Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 633
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Връзкарчета вече не са в играта и Фокс си подпука сериалите ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink
"Сериалът „Приказката за далечен град“ / Uzak Şehrin Masalı прави финал на пети епизод"
Скрит текст:
П.С.
Ако някой още не е дал своя глас за нашите в номинациите на  Altın 61 Ödülleri, сега е моментът. Довечера в полунощ гласуването приключва. Wink

# 136
  • София
Това не го разбрах, Диди. Обясни ми, моля те. Интересно ми стана. Аз останах с впечатление, че и Керем си подбира внимателно проектите, само че май гледа повече сценарият да му допадне и екипът - екранни партньори, режисьор и т.н. Не гледа толкова отгоре картинката, за да избира проекти с потенциал за успешни според турската дизи индустрия - висок рейтинг и т.н.
Не че ми е любимец Каан но знае какво и как да подбира това липсва при Керем за съжаление той гледа кадрото

# 137
  • Кърджали
Мики, в новият сериал още не е съвсем ясно Башак каква ще е. Ття се появи само за една сцена То в момента в този сериал кой какъв е е въпрос с много неизвестни. Но е факт, че сериала е страхотен и като игра и като актьори, и като сценарий и като качество.
Малко офтопик от мен.

# 138
Мики, в новият сериал още не е съвсем ясно Башак каква ще е. Ття се появи само за една сцена То в момента в този сериал кой какъв е е въпрос с много неизвестни. Но е факт, че сериала е страхотен и като игра и като актьори, и като сценарий и като качество.
Малко офтопик от мен.
Алекс Hug , радвам се ,че ти харесва във Фатиха коментираме по малко .Каан ни е любимец , а и темата е и за приятели на Неслихан .
Героинята на Пъръл - Башак , даже и да е добра ,е все пак бившата и не вярвам да е добре настроена към бъдещата Grinning

# 139
Ох, досега търсих из старите си коментари , върнах се на април месец хаха
Злати мисля че пита за миглите на Ханде - да , естествени са и ето доказателството Sweat Smile
https://mobile.twitter.com/Lili_Rose_29/status/1387758512235810816

Фили, Алекс, благодаря за разяснението, още не съм гледала новия епизод Hug

# 140
  • Кърджали
Phillipine
Скрит текст:
Благодаря,  довечера ще се разпиша там. Ума ми взе този сериал.

# 141
Привет!💞Вие вече сте коментирали интервюто на Керем от Италия, но и аз идвам да се отчета, макар и със закъснение. Все още чакам да го публикуват някъде на турски или английски, така че разбрах горе-долу какво е говорил благодарение на някои преводи в Туитър и Инстаграм. Както винаги, изключително любезен и сдържан. И аз забелязвам, че когато говори на английски не е толкова притеснен и мисълта му тече по-гладко в сравнение с когато говори на турски.
Много хубави неща каза във връзка с равенството между мъжете и жените. Като цяло много ми допада това негово феминистко мислене.
А реакцията му, когато показаха кадрите с Ханде, беше безценна.❤Гледаше с толкова любов, буквално в погледа му си личи колко много я цени и обича. За семейството си също каза много хубави неща. Сигурна съм, че се гордеят много с него, виждайки успехите, които постига. Възпитали са един невероятен човек!👏

Копирах го от Туитър:
Знаем ли нещо повече, ще го предават ли онлайн?
<Тази вечер MAG (журналистически комитет) провежда церемония по награждаване, стискаме палци да получим ВСИЧКИ награди за комедийната категория #altınobjektifoeduelleri>
Все някъде ще го предават на живо. Един от спонсорите е турският канал Show Tv, така че може и там да го излъчат. Нашият "любимец" Акиф ще присъства и по всяка вероятност ще пуснат записите в инстаграм и ютюб. Ако намеря линк, ще публикувам. Остава само да стискаме палци нашите да са номинирани и да присъстват.😁

Диди, и на мен ми стана интересно защо си останала с впечатлението, че Керем не си подбира проектите. Ще се радвам, ако обясниш. 😊

🤍

Днес предусещам, че ще има нещо ново от Ханде или Керем, или поне така ми се иска. Дано да се окаже вярно!😂

# 142
Имам впечатления такива че повече гледа кой ще участва в проекта и му харесва да работи с хора които си познава и да повтаря както с Нилпери.
Не е за лятно сериали
Яд ме е на него за тоя проект който дължи целия си успех на тандема си че другото беше оле майко мила особено сценария но щом и Керем не ме задържа да гледам значи съм имала доза на търпение.Моя вкус щеше да го хареса ако бях по малка знае ли се?

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 15:29 от x BlackRose x

# 143
  • София
Според мен Керем не е меркантилен тип, който се интересува от хонорара, който ще прибере, нито пък гледа дали един проект ще е успешен или не. Чете сценария, интересува се с кои актьори ще играе и това го кара да реши дали ще приеме или откаже. Ако ролята му хареса, ако му се стори интересна, както стана със Серкан Болат, се хвърля с главата надолу. Лично на мен това ми харесва. Не може да се снимаш във всеки сериал, който ти се предложи. Или да избираш само такива на големи продуцентски къщи, които се очаква да са успешни. Трябва да участваш в проекти, в които виждаш смисъл, които ти допадат като естество, като екип. Затова лично аз смятам, че Керем си подбира достатъчно добре проектите. Другото е въпрос и на късмет донякъде. “Невинност” беше интересен проект, със силен актьорски състав и т.н. Но приключи с 13 епизода. Успешен ли беше? Мненията са различни. Рейтингът не беше висок. Реално заради него го и приключиха. Така че нищо не се знае. Благодарна съм на Керем, че избра летен сериал и то точно този. Ако не беше “Почукай на вратата ми”, кой знае дали щях да открия Керем, а и тази магия, която ми донесоха сериала и Ханкер, нямаше да я има. Благодарна съм му и се радвам на решението му. Според мен всеки актьор трябва да знае и може 2 и 200. Керем е универсален актьор и може да изиграе всичко. Затова не трябва да се ограничава. Ето че един ромком му донесе световна слава и го срещна с много специален човек. Не казвам, че трябва да играе само в ромкоми занапред, но и само в драми не трябва. Wink

# 144
Керем Wink

П.С. Според феновете довечера нашите ще присъстват на церемонията.
Официално обаче засега не съм намерила информация, затова се доверяваме на феновете. Wink
П.С. 2 - след тази реклама, която направихте на новия сериал на Башак да пуснете едно линкче с бг. суб Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 15:46 от mi_si

# 145
Ако намерите линк за церемонията довечера ще го пуснете тук нали?
Как искам да оберем наградите тази година

# 146
Церемонията тази вечер ще започне в 19 ч.
Gift Heart

Wink

Инфо:
Излязла е информация (как тече гласуването до 22 часа на 26.09) - нашите изостават. Сериалът води, Ханде и Керем са 3-ти. Затова тече пълна мобилизация (който може да си направи допълнителен мейл в gmail и да гласува)). Много важно било да вземем тези награди.

Съвет от италианките: ползвайте и профилите на съпрузи, приятели, колеги, комшии .... Wink

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 16:13 от mi_si

# 147
Керем Wink

П.С. Според феновете довечера нашите ще присъстват на церемонията.
Официално обаче засега не съм намерила информация, затова се доверяваме на феновете. Wink
П.С. 2 - след тази реклама, която направихте на новия сериал на Башак да пуснете едно линкче с бг. суб Simple Smile

Керем

Mi_si и аз това прочетох но все още нищо официално няма дали ще са там нашите или не
https://twitter.com/i/status/1442473791792324609
https://twitter.com/i/status/1442462422669926402
https://twitter.com/i/status/1442459163951394825
https://twitter.com/i/status/1442459418268893194
но ще имаме червен килим довечера

# 148
За да приключим темата с интервюто и ''пи ар '' връзката на Керем , хората са влюбени , та чак загубени .Просто Ханде е по-сдържана . Спомням си как на един лайф ми се стори ,че той иска да каже , но тя го възпря .Прав е ,че такава тайна тежи и всичко трябва да се изживее открито .
Да са живи и здрави , дано любовта им продължи , ако не вечно , то поне мнооого дълго .

Не знам дали и кой превежда Присъдата , аз го гледам с руско директно озвучаване или без . Но ще проверя . Но Башак си изглежда като Пъръл на 100 % , няма промяна във външния вид Grinning

# 149

Първо да си разперя чадъра, че след написаното, може да се излее градушка от слова върху главата ми.. Nature Closed UmbrellaSunglasses По повод Керем... абе много късокрак ми изглежда на снимките от участието му в Италия... Панталонът ли му беше такъв, издължават ли го малко в сериала, не знам... Значи това е единственото нещо, за което му вързвам кусур... Ако беше и поне 1.85 м висок... е, тогаз щеше наистина да прилича на Аполон Йонийски... Ма то пък, все пак трЕбе да има за какво да му вържем кусур, нали така... ?!

Общи условия

Активация на акаунт