Отговори
# 435
  • Другата България
Мдам, размазах се от епизод 6, защото беше изключително въздействащ. Свикнал си вече с тях, пука ти за тях (героите са много силни както и самия сценарий) и в един епизод трябваше да се разделим с някои от тях и то неочакван и брутален начин.
Най-много ме трогнаха двете момичета и главния герой със стареца. Simple Smile
Големия шок беше когато им казаха, че трябва да играят един срещу друг, а не заедно. Аз това не го очаквах и ме удариха като с тухла четворка и мокър парцал едновременно, хаха.
Ако се абстрахирам от останалото, филмът си е тежък. Сериалът.
Добър е, но е тежък.

# 436
  • София
Чак не можах да повярвам, че този робокоп се оказа наистина брат на полицайчето, и че го гръмна!!!
Не ми хареса защо го гръмна, не ми хареса, че не стана ясно как така победител се е озовал в тази роля, ама най-вече - та това е брат му, бъбрек му е дал....дано този полицай е жив, въпреки, че ако изобщо има сезон 2, някак невероятно ми се струва.
Сюжетната линия с инфилтрирания полицай, като че ли, беше единственото ненужно нещо в сериала, остана си недоразвита - само в един епизод се фокусираха върху това, и някак не на място...

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 19:40 от La Vikinga

# 437
  • Другата България
Чак не можах да повярвам, че този робокоп се оказа наистина брат на полицайчето, и че го гръмна!!!
Не ми хареса защо го гръмна, не ми хареса, че не стана ясно как така победител се е озовал в тази роля, ама най-вече - та това е брат му, бъбрек му е дал....дано този полицай е жив, въпреки, че ако изобщо има сезон 2, някак невероятно ми се струва.
Сюжетната линия с инфилтрирания полицай, като че ли, беше единственото ненужно нещо в сериала, осана си недоразвита - само в един епизод се фокусираха върху това, и някак не на място...
Да, като "кръпка" ми остана, да беше произлязло нещо от цялата тази самоинициатива на полицая - ок.
Ама то едно голямо нищо, освен ако наистина някак е останал жив, и доразвият сюжетната линия.

# 438
С полицая видяхме схемата "отвътре" и острова - отвън. Иначе нямаше по каква линия да се отворят досиетата, да има диалози за трафика на органи, да видим ВИП-овете без маска, да видим всъщност къде са. И си оставиха не вратичка, а порта за втори сезон. Съвсем класическа схема при писането на сценарии.

--------------

Битката в Игрите днес таман да ме приспи и стигнаха до пъзела с неделчовите команди Laughing Винаги излиза по някой бисер от тези игри със завързани очи.
Радвам се на победата на червените днес. Те са моите хора. Дали не може да стане някой гаф утре и Валентин да се прехвърли при тях, да финализираме идеалния ми отбор...
Сините нещо се бяха поизнервили днес. Ама като те дават на телевизора, трябва да умееш да губиш колкото и мазол да имаш, а червило да нямаш.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 23:24 от Врабец

# 439
Епизод 7
https://youtu.be/ydXFWWlAtN0

Все по-кратки ги прави тоз Неделчо... хич не му се седи в Несебър... иска в София при Туджаров (който и ключ от апартамента си му е дал 😉).

Мисля че предишните бяха много силни. Направо имаше шедьоври. Този е слаба работа.
И аман от тая реклама - "подарък за вас" ама трябва да си го купиш.

# 440
Определено му е слаб на Неделчо този епизод. Очаквам и следващият да е същият (върнал се е в Несебър да направи два епизода)...

# 441
  • София
Неделчо е посочил, че това е просто бонус епизод, може и затова да не е на нивото на останлите.

# 442
Ами, по-добре без нови бонус епизоди. Нивото на този "бонус" е много по-слабо, сравнено с останалите епизоди.

# 443
Да, в момента не е ясно Валентин ли ги изигра като стана капитан или те него изиграха. Довечера ще видим.
Както и какъв е целият този драматизъм с капитанската битка от промото.
Не ми е ясно как на битки можеш да си носиш пищов ако не знаеш какви ще са.
Или някой си е записвал нещо по пясъка, или са ги хванали за някоя предишна битка и сега им казват, са моите прогнози.
Съответно, може Валентин да е провесил така нос в промото, защото трябва да се върне и да им каже, че им отнемат козите за наказание.

# 444
Съмнявам се Валентин да е загубил. Според мене играе театър. Ще видим Wink

# 445
  • София
Създателят на "Squid Game" потвърди, че работи по втори сезон.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 02:16 от La Vikinga

# 446
Само да съм чула или прочела още някъде, че Елизабет е любимка на продукцията или че някой подпира червените в Игрите заради нея.
За много по-малки неща от това, което се случи днес на капитанската битка, са хвърчали тежки наказания, дори непропорционални на провинението.
А сега Боби получи размахване на пръст, а неговото племе де факто получи предимство за битката утре с липсата на  предимство за червените, както правилно отбеляза Стратимир.
Не знам за Симеон ли е правен този сезон, за Мани ли или за Паулина, но със сигурност е правен за някой от тяхното племе.

# 447
  • София
За много по-малки неща от това, което се случи днес на капитанската битка, са хвърчали тежки наказания, дори непропорционални на провинението.
Може ли пример за това?

# 448
Агонцева.
Лъжа по време на игра, следва незабавна елиминация с гласуване от племето с бели и черни камъчета.

# 449
Може ли пример за това?

Не, освен ако не съм на изпит и трябва да вадя учебника с датите.
Три сезона го гледаме вече, примери има бол и отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт