Смешки от форума 37

• 70 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Down south
Eliff има право, повечето неща, пускани в темата, не са особена гордост за авторите им, така че от тактичност не се споменават.
Горната цитирана съфорумка има впечатляващи и много клолоритни постове,  всички се радваме, когато тук бива донесено нещо нейно и дружно се смеем и я аплодираме Blush

# 76
Останаха ли още такива дървета?! Sunglasses
Цитат
Аз под приемане за даденост разбирам да се държи сякаш си му в кърпа вързана и ще си там като Байкушевата мура, без значение той какво прави, или не прави.

# 77
Останаха ли още такива дървета?! Sunglasses
Цитат
Аз под приемане за даденост разбирам да се държи сякаш си му в кърпа вързана и ще си там като Байкушевата мура, без значение той какво прави, или не прави.
Имаше една там, ама и до нея имаше друга... Мацка, гола с книга, май беше Андреа, така, че аз не искам да съм Мура, а Андреа 🤭🤭🤭🤭

# 78
Как ме подсети, да - мури с муТри, тях нищо не мож ги събори.

# 79
  • France
Цитат
...В Канада ме наричаха "шпагата на компанията"...
...Тук в Бг на 28 масово излизах с момичета 16-22. Не можех да смогна на срещите и нямах свободни дни, имах и по 2 на ден. Като всички бяха в еуфория, че съм ги удостоил с честта. Е, в Канада нямаше това уважение и благоговеене...

# 80
Цитат
...В Канада ме наричаха "шпагата на компанията"...
...Тук в Бг на 28 масово излизах с момичета 16-22. Не можех да смогна на срещите и нямах свободни дни, имах и по 2 на ден. Като всички бяха в еуфория, че съм ги удостоил с честта. Е, в Канада нямаше това уважение и благоговеене...
е, аз такива момчета с мераци, колко съм рязала. Жалко, че не е попаднал на мен, тук в България. Щеше да му се види густо в Канада 😀🤭😀😃😃

# 81
😂 😂 😂 Кой е този лауреат на титаничната мисъл и "позлатено пи**е"? Едва ли е имал толкоз моми и в Бг. 😂 😂 😂

# 82
Сигурно е имал, във фантазиите си. Може ли линк?

# 83
Еее, той е златен отвсякъде - 3 висши, рентиер в София, наближаващ 50-те ерген, който търси Единствената. Може пък форумът да му е на късмет 😁

# 84
  • Варна
Куче, което лае, не хапе. Мхмм.

# 85
# 86
  • София
Кой е този самороден мачо? Да не е един всезнаещ надувко, който пише в темите за имоти.
Ахааа, същият е! Grin

# 87
  • София
Аз изобщо не се разтърсвам от напъни да му чета постовете... Май присъщата ми толерантност се е скрила някъде. People Eyes

# 88
Да перефразирам: едно време имах мъж с любовница и нито една теория, сега имам мъж без любовница и 101 теории
Цитат
... И 5 лева няма да похарча да отървам любовница от мъжа, с когото съм. Все пак любовницата е за него удоволствие, разнообразие, социален статут, развлечение, страст, хубав секс. Полигинният полов живот качва нивото на тестостерон при мъжете и ги прави по-борбени, амбициозни и уверени в себе си.

# 89
  • France
Друго си е мъж с любовница. Звучи по-хай някак си Joy

Общи условия

Активация на акаунт