Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 964
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Епизода е страхотен. как само Серкан се тревожи за здравето на Еда, веднага реши проблема с припадаците и че това че неможе да плува или поне той така смята за сега, само дето Еда си мислеше че той ще учи. Но Серкан сигурно съжали че не е той като я вида с какъв бански е и учителя как я гледа а тя му прави на пук. И как Серкан ревнува негласно от това че Еда харесва годеника на Селин.
Но накрая Еда казва че ръцете на Серкан са големи и красиви и той се се успокоява и се чувства мъжкар. Много ми харесват сцените на ревност на Серкан спрямо Еда. Още тук си проличава че Серкан умира от ревност щом някой заговори или погледне Еда ама заради си ината и егото не иска да си го признае. И затова само търси повод и без повод Еда винаги да е около него.

# 646
Така като дават Сириус, и се сещам, че Куба вече не е между нас и ми става малко тъжно.

# 647
Сириус починал ли е ? В действителност/реала ....
Така като дават Сириус, и се сещам, че Куба вече не е между нас и ми става малко тъжно.

# 648
За съжаление, да. Преди 2  месеца собственичката му съобщи, че е Сириус е починал.
Причина не беше спомената

# 649
Сириус починал ли е ? В действителност/реала ....
Да, Злати.

Серкан през живота си не е ходил на пазара, кофти начало с тези всичките плодове дето Еда му ги напъха в устата или пък да го кара да дояжда нещо, което преди това е опитала тя. Ох, никак не обичам така, даже и на филм не ми е съвсем ОК, какво остава в действителност. Satisfied

Интересно е когато освобождават Сейфи за един ден, а той завалията като всички в обкръжението на Серкан обсебен от работата, няма си други любими занимания и се чуди какво да прави със свободното си време Joy

# 650
Много жалко
Изглеждаше голям сладур

# 651

Един красавец

# 652
Тази песен, която пуснаха докато готвеха, има ли клип в ютуб ?

# 653

Злати, имаме ги всичките песни от сериала. Simple Smile

# 654
Май има, някое от момичетата я харесваше (Бърборанка мисля) и е пускала тук видео.

Слънце, реагираш бързо Kissing Heart

Никой не подозираше за уменията на Серкан в кухнята - смаяни останаха и майка му, и Сейфи, и Селин. Най-вече Еда. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
Страхотна си, много ти благодаря Simple Smile

Злати, имаме ги всичките песни от сериала. Simple Smile

# 656
Чашата става червена, Серкан "шах с пешката"

# 657
Предлага от ризите си човека, Еда ако беше приела щеше да изглежда също толкова нелепо пред гостите колкото и като ги свариха в басейна Joy

Чашата не му вдъхва доверие, но пък улучи точното му състояние Stuck Out Tongue Winking Eye

# 658
Тук ги има песните и мелодиите от сериала.

https://open.spotify.com/playlist/5qfLJ0NgzUkTRSiCgYCVNP

Марги, ти май така и не намери тази, която търсеше?
Тази ми е любима.

# 659
Марги, какво точно търсиш?
дай жокер
и това гифче ще си сваля

Общи условия

Активация на акаунт