Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 179
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте дами,
аз тази вечер си надграждам информацията за Керем и Ханде, но ми излезе въпрос на който само явно вие може да ми отговорите:
От къде сте/сме сигурни, че двамата живеят заедно с кучетата си. Досега нямаше ли да излезе поне една снимка на Ханде с кучето на Керем (забравих му името) от къщата? или на кучетата на Ханде с Керем?

# 496
  • София
Различната и все така красивата Ханде.

# 497
Здравейте дами,
аз тази вечер си надграждам информацията за Керем и Ханде, но ми излезе въпрос на който само явно вие може да ми отговорите:
От къде сте/сме сигурни, че двамата живеят заедно с кучетата си. Досега нямаше ли да излезе поне една снимка на Ханде с кучето на Керем (забравих му името) от къщата? или на кучетата на Ханде с Керем?

E, те засега само плодовете и зеленчуците объркаха, спокойно, ще дойде време и на кучетата... Smirk

# 498
Имахме снимка на Керем, Хектор и майката на Керем в дома на Ханде и Керем (розовата къща/pembe/barbie house) от рождения ден на Керем

Но и на мен ми е интересно да видя снимка на Хектор с кучетата на Ханде.

Здравейте дами,

# 499
Красив както винаги

Биге (коварна като Сели в сериала), но красива извън него

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 22:56 от azisiq

# 500
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

# 501
Добро утро момичета.
Бъдете щастливи , усмихнати и позитивни.
Пожелавам ви една спокойна неделя.

# 502
  • София
Привет от мен, от неотразимият Керем и от сладкият Хектор!
С пожелания за един много слънчев и спокоен есенен ден...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Допълвам се момичета. Вижте това прекрасно детенце. С каква лекота се държи на скейборда.

https://twitter.com/_blkhoney/status/1444052684827467778

Ето какво е казал Керем за него

А ето и какво му е отговорил този заклет негов фен           

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 14:32 от БлагаВест

# 503
Явно му се иска да има едно такова мъниче

# 504
Стори от Ханде

# 505
  • София
Привет, бърборанки! Ribbon
Много е тихо днес в темата, затова реших да наруша мълчанието и да се включа с няколко неща. Мислите ми вървят хаотично, но какво пък?! Wink

Феновете вече са отчели факта, че Ханде не следва сериала в Инстаграм.

Повечето отбелязват, че все още следва Халка, затова не смятат, че причината да не следва Почукай на вратата ми е в това, че е приключил. Смятат, че е, защото страницата на сериала публикува инфо за други сериали. Което мен не ме дразни, но смятам за излишно и не виждам смисъл - редно е всеки сериал да си има профил, съдържанието на който се отнася само за въпросния сериал, така мисля поне. Каквато и да е причината Ханде да не следва сериала вече, този факт натъжава феновете - повечето коментират с разбити сърца и плачещи емотиконки. Истината е някъде там. Аз вече споделих разочарованието си, няма да се повтарям. Simple Smile

Снощи ми попадна това видео и за пореден път си помислих: “Така трябваше да бъде.”

Понеже сериалът вече приключи и преговаряме, мога да се вглеждам по-детайлно в някои неща, които преди не са ми правили чак такова впечатление и да си размишлявам. Едно от тези неща е “амнезията”. До ден днешен смятам, че този завой в сценария беше само и единствено с цел удължаване на сериала и жалък опит за покачване на рейтинга. Но, когато правиш нещо такова - или го правиш както трябва, или въобще не го правиш. Какво имам предвид - сценаристите решиха да заложат на драмата, защото бяхме в зимния сезон, когато драмите са предпочитани и сериалите с висок рейтинг бяха именно тези в този жанр, с много интриги, трагедии и т.н. Хубаво. Но щом ще е драма, да е драма докрай, за да е достоверно и зрителят да не се чувства глупаво, гледайки нещо, което дори не може да определи като жанр какво е. Това се случи с нашия сериал. Изключително много недомислици имаше с тази амнезия. Макар и въобще да не ми харесаха тези епизоди от нашия сериал, макар и цялата тази драма да ми е излишна в сериал като нашия, смятам, че, ако сценаристите се бяха постарали повече, можеше и да се приеме добре от аудиторията - поне да си кажем: “Окей. Драма е, ама е добре измислена и изиграна.” Нямаше нужда от това изчезване на Серкан за два месеца, защото звучеше дебилно - на този самолет се предполага, че е имало и други хора. Дори да е частен и само Серкан да е бил на него като пасажер, се предполага, че е имало пилот и екипаж. Не може самолет да се разбие и в днешни дни да не бъде открит два месеца (освен ако не се е разбил в океан/море), и пак ще има някаква информация. Камо ли да те открие някакъв селянин, да те лекува в къщата си, после да се озовеш в болница, да не звъннат на близките ти, да не знаят кой си при все, че Серкан е представен като известен и уважаван архитект. Та… за да не влизам в детайли, понеже всички сме гледали и знаем какво стана, ще обобщя така - пълни небивалици и пропиляване на сценария. А можеше да бъде иначе. Ще споделя направо как мисля, че можеше да бъде. Самолетът се разбива, показват ни го. По достоверен начин. Серкан е тежко ранен. Карат го в болница, не знаят дали ще оцелее. В кома е. Еда, Айдан и компания плачат и страдат. Това продължава няколко седмици, до месец. Серкан се буди, но не помни нищо от последните няколко години. Не помни Еда. Последното, което си спомня, е, че е бил във връзка със Селин (може би в началото на връзката им, когато още е имал някакви чувства към нея). Серкан се обажда на Селин, тя само това чака. Връща се в живота му и във фирмата. Всички се опитват да разкажат на Серкан какво се е случило с него в периода, който той не помни. Но всички познаваме робота и не ни очудва реакцията му - той не може да повярва на чутото, защото не му звучи като нещо, което той би направил. Ходи на терапия и самият той иска да си спомни, защото е хипохондрик и няма как да остави нещата така. Междувременно обаче Селин, която се е ъпгрейднала в интригите, прави всичко възможно да го настрои против Еда и да ги отдалечи един от друг. Тук сценаристите трябва да са гледали малко повече сериали като Забранената ябълка, например, за да съберат идеи за качествени интриги. На Еда й омръзва да се бори с вятърни мелници, да вижда Серкан постоянно със Селин и да усеща студеното му отношение. Но Серкан в никакъв случай не е груб и жесток, просто не я помни и се държи с нея така, както би се държал с една непозната преди, докато е бил със Селин - назаинтересовано. На моменти се усеща привлечен от Еда, защото тя е красива и го провокира, кара го да усеща някакви странни и непознати за него чувства, но в същия момент се чувства объркан и реагира така, както след сближаването им във вечерта на годежа - отблъсква я, защото не е свикнал да допуска хора до себе си и такава близост го плаши. Хем иска да си спомни и вярва, че Еда може да му помогне, хем не иска да се сближава с нея, хем Селин го настройва против нея и го манипулира. Серкан не е сигурен в чувствата си към Селин, както и навремето не е бил сигурен. Но е с нея, защото му е приятелка от детството, защото му е удобна и не иска да я наранява. От друга страна обаче знае, че е бил пред сватба с Еда и това го кара да се замисли, затова не може да бъде в истинска връзка със Селин, преди да си спомни всичко. Цялата тази ситуация изнервя и наранява Еда. А Селин точно това цели. Тя няма надежди за щастлив семеен живот със Серкан. Напълно ясно й е, че Серкан никога няма да я обича, както е обичал Еда. Че рано или късно ще си спомни всичко и тогава пак ще иска да е с Еда. Затова просто се възползва от настоящето, за да създаде толкова проблеми между нашите, че след това връщането назад за тях да е трудно и болезнено. И успява. На Еда й писва, хваща си куфара и най-после заминава за Италия, където учи и завършва. Междувременно Серкан продължава с живота си в Истанбул, Селин е около него, но не са във връзка. Минала е година. Имаме скок. Случва се така, че Серкан и Еда са наети да работят заедно по общ проект. Той започва да се влюбва отново в нея, тя е готова да му даде втори шанс и тук Селин трябва да се намеси. Трябва да се прояви като абсолютна гаднярка, за да си заслужи възмездието след това - измисля си, че през цялото време със Серкан са били интимни, че е бременна от него и тем подобни. Еда не вярва, но Селин не се спира, забременява наистина и показва теста на Еда. Блъфира, че дори ще направи тест за бащинство, след като бебето се роди. Еда е объркана и се отдръпва от Серкан, той разбира за всичко, иска сметка на Селин, кълне се във вярност на Еда. Тук може да се появи приятел от детството на Еда или някой готин колега от Италия (само че актьорът да си го бива като мъж, че Сарп Джан не беше най-добрият избор). На Еда наистина й е писнало от цялата драма със Серкан, новият персонаж също като Селин се опитва да ги раздели, Серкан в крайна сметка поставя Селин на мястото й (както всички искахме). Тя си тръгва, заминава, но е посяла зрънцето на съмнението в Еда. Която приключва проекта и е готова да се върне в Италия. Тогава Серкан си спомня всичко - докато я гони на път за летището, подобно на 11-ти епизод. И преживява този брейкдаун, който гледаме в клипчето, което ви споделих по-горе. Според мен този път не трябва да успее да я спре. Тя трябва да замине. Въпросният нов персонаж заминава с нея, като преди това е провел някакъв разговор със Серкан, убеждавайки го, че не е достоен за Еда, че само я наранява и тем подобни. А Серкан преди всичко е честолюбив и знаем, че винаги се е съмнявал в това дали е достатъчно добър за Еда. Затова се отказва от нея, както се отказа от нея, след като разбра истината за инцидента с родителите й. Съсредоточава се върху работата си, роботизира се напълно, отказва се от любовта. Вярва, че Еда ще е по-щастлива без него, че ще срещне нова любов и ще продължи с живота си. Затова решава да не я търси повече и да не търси никаква информация за нея. Но двамата са били интимни в периода, в който Серкан се влюбва отново в нея, въпреки че не я помни. В Италия Еда разбира, че е бременна. След всичко случило се обаче решава да не казва на Серкан, да роди детето и да го отгледа сама. Не иска да знае нищо за Серкан. Решава да се съсредоточи върху работата и отглеждането на детето си. Отново имаме скок. Връщаме се в ромкома, защото сме лято, продължаваме с втори сезон, с Черешка и всичко останало. Понеже стана много дълго, в друг, отделен пост ще напиша няколко идеи за втори сезон, защото мисля, че имаше как да бъде по-интересен, по-вълнуващ и по-добър, а в същото време романтичен, забавен и красив. И още - в трети, отделен пост ще напиша и мнението ми за сериала от първи епизод до амнезията, защото и в тези епизоди откривам някои пропуски, на които мисля, че се дължи спадът в рейтинга от миналата есен. Надявам се да не ви отегчавам с тези мои размисли. Hug

И за финал - няколко фотки на красивите ни Ханде & Керем. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 17:03 от Бърборанка с розови очила

# 506
Аз ще пиша също за последно по темата със спирането на следването на страницата на SCK от страна на Ханде. Само ще помоля да си проверявате информацията преди да пишете, че феновете били тъжни или разочаровани.
Нищо не ме дразни повече от изказвания, които са направени наизуст и особено на гърба на други хора.
Напротив, много фенове я подкрепиха и никой не направи такава драма, каквато се получи тук. Темата в Туитър се приключи набързо и всеки продължи напред.
Останете със здраве в тази тема, но не изопачавайте ситуации, за да намерите кусури на другите хора. Грозно е!

# 507
Нова снимка на Ханде с нейните приятели от почивката й през септември Wink

# 508
  • София
Гери, досега се въздържах да ти отговоря, за да запазим добрия тон в темата, но не мога да толерирам твоя начин на писане и затова си позволявам да кажа няколко неща. Разбрахме, че си голям фен на Ханде. Браво за което! Но от първия ти пост усещам едно враждебно и назидателно отношение, което не ми допада. Всеки тук има право да сподели мнението си, което може да е както позитивно, така и негативно. Всеки има право да бъде разочарован и да го напише. Това, което се опитваме да избегнем обаче, е невъзпитан тон и грубо отношение. А именно това лъха от твоя последен пост. Не знам какво се е писало в Туитър конкретно за това, че Ханде е спряла да следва сериала. Но аз съм разочарована от тази нейна постъпка и не виждам нищо лошо да споделя мнението си тук. Обясних какво мисля по темата, без да съм нагрубила някого, вкл. Ханде, мога да се цитирам, за да докажа думите си. Днес попаднах на доста публикации в Инстаграм и коментарите спрямо Ханде не бяха негативни, както написах - феновете са по-скоро тъжни и разочаровани, чудят се каква е причината, споделят теории и толкоз. Не виждам какво толкова те засегна това - нормално е хората да са озадачени и донякъде тъжни или разочаровани. Никой не е казал нищо лошо за Ханде. В темата също не мисля, че е станала кой знае каква драма по този въпрос. Просто няколко момичета споделихме мнението си, а ти и Дари бяхте в опозиция. Дари за разлика от теб обаче успя да сподели позицията си, без да звучи грубо и агресивно. Ще се радвам да разберем лично от Ханде причината да спре да следва сериала, за мен това е интересно, но дори да не разберем, здраве да е. От постъпките на хората си вадя някакви заключения за това какви са, трупам факти и информация с времето и така. Това, че симпатизирам на една известна личност, не означава, че тя е перфектна в моите очи и не допуска грешки. Всички сме хора в крайна сметка. Както написа Миднайт, това е една черна точка за Ханде в моите очи на този етап. Но не е причина да спра да я харесвам и т.н. Simple Smile

# 509
Копирано от Туитър:
<52 -те епизода на Sen Çal Kapımı, който си направи име от създаването си и привлече вниманието със своята сила в социалните медии, достигнаха 380 милиона гледания в Youtube.

Изготвено по данни към 03.10.2021 г. >

Общи условия

Активация на акаунт