Смешки от форума 37

• 70 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Смея се от сърце Simple Smile

# 376
Охххх... Няма да спя сега. Имам един познат, слабо познат де, не е достоен за уважение човек... Може да е и той, този стил ми е познат... За съжаление.... И другият факт, познайте как ми е известен 🤦 може ли линк към темата?

# 377
Този с психологическата тема и с личните снимки един и същ ли е?
И аз съм изтървала...

Не знам, и аз това попитах.
И да не са един и същ, поне са на един акъл... Или една и съща групичка изтрещели тийнове.

# 378
  • Пловдив
Освен да поискаме от психолога снимка на достойнството и да сравним с тази на Сийка?

# 379
Баси, и аз съм изтървала. А все се смеех, като напише някой, че в бг мама мъжове си търсят тук секс😂

# 380
Мислех, че някой го е качил, но не.... За това от мен:

"У нас даваха - Мъжът срещу шараните, култова комедия! 😅😂🤭Сръчният се бори мъжката! Приложи нова техника, гледал в Ю тюб някъв руснак, ама или той е позабравил руски или оня е бил пиян😅😂 Вика слушайте ся деца- за да се махнат люспите по лесно се залива шарана с вряла вода! Завира значи вида в каната, шарана в мивката, залива го и като рипна тоя шаран, хораааа! Ма сигур на 30 см скочи и от там бутна бутилка с олио, ние с каката тиквеник правехме, стана мазалооо! Децата пищят, уплашиха се, всичко в олЬо… Изобщоооо. 2 часа бърсахме под, шкафове… ся трети път бърше сръчният и пак е мазно. 3 броя анцузи в коша изубщо няма да се мъча да махам олиото…
Само за заснемане беше цялата случка🤪😅
Все пак ги изчисти и направи на котлети, готови сме за утре, само ще го пържи и картофи салата ще правим. Тиквеника се пече.
Перем 1 пералня дневно, чаршафи по старааа традиция сменям в неделя, не къпан никой не ляга, чисти сме си:) Спим на студено, не се потим никой от 4- та нощем.
Ако тряя оправям 4 спални с нови чаршафи ката ден шси туря въжето😅😅😂☠☠☠☠☠"

# 381
Приятелка от България, живуща в Гърция, решава да си купува кола от БГ.
Хареса си в карайна сметка една и звъни на обявата за да помоли за снимка на талона.
С него трябваше да провери предварително колко ще ѝ излезе митото, за да я регистрира в Гърция.
В крайна сметка си получи снимката на талона + достойнството на продавача върху него. Triumph
 Та внимавайте ако тръгнете да си търсите кола Joy

# 382
  • Варна
И аз получих снимка на бейби кренвиршчето, пък не съм писала в теми, в които участва клетият собственик. Чак ме хвърли в тъжни мисли колко е несправедлива майката природа.

# 383
Е не, защо за някои има, а други сега няма да спим.

# 384
  • Mediterraneo
Баннаха го кутрето, заспивайте спокойни.

# 385
  • France
За Жребий ли става дума?

# 386
  • Euskal Herria
Някакъв новорегистриран си го беше изтипосал и в темата в СО, и разпращал фотката на ЛС на съфорумките.
А психоложката е друга, тя писа в темата за сериала "Братя". Ама и тя отидЕ.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 00:48 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 387
Спокойно, нищо не си изгубила. Умален макет на това, което вече си виждала. Simple Smile
Trollface

# 388
Въх, ама и тука ли са налазили такива индивиди дето си го развяват на снимки... Това само в разни игри ми се е случвало, предимно някакви дето жена на живо няма да им погледне ни физиономията, ни другите части. Пък и те такива още от преди пандемията не излизаха много навън че да срещнат някоя де. Сега явно и това ще го броим странично явление от Ковид-19, мда.
То разбирам на някакви невръстни момиченца да се показват дето не са виждали. Ама тук пък името на форума подсказва че доста са майки. Все ще са се срещали с тая част от анатомията за целта Joy

# 389
  • Другата България
Някакъв новорегистриран си го беше изтипосал и в темата в СО, и разпращал фотката на ЛС на съфорумките.
А психоложката е друга, тя писа в темата за сериала "Братя". Ама и тя отидЕ.
Каква психоложка?

Общи условия

Активация на акаунт