Отговори
# 150
Както и да го погледна Алекс си е нарушил договора. Съответно съм почти сигурен, че го съдят ( и вероятно ще го осъдят) за неустойка. А съм сигурен, защото ако няма реакция от Продукцията рискуват догодина, ако правят друг сезон да останат без играчи няколко седмици след началото.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:36 от Bengun

# 151
Те може и да го осъдят, ама това ще му развърже езика да извади всичките им "кирливи ризи" на показ в пространството. Та не знам дали ще имат полза, той не е Тодор, има повече интелект и по-скоро до споразумение някакво ще стигнат или ..не знам.  Той може отделно да ги съди и предяви иск към тях за каквото се сети. Братоев не знам какво мисли, но излезе бял и сух, а заради него стана всичко.
Туджаров и той гледа да се изнесе по-скоро. Морунов пък получи тикове, не знам дали забелязвате, обърнете внимание, като го дават на заден план и не говори пред камера, хич не е добре ми се струва. Май всеки там гори от желание да се махне по-скоро и търси начин. Освен Манка, ама на нея нищо не и пречи си живее добре, нито пък се напряга в битки за нещо, хапва си, припича се, добре си е . Всички останали, особено мъжете са много зле видимо здравословно.
Който и да победи, нищо не оправдава стоенето там.

# 152
Аз имам големи надежди за Алекс. Не знам кой кого ще съди, но след като му свърши договорът, ще разкаже доста неща. Поне така се надявам.

# 153
Те може и да го осъдят, ама това ще му развърже езика да извади всичките им "кирливи ризи" на показ в пространството. Та не знам дали ще имат полза, той не е Тодор, има повече интелект и по-скоро до споразумение някакво ще стигнат или ..не знам.  Той може отделно да ги съди и предяви иск към тях за каквото се сети. Братоев не знам какво мисли, но излезе бял и сух, а заради него стана всичко.
Туджаров и той гледа да се изнесе по-скоро. Морунов пък получи тикове, не знам дали забелязвате, обърнете внимание, като го дават на заден план и не говори пред камера, хич не е добре ми се струва. Май всеки там гори от желание да се махне по-скоро и търси начин. Освен Манка, ама на нея нищо не и пречи си живее добре, нито пък се напряга в битки за нещо, хапва си, припича се, добре си е . Всички останали, особено мъжете са много зле видимо здравословно.
Който и да победи, нищо не оправдава стоенето там.
Да, ще му бръкнат в джоба, за да предотвратят създаването на прецедент.
Ако не реагират, отварят широко вратата за подчертаното.
"Кирливите ризи" не могат да му попречат да ги извади, така или иначе той ще го направи след като изтече срока по договора.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 01:22 от Bengun

# 154
Аз бях шокирана от начина, по който изглежда Мартин... 😳 Симеон беше казал, че умишлено преди ИВ е качил килограми и толкова не му се отрази Плажът на отшелника, но Марто изглеждаше потресаващо. Стана ми много жал.

Морунов и Стоян не само на глад са подложени, но и на неспирен психически тормоз.Че и физически - единият мъкне Манка, другият племето. Wink

Мери, ей ги двете джукести бойкини. Тук са нагласени:
Скрит текст:

И аз бях в шок от убийството на Снежа. И продължавам да се чудя какво точно е станало между Филип и Сандо... 🤔

# 155
Та тя Манка в сравнение с новата е направо хубавица.
И аз се чудя защо Стоян и Морунов не й се озъбят на Мани, цял сезон я носят, бутат, теглят,  и тя да ги плюе, че не случила на племе.

# 156
Както и да го погледна Алекс си е нарушил договора. Съответно съм почти сигурен, че го съдят ( и вероятно ще го осъдят) за неустойка. А съм сигурен, защото ако няма реакция от Продукцията рискуват догодина, ако правят друг сезон да останат без играчи няколко седмици след началото.

Миналата година, когато се дискутираше как ще осъдят Тодор, на няколко пъти писах "Ще го осъдят, ама другия път". И се аргументирах защо.  Тогава ми се присмиваха. Мина достатъчно време така че май мога аз да почна да се смея.

Що се отнася до случая с Алекс - за него имат мааалко повече шанс.

Пак ще напомня логиката на съда. Осъждане се извършва когато ищецът е понесъл загуби. И присъдената сума не е непременно тази която пише в договора. То и неслучайно там пише "максимум". Защото се присъжда в съответствие със загубите на ищеца.

Пример: аз и Bengun слючваме договор. Той ще ми каже какъв модел е плеъра в колата му, а аз се задължавам да не казвам да никого за срок от 5 години срещу заплаха от 1000 лева "неустойка".
 На другия ден аз се изцепвам във форума че плеъра е еди какъв си. BenGun тутакси ме съди за 1000 лева. Ще ги получи ли? Математически погледнато би трябвало да получи, защото аз съм се подписала, приела съм условията и после съм ги нарушила. Но в реалния живот това е еквивалент на детинско мислене и точно такова демонстрираха всички миналата година.  Първото нещо което съдията ще каже е - добре драги Бен, дай да видим доказателствата колко загуби си понесъл.

Аз бях и си оставам на мнение, че Тупарев не може да изрови никакви доказателства, че с изцепките си Тодор му е нанесъл щети. Даже обратното - Тодор може да претендира че му е донесъл ползи.

DISCLAMER: Не защитавам Тодор и всъщност не храня никакви симпатии към него.

# 157
  • Велико Търново
Bengun, виж на какво попаднах във ФБ.
Свързано е с конгреса на БФС. Слагам го в скрит текст, че е длъжко.
Скрит текст:
Вчера беше интересен ден,
изпълнен с ярки спомени за мен.
Уж проведе се конгрес на БФС,
а оказа се събор на ДПС.
Стотици делегати в НДК се събраха,
и Перуката за шеф преизбраха.
След 16 години футбола ни е в разруха,
но на Михайлов мрежата е пак суха.
Под натиска на Боко хвърли оставка,
но уви радостта ни бе кратка.
Докато ковид-19 върлува,
той кроеше планове пак да царува.
Всички лобита задейства,
даже Шиши обеща да му съдейства.
На Домуса плановете си разкри,
и пари за гласове осигури.
С бира и кебапчета градовете обикаляха,
и умовете на местните омаяха.
Берба търсеше подкрепа с мили думи,
но бе безсилен пред тлъстите суми.
С години се оплакваха разни отбори,
и идеална възможност им се отвори.
Плачеха, че били сами срещу всички,
но гласуваха като долни пички.Г-н Раев пристана на своя приятел,
и се доказа какъв е предател.
До могилката сипеше закани,
но мъжката му чест е Мани, Мани.
Вотът бе с интегрална бюлетина,
за да няма един за трима.
При броенето имаше драма,
защото се опита измама.
Статуквото целеше резултатите да манипулира,
но Стенли апетитите им стопира.
Страхът от загуба бе голям,
и спазването на правилника остана блян.
Честният конгрес се оказа заблуда,
и спечели пияната задруга.
Перучко отново показа колко струва,
и със срамна победа ликува.
Лечков и Костадинов бяха видимо доволни,
и се държаха като селяни долни.
Чичо Венци пък пенсия заслужи,
че като вярно куче им служи.
Коментар пред журналисти отказаха,
и с лъжи очите им замазаха.
Уж за мача на националите бързаха,
но за купон с Преслава се свързаха.
Групичката им весела и засмяна,
скоро щеше да е дръво пияна.
Футболът ни обричаха на тотален крах,
но скрепиха дружбата си с белия прах.
След този конгрес остана ни поука,
че закони за някои няма тука.

Автор: Борислав Гълъбов

# 158
Явно са им показали как трябва да застанат, но видиш ли... само Манка се оказала "умничка":

И още:

Малко Туджаров 🤪😉:

Евентуално снимков СПОЙЛЕР:
Скрит текст:
Снимка на Морунов от 21 август на Велека. Много отслабнал. 😉

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 16:28 от Bilyana14.

# 159
Марчо "Лидера" blindside

Иначе за Игрите - Ех, каква еволюция.
Докато Траките си ходеха с публиката на арената, на Бойците им се налага да си я носят.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 19:32 от Bengun

# 160
Комедийно шоу ИВ:

Снимков СПОЙЛЕР за довечера:
Скрит текст:
Липсващият Туджаров:

Липсващите Бойци - имаше 2 снимки, на които битката беше между сини и жълти, а червените вероятно... търсят по трасето загубеното от Мани червило. 🤪

Доволният Борис:

Откакто Анка Капитанка е с нов нос, не спира да бълва снимки в ИГ:

# 161
От ИГ на Ваня Джеферович

Прехвърлих два кадъра за Туджаров в темата за ИВ , издържаха в спойлер за около 40мин Simple Smile

@Дама Пика - Голям батак става с Перукан, ще се гледа в съда легитимността на избора. Това което знам е, че Офанзива само чака следващ международен мач на националите с голям отбор за да направи постановка на Перукан.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 16:58 от Bengun

# 162
  • Велико Търново
Кого наричаш Офанзива? Бербо или Стилиян, или и двамата?

# 163
Кого наричаш Офанзива? Бербо или Стилиян, или и двамата?
Една уж "несъществуваща" доста крайна фенска структура на ЦСКА.

# 164
  • Велико Търново
Аха, ясно. Това означава ли, че може да се стигне до ексцесии?

Общи условия

Активация на акаунт