Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Спретнах един пост за миналите севгилита, но го изтрих. Satisfied Казах си: не се коси, не рови в миналото, а гледай и се наслаждавай на Ханде и Керем. Sparkling Heart

Лека нощ! Nature Sparkler
Само така Слънчице!
Сега трябва да се радваме на тези толкова красиви и влюбени млади хора. Любовта винаги зарежда с положителни емоции. Онези, бившите, да са мислили навреме. Вече е късно.  Само се моля дано не изгорят от прекалена страст. Дано любовтта да надделее. Вярвам, че вече са по-разумни и помъдряли и знаят точно какво искат. А ние само ще им се радваме. 

# 121
Относни интервюто за италианската тв- Керем си е Керем - дойдох, споделих , света е красив когато си влюбен, отивам там, където е сърцето ми.

# 122
Абе оставете миналото и се кефете на настоящето аз не съм чок доволна ама го приемам ко да правя?
Важното е Кире да е ОК и да е щастлив ако има потенциала в кадъна в който си е избрал го подкрепям.

Башак е съдийка в Присъда влюбена в героя на Каан ще ми къса нервите повече от ясно е...

# 123
Привет,
нахлувам в късна доба, пак съм ви изтървала вече сте в нова прекрасна тема!
Благодаря на създателите, утре да се почерпите с шоколад, че вечер е опасно

и тези прекрасни цветя за всички пишещи в темата,

и сладурите, които обожаваме

# 124
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Маргарелче Hug, предпочитах да съм от само четящите, че не искам да вилнея из много теми във форума.
Скрит текст:
Ама на! Чаках, чаках, някой да намери и сложи цялото интервю, в достъпен вариант, и като не се появи такъв, се метнах от балкона. Laughing
Каквото почувствах за този сериал го казах, знаеш, на друго място.
Тук мога да споделя, че много харесвам очите на Керем, чийто цвят оприличавам на море. Могат да бъдат спокойно синкави, слънчево зелено-златни или бурно сиви. Абе ... потъваш в тях.
А у Ханде, освен изключителната ѝ красота, няма нещо дето да не ѝ е таман, ме впечатли премереността в поведението. Не се среща често на нейната възраст и при тази слава.
Магийче Hug, няма да пиша много. Joy
Знам, Проф. Включваш се в темите където имаш какво да кажеш/с какво да допринесеш. Аз също не мога да съм на много места едновременно. Тъй като включването ти е инцидентно, друга възможност може и да не ми се отдаде. А тук въпросите свързани със сериала си ги задавам спокойно, защото са баш по темата - възползвам се да те питам Stuck Out Tongue Winking Eye: изгледа ли го до края, нали го подхвана повторно? Кой от двата сезона ти харесва повече - първия или втория? И кой ти е любимия момент? Не те подлагам на разпит, ама с теб се знаем почти от 100 години, ще ми простиш Joy Наистина ми се прииска да изпаднеш в малко повече подробности за сериала.

Иначе, Керем е толкова харизматичен мъж. Първо ме впечатли мен с тембъра си. Колкото и да го слушам няма да ми омръзне Joy
Joy Не дърпай дявола за опашката и Профи за клавишчетата!
- На завтарянето съм до 23-ти епизод. Гледам само нощна смяна Crazy, че през деня и вечерта на компа се работи.
- Изгледах сериала ударно, някъде за около седмица денонощно. На мен са ми слети сезоните. Все пак намирам първи сезон за по-хубав.
- Въпросът с любимия момент ме затруднява. Не е един и няма как да бъде. Затруднявам се дори да посоча конкретно някой, защото съм в състояние във всяка серия да си намеря поне два. Предполагам няма да учудя никого с това, че всички са ЕдСер. Flutter 
- В подробности за сериала, уви, не мога да изпадна. Зачетох темата ви съвсем отскоро, чак след като изгледах целия сериал, в т.ч. още не беше излязъл преводът на 52 еп., та него го изгледах при рускините. Не съм се връщала да чета какво сте писали назад във времето. От средата на предишната тема ви следя. В ситуация на догонваща влака рискувам коментарите ми да висят във въздуха. Докато "гледате" всяка сряда, ако нещо ми прищрака ще се включа с коментар.
Във всеки случай мога да кажа, че това е сериал "от моята кръвна група". Иначе нямаше да го изгледам целия, че и да започна веднага да го повтарям. В добавка, между Ханде и Керем има такава химия Wink Heart Eyes! От първия, та до последния епизод. От 16:00 часа. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 125
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

Gift Heart

# 126
Привет Nature Sunny
малко лятно настроение

# 127

Скрит текст:
и тези прекрасни цветя за всички пишещи в темата,

Да налазя шоколада преди някой да ме е изпреварил tiptoe

Профи, разсмя ме с последното изречение. Съвсем на място казано Stuck Out Tongue Closed Eyes
Виж как добре се получи да те накарам да тракаш по клавишчетата, макар и частично ми задоволи любопитството...
Да, предполагам за никого не е изненада, че любимият ти момент не е само един и е с ЕдСер. И все пак всяка тук си има някой/и, към които да я влече повече - сред най-предпочитаните са закопчаването на жълтата рокля на финала на 2 еп., фиктивния годеж, Анталия, признанието "Лудо влюбен съм в теб", романтиката с пердетата, абе много са... Затова се зачудих ти имаш ли си такъв, мааалко по-любим от останалите...
Следиш ни от толкова скоро и си успяла да ни проследиш мислите?! Браво Joy
Хайде дано нещо ти прищрака и по време на гледането на епизода в сряда. Sweat Smile Аз така или иначе не мога да скрия, че много ти се зарадвах. Дано това не са единствените ти включвания.

Един от епизодите, които ме докоснаха най-силно мен е 7-ми: рождения ден на Роботчето. И също предпочитам първи сезон - епизодите с неосъзнатото влюбване са ми слабост Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 10:03 от Margarita N.

# 128
Добро утро Hug
Много се радвам за Башак и новия й проект , гледах първи епизод и видях, че изписаха името й в началото, но понеже не се появи до края на епизода реших, че пак са й дали някоя малка роля Joy А то каква изненада, тя ще се окаже съдията т.е. главният отрицателен (предполагам ) образ. Ще се радвам да видя как ще се справи с отрицателна роля. Вече имам още една причина да следя сериала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вижте само какво направи SCK... първо Мелиса , а сега и Башак с главни роли в нови продукции Sunglasses

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 10:08 от mikipoli

# 129
  • София
Привет дружки. Пожелавам една много спокойна седмица.
Една красива и лъчезарна Ханде. Кой ли е фотографа?

# 130
  • София
Момичета, ново видео от една влогърка, която следя. Нека е поздрав за вас! Gift Heart

Усмихната и успешна седмица ви желая!

# 131
Копирах го от Туитър:
Знаем ли нещо повече, ще го предават ли онлайн?
<Тази вечер MAG (журналистически комитет) провежда церемония по награждаване, стискаме палци да получим ВСИЧКИ награди за комедийната категория #altınobjektifoeduelleri>

# 132
Добро утро Hug
Много се радвам за Башак и новия й проект , гледах първи епизод и видях, че изписаха името й в началото, но понеже не се появи до края на епизода реших, че пак са й дали някоя малка роля Joy А то каква изненада, тя ще се окаже съдията т.е. главният отрицателен (предполагам ) образ. Ще се радвам да видя как ще се справи с отрицателна роля. Вече имам още една причина да следя сериала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вижте само какво направи SCK... първо Мелиса , а сега и Башак с главни роли в нови продукции Sunglasses
Чак пък главна ( Мелиса си е от главните в нейния )  - не , но явно важна .Страхотен сериал е Присъда ( за сега , не смея да се зарадвам Grinning ) Радвам се за Башак , тя е с необикновен външен вид ,  думата за нея е ''изискана '' Heart

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 13:54 от Phillipine

# 133
Няколко много интересни колажи от снимки на ЕдСер и ХанКер 💜

Смятам, че знаете кои са оригиналните моменти и снимки. ⭐

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 13:02 от Есенна магия*

# 134
Не че ми е любимец Каан но знае какво и как да подбира това липсва при Керем за съжаление той гледа кадрото

Общи условия

Активация на акаунт