Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Предпочитам да се фокусирам в настоящето и общото бъдеще на Ханде и Керем. Проектите, които им предстоят заедно и поотделно. Старите истории, по-скоро ме дразнят. Никоя от предишните връзки на Керем не върви да се слага до Ханде. Той сам си го каза вчера, че такова нещо не му се е случвало. Същото важи и за Ханде. Може и да съм пристрастна, но ги обичам и вярвам, че не случайно се събраха двамата. Gift Heart

Да, каза го това.... Ама, като не съм гледала английските субтитри, как да съм сигурна какъв е нюансът на изказването... Защото двусмислено ми прозвуча това... Дали не му се е случвало да се влюби в друга главна героиня от сериал, с коятое играл,  или по принцип отделя Ханде от всички други влюбвания в момичета досега... ?! Ей това не можах да разбера...

"Искам Ханде Ерчел да бъде човекът, който да остане завинаги в живота ми."

Избирам да вярвам във второто. Simple Smile
Прихванала съм от Линдето. Flowers Hibiscus

# 106

Много благодаря за фраговете , а  само да попитам стига да не нахалствам ще се преведат ли на бг?

Привет, прекрасни момичета, фенки на Керем Бурсин и не само! Flowers Hibiscus

Включвам се в съботната вечер, за да споделя, че много ми допадна поведението на Керем Бурсин по време на цялото интервю и с удоволствие бих изгледала интервюто на разбираем език, различен от италианския! Flowers Four Leaf Clover

Прави ми впечатление в последните страници на предходната и на тази тема, че все повече момичета, някои от които сравнително отскоро пишат тук, задават въпроси свързани с епизодите 2 и 3, преводи на фрагмани и т.н., тъй като започнахме да следим епизодите отново всяка сряда. Напълно разбирам техния огромен интерес и бих искала да съм полезна, затова си позволявам да им препоръчам да се върнат назад в темите, където биха могли да намерят много интересна и полезна информация, особено за тези, които не са гледали все още сериала. Аз понякога за отмора влизам в старите теми и с удоволствие чета написаното преди малко повече от година! В темата има прекрасни разсъждения, много въпросителни, страхотни коментари и някои предизвикващи усмивки постове и аз определено се забавлявам да си припомня кой какво е писал по това време (още повече, че голяма част от пишещите по онова време отдавна не се включват в темата и не пишат постове!)! И понеже отговарям конкретно на питането на azisiq за превод на фрагман 3 на епизод 3, в тема 35, на страница 11-та има превод на текста на фрагман 3 (не го копирам тук директно, защото превода не е мой, а на друго момиче от темата!):

https://www.bg-mamma.com/?topic=1233346.150

Желая на всички вас прекрасна съботна вечер, където и да се намирате! Gift Heart

P.S. Поднасям своите искрени благодарности на Марги, Бро и екип за чудесната нова тема! За вас момичета:

Бъдете здрави и се пазете! Heart

Благодаря ти за отговора nrgmama  веднага ще си видя темата,и ще прочета,  и още веднъж се извинявам ако се натрапвам и досаждам с това питане за превеждане на фраговете, понеже нали се започна историята отначало , и всяка сряда очакваме поредния епизод и фрагманчетата и нали се превеждаха всеки фрагмант , и затова попитах дали ще се превеждат отначало.

# 107
Стори от Ханде. Това сега гледка от самолет ли е, или на мен ми се иска да е така?😂Накъде ли пътуват нашите гълъбчета този път?🥰
Едит: току-що прочетох, че е била при баща си и снимката вероятно е на връщане от там. Не знам колко е вярно, просто споделям.

# 108
Здравейте, момичета! Как сте?
Благодаря за изключително топлото посрещане предишния път.
Видях, че паниката от Туитър донякъде е минала и тук. Затова направо с фактите: Ханде беше ден и половина с Бенсу Сорал в Алачати. Предполага се, че са съчетали полезното с приятното. Двете участваха в общ филм Mest-i-ask, който се очаква да излезе до края на годината. Последните снимки и премиерата бяха отложени заради пандемията. Тъй като обаче най-сетне нещата може да се случат двете са решили да обсъдят проекта.
По същото време Ясемин е на къмпинг. Феновете скучаят, защото Ханде и Керем не споделят често, но те и не са длъжни да го правят. Някой в Туитър бил чул гласа на Керем в историята на Ясемин. Оттам тръгна всичко. Но това и лайка в Инстаграм не са абсолютно никаква гаранция. Керем е харесвал и други постове на Ясемин. Те са близки.
Бъдете внимателни с това, което се пише в Туитър и особено в Инстаграм. В Инста така се преработват снимки, че сам накрая няма да се разпознаеш.
Гледах интервюто на Керем още първия ден и аз смятам, че беше искрен. Мъж на 34 няма нужда да се прави на клоун. Той каза точно толкова и това, което трябва. Не всички са доброжелателни около Ханде и Керем и аз напълно разбирам защо двамата са толкова внимателни в изказванията си.
Миналото трябва да остане там, където трябва. Тоест - в миналото. Не крия, че не симпатизирам на нито една от двете бивши половинки на Ханде и Керем. Но не заради тях, а заради красивото настояще и надявам се красивото бъдеще мисля, че е редно и феновете да погледнат напред, а не да се ровят в стари неща. Ханде и Керем имат хубава връзка, базирана не само на любов и привличане, но и на приятелство и доверие. Това са двама души, които са свикнали да се борят в живота и нямат нужда от ПР. Също така няма нужда да доказват 24/7, че са заедно, за да им се вярва. Истинските фенове ще се радват и ще им стискат палци и без допълнителните циркове.

# 109
Момичета , в момента гледам ''Пъръл '' в  чудесния сериал Присъда Grinning
Ще намеря утре време да изгледам интервюто на Керем , за да чуя ''нюансите '' , но съм убедена ,че нашите красавци са много щастливи .

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 11:21 от Phillipine

# 110
Скрит текст:
Видях, че паниката от Туитър донякъде е минала и тук. Затова направо с фактите: Ханде беше ден и половина с Бенсу Сорал в Алачати. Предполага се, че са съчетали полезното с приятното. Двете участваха в общ филм Mest-i-ask, който се очаква да излезе до края на годината. Последните снимки и премиерата бяха отложени заради пандемията. Тъй като обаче най-сетне нещата може да се случат двете са решили да обсъдят проекта.
По същото време Ясемин е на къмпинг. Феновете скучаят, защото Ханде и Керем не споделят често, но те и не са длъжни да го правят. Някой в Туитър бил чул гласа на Керем в историята на Ясемин. Оттам тръгна всичко. Но това и лайка в Инстаграм не са абсолютно никаква гаранция. Керем е харесвал и други постове на Ясемин. Те са близки.
Бъдете внимателни с това, което се пише в Туитър и особено в Инстаграм. В Инста така се преработват снимки, че сам накрая няма да се разпознаеш.
Гледах интервюто на Керем още първия ден и аз смятам, че беше искрен. Мъж на 34 няма нужда да се прави на клоун. Той каза точно толкова и това, което трябва. Не всички са доброжелателни около Ханде и Керем и аз напълно разбирам защо двамата са толкова внимателни в изказванията си.
Миналото трябва да остане там, където трябва. Тоест - в миналото. Не крия, че не симпатизирам на нито една от двете бивши половинки на Ханде и Керем. Но не заради тях, а заради красивото настояще и надявам се красивото бъдеще мисля, че е редно и феновете да погледнат напред, а не да се ровят в стари неща. Ханде и Керем имат хубава връзка, базирана не само на любов и привличане, но и на приятелство и доверие. Това са двама души, които са свикнали да се борят в живота и нямат нужда от ПР. Също така няма нужда да доказват 24/7, че са заедно, за да им се вярва. Истинските фенове ще се радват и ще им стискат палци и без допълнителните циркове.

Абсолютно! Hands Plus1

azisiq и ти си голяма сладурана и съм готова, да се връщам 60 теми назад, за да ти търся преводите на фрагманите и озетите. Само кажи и ще ти ги осигурявам. Satisfied Не искам да ти секваме ентусиазма. Wink

# 111
  • София
Гери, прекрасно написан пост. Моите поздравления     

Почти няма човек, който да не е имал друга връзка преди да срещне своята истинска половинка. Винаги съм го казвала, че всяка една връзка ти дава по нещо в живота, което да научиш. И всяка една нова връзка те прави все по-мъдър. За да дойде момента, когато да можеш да направиш правилният избор на човека, с който искаш да прекараш живота си. Казват, че в началото на връзката преобладава страстта. Тя трае около 3 години. И ако след това не премине в истинска трайна любов, тя се разпада от самосебе си. Погледнете предишните връзки на Керем и Ханде. И двамата са имали около 3-годишни връзки. Това съвпада с този период на "страстта". Замислила съм се, защо Серенай е решила да замени Керем с този грозноват чичко. И не можех да си го обясня. Но когато прочетох казаното по-горе, си дадох отговора. Точно защото тази връзка се е градила изключително на страстта. Ние много често бъркаме любовта със страстта. И когато започне страстта да затихва, трябва на нейно място да се настани голямата и трайна любов. Явно точно това не се е случило при тях.  Предполагам, че и при двойката Ханде-Мурат е станало подобно нещо. Но при тази двойка има и други компоненти, които са оказали своето влияние. Първият е кръшкането на Мурат. Вторият смъртта на майката на Ханде. Всичко това е довело до охладняване на чувствата от страна на Ханде. И това рано или късно щеше да доведе до тяхната раздяла. Просто Керем се е появил в точното време.

# 112
Понеже в постовете вече не се вижда никое от клипчетата с участието на Керем във Верисимо, си позволявам да сложа два линка към цялото интервю в две части.
https://pic11.imginn.com/?https://scontent-lax3-2.cdninstagram.c … mp;_nc_sid=4f375e
https://pic12.imginn.com/?https://scontent-den4-1.cdninstagram.c … mp;_nc_sid=4f375e

Влязох малко с вратата, да ме прощавате, но в тази тема мога да си го позволя, понеже вече някой е почукал. Wink
Прекрасен сериал, прекрасни Ханде и Керем. Heart Eyes

Благодаря за линковете, относно коментарите прочетох някой от тях. Смятам че Керем в това интервю се държеше изключително добре, възпитано и много скромно. Съгласна съм с мненията , че когато заговори  за Ханде сякащ стана леко срамежлив , но пък много щастлив очите му говориха колко много обича Ханде и колко е щастлив с нея. Не е задължително постоянно да парадират за връзката си и да казват кога е започнала това си е между тях. Нека си остане за тях двамата само те си знаят кога се е запалила искрата помежду им.  Моето мнение че още в началото е била запалена искрата и е имало привличане то си личи и от началните епизоди как смесват играта Еда и Серкан и Керем и Ханде, но пак казвам това си е мое мнение.
За нас е важно, е са заедно че се обичат и другото няма значение.
Не мисля че е редно да се коментират старите им връзки те затова са "стари" мина ли и всичко лошо е зад гърба им. Те гледат напред заедно за едно общо бъдеще и това е най важно.

# 113
Flowers HibiscusХубава да е вечерта, Ви ХанКерки!

https://www.youtube.com/watch?v=VVM0HKL7IBc

Предлагам, Ви последния от анализите на Филан/Филан. Според мен, внимателното му проследяване дава отговори на много от поставените днес въпроси в темата. Истината е някъде там...
За мен е важно, че повечето от нас са влюбени в Ханде и Керем.
Керем в Италия - безупречен в поведението си! Animal LionНаслада за слуха ми, бе тембърът с леещия се английски от влюбеният и много харизматичен млад мъж.
Важно е настоящето с хоризонт към бъдещето!

Сладки сънища ...Revolving Hearts

# 114
Скрит текст:

Абсолютно! Hands Plus1

azisiq и ти си голяма сладурана и съм готова, да се връщам 60 теми назад, за да ти търся преводите на фрагманите и озетите. Само кажи и ще ти ги осигурявам. Satisfied Не искам да ти секваме ентусиазма. Wink

Благодаря midnight__sun и ти си страхотна.

# 115
Обсъждаме си това-онова, Гери. Както обикновено. Така посрещаме тук, никой да не се чувства излишен и да не му се иска да си тръгва Wink

...ЕСТЕСТВЕНОСТ. Това е, според мен, отличителното за Керем.
+1. И аз го усещам като такъв - естествен. Всъщност и двамата с Ханде много земни изглеждат.
Независимо как и кога е започнала връзката им, не очаквам да си кажат открито. Личен живот е това, не живеят заради хората, пък и те угодия нямат - Него ще го упрекнат, че е завъртял главата на сгодена жена, Нея пък, че зарязала годеника си... А съдбата всъщност си знае работата...
Миналото си е минало, него няма как го изтрият. Сега просто гледат напред и за момента в една посока. Heart
СС колкото и да ми е неприятна не мога да отрека, че с Керем бяха хубава двойка и си личеше любовта помежду им. Да не хвърлям сега ненужно кал по нея, но сянката й подозирам дълго ще преследва както Керем, така и един друг актьор... Нищо ново.

m@_ri, разбирам те донякъде.
Някои сме по-предубедени от други. Допреди Малдивите и всички неоспорими доказателства, че ХанКер са заедно, аз бях склонна на няколко пъти да повярвам на клюките по техен адрес. А именно, че тя е с онзи Мурат 2, а той с Мелиса Дьонгел. Все пак по време на сериала му В очакване на слънцето доколкото съм запомнила се е случило точно това. Феновете очакват, че има връзка с актрисата в главна роля, но впоследствие се оказва, че е с Ямур Танръсевсин. Участвала в същия сериал. Не изключвах варианта отново да се случва нещо подобно и ако се навиваме излишно накрая да останем разочаровани.

За радост в момента сякаш няма поводи за съмнение - ХанКер са заедно и сияят.

# 116
  • София
Лицето никога не лъже. Вгледайте се в техните лица и жестове. Отговорът сам ще ви се появи.

Как само е зяпнал Керем от възхищение.

Керем е хипнотизиран, пулсът му е учестен. Ханде е притеснена, опитва се да избегне напористият поглед на Керем. От всякъде лицето й говори "Любов".

И отново превъзбуденият Керем, опитващ се да скрие по някакъв начин емоциите си. Но, уви... Любов и кашлица не могат да се скрият.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 23:04 от БлагаВест

# 117
Любовта между Керем и Ханде едва сега започва , за всички онези папараците мнения че не истина и такива тем подобни глупости.
Нашите са щастливо влюбени и не влияят от папараци.

Пожелавам на всички една спокойна вечер на всички ви с нещо ново от Масал

# 118
Спретнах един пост за миналите севгилита, но го изтрих. Satisfied Казах си: не се коси, не рови в миналото, а гледай и се наслаждавай на Ханде и Керем. Sparkling Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 119

Общи условия

Активация на акаунт