши, само баш мафиотът е бял и добър Sunglasses

Тези дни от някъде в youtube ми изскочи порасналата Honey Boo Boo - някой гледал ли го е това като малко по TLC? TLC ми изчезна преди няколко години и не се бях сещала за тои канал, докато това дете не ми се появи случайно в yt.

Фани, само се надявам Морунов да не се окаже вЕрно като Пламен от миналия сезон, че тъкмо взе да ми става пак симпатичен.

# 247
На мен всички що-годе симпатяги са при Бойците, ама жените там са... към Красима нямам нищо против, но някак не ми е по вкуса, още помня в началото много беше наперена и някак..от нея тръгна към Андрей отношението, а човекът си тихо и кротко стоеше. Добре, че има здрави нерви. Но..другата от Хасково не я дишам направо, не знам защо, не само визуално ме отблъсква, има нещо лукаво и неприятно в характера. Манка ми е ясна, толкова си може, перде си е вярно, ама поне не е скрита лимонка да се прави. Не случиха на жени там хич. Виж приключенците ми харесва Миленчето, тиха, отдадена в игрите и се справя, не е конфликтна, а и си може момичето , за формата си е. Сега била това-онова, в нощен клуб, не знам какво си, това не ме интересува, виждам я и я харесвам там как е. Но тази Кремена от Хасково направо ...Поли пък решила да се прави на малоумна направо и мисли печели мъжете така, не знам де, Стратимир се върза , ама ... Борис не мога да го определя, може и е добър, но някак не ми влиза в обсег и все го забравям.
За финала съм да спечели Андрей или Морунов. Също във финала искам да са Вальо (много интелигентно момче и физически е добър, а ми харесва и в тяло той май най-много, страхотен гръб има  и краката му съразмерни(ми какво пък)) Неделчо съм му фенка също)) И май са това. Симеон направо...дано не го срещам някъде, особено след ухажването на Красима ...хем се смеех, хем побеснях, хем не вярвах какво чувам))

# 248
Симеон ми е рядка комбинация от визуално неприятен тип и най-лошото, което не понасям като поведение у хората. Успях ли да се изразя културно Joy Защото иначе мога да го опиша с една дума, ама не върви в публично пространство и за непознат човек.

# 249
За мен лично през този сезон точно Симеон е човекът на Продукцията. Нито е Мани, нито Поли, нито Елизабет.
Иначе аз съм червен до края на формата, като разбира се ще си подкрепям и Поли. Иска ми се победителят да е или Андрей или Морунов. Повече клоня към Андрей.

# 250
Аз искам още малко да поиграят, за да реша окончателно кой ми е фаворит. В началото бяха Валентин, Морунов и Андрей. Валентин няма шансове, просто той не е Юлиян, да го изпратят на сто елиминации и да се върне. Морунов по едно време го отписах, но в последно време пак ми е любимец. А и печели наградата за психика на космонавт, заедно със Стоян и Неделчо.

# 251
Тези мъже от Бойците, трябва след сезона на някаква терапия да ги пратят или на психолог. Много изтърпяха горките. Въобще не ги виждам и усещам като бойци, а като страдалци. Горките хора. Симеон с Красима направо им подадоха сценарий да следват от продукцията. Що за тъпотия. Нито е интересно, нито е любопитно. Ама то от тупарев какво да чака човек. Валентин не е Юлиян. То Юлиян не може да бъде никой. Валентин уж го харесвах  в началото, но нещо много ми изпростя със сплетните които плетоха със Семира, та ми олекна, да не кажа опротивя. Дано не е такъв в живота.

# 252
Вальо се подведе по Туджаров, после онзи се изнесе и ..той увисна. Че и Семира напусна , Милена ги заряза, остана сам войн)) Не е оправдание, но се водеше по Туджаров и това му излиза скъпо сега, като попарен е.

# 253
За червените съм от самото начало, защото... са червени и ги свързвам с прабългарите, не за друго. 😉 А и защото си бяха тотално ощетени със Станислава и Мани. Най-вече с последната. Сега и с Андрей в отбора ми стават още по-симпатични. Морунката и Андрей са ми фаворити, като превесът е за червения, защото... е червен. 😉
Паулина вече и на мене ми идва в повече с това постоянно дуднене. Съща Манка като дразнител (толкова устата, но не на толкова ниско ниво като изказ), но далеч по-добра от нея на арената.
Симеон го харесах от визитката, но после тотално се срина в симпатиите ми. Доста неприятно впечатление ми направи реакцията му след изказването на Елизабет. Основната му сила е силата, а един Мартин го отвя ката куцо пиле домат.
Рабухчиев и Стратимир са ми нещо като Панчев и Март... не могат да ме грабнат...
Борис е симпатяга, но колкото пъти е на първи пост заедно с Морунов, толкова пъти гледа гърба на последния. 🙂

# 254
Рабухчиев и Стратимир са ми нещо като Панчев и Март... не могат да ме грабнат...

Да, ама Март как плуваше!.. Втори сезон чакам някой като него и няма.
(Малко като бабите аз - през десет поста "А едно време как беше..." Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт