Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 147
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Погледът на кучето е трепач. Все едно е видяло призрак Joy

# 556
???   Satisfied

Satisfied

https://www.instagram.com/p/CUj3HCRIRLY/

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 13:07 от midnight__sun

# 557
  • София
Детето на Керем и Ханде някой ден:
https://www.instagram.com/p/CUNb4kxI2QQ/?utm_medium=copy_link

Grinning Grinning Grinning

# 558

Че какво ти е, получаваш толкова много внимание и любов, колкото Хектор не е получил в последно време / това от достоверен източник Sunglasses/

# 559
  • София
Момичета, може ли да ми обясните за какво иде реч при тези награди? Защо се наричат Пантен, марката ги спонсорира или? И защо са толкова важни и престижни?

# 560
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus.

Марги страхотна си, ето от такива хора като теб се нуждае всеки, когато станат сутрин и прочетат нещо хубаво, след това денят е по красив, поне за мен.

Специално за теб:

Хубав ден на всички и успешна седмица. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 561
Здравейте момичета, ❤️🍒
Марги,
Прекрасно е, позитивно начало на семицата Simple Smile

# 562
Бро, за наградите ще е хубаво ако някой знае да ни обясни. През годините така и не открих отговора на твоя въпрос, а са доста обсъждани въпросните Златни пеперуди.

Вие също ме усмихвате често момичета, само реших да върна жеста. Heart Eyes

Леле, колко маргаритки. Благодаря Heart

# 563
Току-що разбрах защо Налбантова я няма , вселила се е в тялото на Ноче или Ниебла и в момента се радва на вниманието на Ханде 😂

Много сладък клип Heart

# 564
Мики, може Joy Макар тя малко необмислено да каза, че няма нищо против да е и на мястото на Хектор. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 565
# 566
С любов към животните от нашите любимци:

# 567
Цялото име на наградите е Pantene Altın Kelebek Ödülleri(Златна пеперуда). Спосорирани са от Пантен, затова името на марката се споменава. На въпроса защо са толкова престижни конкретен отговор не мога да дам. Провеждат се всяка година още от 1972 г. Награждават се не само актьори, но и сериали, телевизиони предавания, ТВ водещи, изпълнители и още много други. Категориите са общо 40.
През годините награди Altın Kelebek са получили едни от най-разпознаваемите лица в Турция, сред тях и невероятни артисти и изпълнители, творили в периода Йешилчам, като Тюркян Шорай и Кемал Сунал, например.
Това е, което се сещам в момента. Ако нещо друго ми дойде на ум, може да споделя.👻

Бях писала наскоро, но пак да повторя: Гласуването става като се регистрирате в сайта и след това изберете своя фаворит в категориите. Има 3 етапа на гласуване. След края на 2-я броят на участниците във всяка категория се редуцира до 10 и се включва журито, което също ще даде своя глас. Церемонията по награждаване ще се проведе на 5 декември. Силно се надявам да спечелим награда поне в 1 категория, защото това ще е голямо признание за труда на Ханде и Керем и целия екип на сериала.🤞
❗Оставям линк и ви призовавам да гласувате: pantenealtinkelebekodulleri.com
Ако някой има затруднения, с радост ще помогна!😊

# 568
  • София
Благодаря, О.А Hug

Не знам за Налбантова, но аз със сигурност искам да съм Хектор…

# 569

Това с Керем май е ново Wink
https://twitter.com/i/status/1445020387247640580

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 16:43 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт