Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 636
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
# 151
mury9, от панталона трябва да е... Знам, че не е много висок, но никога досега не ми е изглеждал така късокрак и на мен.

# 152
Може италианската мода да е такава.
Сани, Миси, О.А., благодаря за споделената информация за церемонията довечера.

# 153
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря на целият екип за новата тема...
Скрит текст:
Относно личният живот на Керем и минали любови ще
Само ще отбележа, че " За да опознаеш един човек не ти трябва време, а ситуация. "Тери Пратчет

Бъдете здрави....

# 154
  • София
Керем сам написа в Туитър, че е 1.80, въпреки че го водят 1.79. Съгласна съм, че с този панталон от Италия изглежда късокрак. И други пъти така ми е изглеждал. Зависи от панталона и как е сниман. Като беше по-здрав, краката му бяха прекалено мускулести и пак ми стоеше късокрак. Ама и той си избира дългокраки жени… Grinning Съгласна съм, че единственият му кусур е ръстът. И аз обичам високи мъже, над 1.85, ама на Керем ще му го простя, взимам го и 1.80. Hug

# 155
Е, не бил висок! Просто Ханде е много дълга! На нас си ни е супер (средностатистическата българка е 165 😁)
Този снимка много ме кефи! Физиономията на Керем е като на котараче, което току що е излочило една купа мляко 😂. Ми то в тази сцена голямо целуване беше, голямо чудо! После как няма да подвиква след нея Хандемии! 🤣😇

# 156
Ново от Бамби
Gift Heart

Wink

# 157
Като гледам нашата Бамби как се е наконтила, точно на награждаване ще ходи. Satisfied Щом не са гръмнали медиите досега, значи едва ли ще присъстват.

# 158
Те дългокраките сами го намират Stuck Out Tongue Closed Eyes Такъв му е късмета на момчето... Добре си е така, щом партньорката му не стърчи над него всичко е точно. С Ханде много ми харесват. Да, има и такива двойки с по-голяма разлика в ръста, където жената се губи в обятията на мъжа, също ми допадат. Всяка от любимите ми си е хубава поотделно.
Все се каня да погледна Керем в Този град ще дойде след теб. Колежката му там наистина ми изглежда доста висока и ще ми е интересно как стоят един до друг.

# 159
Ханде и Spotify Turkey

https://www.instagram.com/p/CUVA9xoKf74/

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 17:37 от midnight__sun

# 160
  • София
Я вижте световноизвестната двойка Киара Ферани и мъжа й Федез. Тя стърчи над него, че е чудо. Grinning Керем, ако го притеснява ръста на Ханде, да идва да ме взима мен  - 1.65 съм, перфектна ще съм му. Joy Иначе… нашата се отчете, Керем нерде е? Залипсвал ми е… Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 19:22 от Бърборанка с розови очила

# 161
# 162
Микиполи, много ти благодаря, че си ми намерила за миглите на Ханде.
Много ми харесват, като сърничка е. А щом са и естествени, още по-добре.

Ох, досега търсих из старите си коментари , върнах се на април месец хаха
Злати мисля че пита за миглите на Ханде - да , естествени са и ето доказателството Sweat Smile
https://mobile.twitter.com/Lili_Rose_29/status/1387758512235810816

# 163
Има ли някаква актуална информация дали церемонията ще се предава онлайн?
Аз нищо не мога да открия.

# 164
Тези награди, малко ми понамирисват като на онези ливанските. Satisfied

Резултат от класацията на IMDB тази седмица (27.9.2021): Ханде е на 1-во място в Турция и 4261 в световната класация от 11 милиона актьори/актриси по света.

Керем е на 6-то място в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт