Отговори
# 555
Но при първа по-сериозна издънка ще им извадя червен картон.
Надявам се имаш предвид първа сериозна издънка в бъдещия четвърти сезон.
Защото в сезони 1 до 3 издънките са една след друга, като на Гергьовски парад Joy
Да, за догодина говоря. Този сезон съм се хванал за хорото и ще го изиграя.
Просто през следващата ще се пусна при първата им сериозна издънка.

Ама, то нищо не се вижда от пъзела на Валентин на този кадър.
Вижда се най-важното - последния ред с  13 15 14 <> при подредени останали редове.

# 556
  • София
Да пренеса и тук кадъра, заснет с дрон. На него се вижда, че предпоследните две числа от пъзела на Валентин преди старта на играта са едноцифрени, не са 13 и 15. Не знам как е постигнал комбинацията, с която завърши.

# 557
  • София
Няма значение какви са цифрите на последния ред.
Има си начин на решаване/метод.
Когато се наруши умиплено начина/пътя/метода няма решение.
За да се стигне на последен ред 13-15-14 значи първоначално плочките 14 и 15 са били разместени, сложени извън пътя на самото решение на задачата.

# 558
La Vikinga, в случая няма значение как изглеждат като разбъркани, а като подредени числата. Тази игра се реди, като в началото всички числа са в правилния ред (1, 2, 3, ....., 13, 14, 15). После можеш да ги разбъркаш както искаш, но без да ги вдигаш от пода, тоест каквито и кръгове да правиш по дъската, винаги има обратен път или правилни завъртания, с които да достигнеш до същия ред: 1, 2, 3 и така подред.
Ако обаче в самото начало, при подреден пъзел, сложиш числата с едно разместено място, тоест на дъската имаш: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 14, после колкото и да ги разбъркваш и подреждаш, пак ще можеш да наредиш тази, объркана комбинация.
(Редактирах се малко, че много дълго стана обяснението Grinning )

----------------------------------------------------------

Аз само да кажа също, че тази вечер сценарият на "Братя" счупи тъпомера.
Добре че актьорската игра е на супер ниво и цялата боза става за гледане.
Тези изсмукани от пръстите ходове, без никаква логика, които никой в реалния живот няма да направи, ме карат да се чувствам като Каби.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 02:46 от Врабец

# 559
  • София
Няма значение какви са цифрите на последния ред.
Има си начин на решаване/метод.
Когато се наруши умиплено начина/пътя/метода няма решение.
За да се стигне на последен ред 13-15-14 значи първоначално плочките 14 и 15 са били разместени, сложени извън пътя на самото решение на задачата.
Ясно, съжалявам, че ти зададох този въпрос в другата тема, може да се самоцитираш. Bowtie

# 560
Аз не съм редила такива пъзели, нямам нерви. Но се питам, по-скоро си мислех, че на всички са еднакво подредени за старт, само цветовете са различни на дъските. Това се прави за равен старт на участниците и е справедливо, не съм си помислила нещо да е разбъркано различно. Чудех се как Вальо беше бит от Мани, той дори да не е играл много такива пъзели има нещо логически в главата, пък и се видя пъзелите са му сила на човека....сега вече ми е ясно. То това..какво състезание, какви игри на воля са...абсолютна подигравка. Още ми е пред очите как се подиграха с Мартин в битката му с Паулина.  Тази пък как ме дразни, вече няколко пъти изтъква, че българският не и е роден език, сякаш е някаква повече от другите. Сега гледах Мани по Нова в някаво интервю, разказваше за живота си, много тежко детство е имала наистина. Обаче повече е за фермата Мани, не е за спортно предаване, че и толкова беше бутана, развали почти всяка игра, не знам...накрая пак да запазят Паулина изгониха Вальо. Че тя Манка би и Поля на този пъзел, то нейните числа сигурно са били съвсем подредени.

# 561
Формално Поли изпревари Мани с две-три секунди вчера Joy
Отделно Мани след като вдигна ръка и каза "готова" измести последния ред по правилен начин - с празно място най-долу в дясно.

Но това не е важно, жалко за гаврата с Валентин. Не ми беше от любимците, но ми беше приемлив на фона на останалите.

# 562
Мани молеше Дечо да и подскаже на пъзелите, ако се паднат на елиминацията. Аз не видях от нея някаква сила и мисъл на пъзели. Но ми проглуши ушите водещия колко била силна Мани и как щяла да отвее Андрей на капитанската , само да се дореди до пъзела и край-царицата на пъзелите я изкара. Толкова манипулираше и непрекъснато напомняше, че...първо се зачудих защо го прави и непрекъснато повтаря, после си помислих, че няма какво друго положително да измисли за играта на Манка, а то...май са я готвели тази игра с дъските. Не могат да се наложат съвсем кой да ходи на елиминации , но могат да определят и направят кой да продължи и кой да отпадне.
Вальо е бил бита карта. Искали са Поли да продължи, както беше подигравката с Мартин. Това пък би тъпомера направо, както го бяха направили, не знам...пародия..за глоба са направо, за съд, за не знам какво.
Това предаване трябва да има други продуценти и права да го прави някой. Хубаво е, приятно е, гледано ще бъде, хора по спорта ще се запалят, има хляб в него, но...тези направо....нямам думи, нещо трябва да се направи си мисля.
Може би Дечо щяха да бутнат и се зачудих дали не са му врътнали същия номер, но...пък, ако той беше отпаднал вече племето на бойците щеше съвсем да увисне. При другите има доста мъже, Поли трябва да влезе на финала, ми..Вальо са го бутнали. За целта обаче е трябвало Манка да избута и да не е последна, защото иначе Вальо щеше да бие Поли на каквато и битка да бяха дали.

# 563
"Силата" на Мани в пъзелите се видя още при ханойските кули. Това, че Дечо после й е обяснявал останалите, е друг въпрос, а колко ги е разбрала - трети. 😁
И аз я помня тази невъзможна за решаване комбинация на последния ред на пъзел 15. И както казах, мотото на този сезон на ИВ е "С кого ще се изгаврим днес?". Би било твърде шокиращо да е с най-добрия пъзелист във формата, тъй че нека да е със следващия в класацията. И нека да го отстреляме, защото не е изпълнил обещанието си във видеото, изпратено при кандидатстването му - да вдигне рейтинга (допълвам: с бигбрадърски похвати). Чак му се чудя на ентусиазма на Вальо да лети за 15-часов престой в България заради кастингите...

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 13:14 от Bilyana14.

# 564
Аахахаа, видяхте ли какво стана в Маскираният певец и кой беше Самурая Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing
Мери, гледаш ли!

# 565
Много смотана песен е избрал, затова отпадна според мен. Никой не го позна. Не му знаех биографията, впечатлих се.

# 566
  • Велико Търново
Много ме е яд, че го бяха навряли в тази маска, защото тя хич не ми харесваше. То какво общо имаше със самурай това нещо, не знам. Но затова пък отвътре... голяма изненада, браво! За първи път за три сезона толкова полюсни предположения във всеки един лайв за този човек. Много, много добър! За сетен път го показа и доказа.

--------------------

Аз да питам за ИВ - Мани е отпаднала ли? Че от промото, което показаха, на такова ми заприлича.

# 567
  • Другата България
Аахахаа, видяхте ли какво стана в Маскираният певец и кой беше Самурая Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing
Мери, гледаш ли!
Не, фермерка съм.
Какво е станало, за кого говориш?

# 568
  • Велико Търново
За ето това. Пусни си от 12:20 нататък.

# 569
Дама Пика, отпаднаха Мани и Валентин. Вальо беше четвърти на редене на пъзел, директно отпадна. Мани падна от Паулина в битка за оцеляване. Неделчо беше първи на пъзела  и се спаси . Вальо го изпързаляха мисля от продукцията нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт