Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 949
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
За какво става дума в това видео с Керем? Кой е този с него? Да не би да е колега от Braveborn? Или е актьор? И защо е с розов пръстен? Може би има малка дъщеричка?

# 721
И на мен ми се стори гласът на Ханде, но си викам, явно вече имам нужда от лекар, щом постоянно ми се причува я гласът на Ханде или този на Керем Joy
Гласът на Ханде ли чувам или вече ми се причуват неща?? За последното стори на Керем става дума, което Миси ни сподели. Wink

# 722
  • София
Редактирам се, като това го слагам най-отгоре: https://www.instagram.com/reel/CUhSTG7Ix3q/?utm_medium=copy_link
Много ме кефи това видео! Напълно съм съгласна. Мисля, че повечето тук сме точно така. Grinning

Този Ботан Бейаз е музикант и явно е приятел на Керем, защото имат общи снимки и сторита заедно, като често е в Брейвборн. Може и да работят заедно по общ проект. Пръстенът ми изглежда да е като от тези на Нилай, имаше такава колекция, която Ханде рекламираше, докато бяха на Малдивите. Често сестри Ерчел се кичат с бижутата на Нилайко. Wink Така че като нищо Ханде е в Брейнборн с тях, Ботан е взел пръстена й назаем и се шегуват нещо. Някоя от преводачките в темата може да сподели за какво си говорят в сторито. Simple Smile
За какво става дума в това видео с Керем? Кой е този с него? Да не би да е колега от Braveborn? Или е актьор? И защо е с розов пръстен? Може би има малка дъщеричка?

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 18:11 от Бърборанка с розови очила

# 723
  • София
А това е стори от преди една година. Пишат, че е преди лайф и Керем отново се възхищава на красотата на Ханде.

https://www.instagram.com/stories/handkergrfp/2679193592385345169/

# 724
Wink

Ако някой иска да си поръча същият пръстен:
https://www.pullandbear.com/me/woman/accessories/pack-of-2-resin … 12702.html?cS=636

# 725
По принцип, Ханде ми изглежда зиморничава. Вкъщи се носи с дебели чорапи и онагледявам. Satisfied Хайде сега малко се е поразголила, но виждам риза и яке. Но нали за снимките... Trollface

Преди 1 година Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 21:34 от midnight__sun

# 726
В деня на усмивката, ето едни от най-усмихнатите момичета за мен.

# 727
Вчера Ханде го е последвала в соц. мрежи и той днес публикува това

# 728
  • София
Вчера Ханде го е последвала в соц. мрежи и той днес публикува това

Прекрасно! Само да поясня, че това е директорът на списание "Harpers".  Казват, че самата снимка е стара, от преди 3 години.

# 729
Момичета, 18 мнения имате на разположение още, 19-тото го запазете за Диди да остави линк за новата тема.
Аз излизам. tiptoe

С намигване към Мики Wink
"Колкото и силна да е една жена, тя чака мъж по-силен от нея.
И не за това да ограничи свободата й или да я променя, а за това да й даде правото да бъде слаба."
- Ерих Мария Ремарк

# 730
Малко лятно настроение Simple Smile

# 731

Да помогна с изписването на тази тема

# 732
# 733
# 734
Може да сме коментирали, но не мога да го открия - какво работи Гамзе, че постоянно се шляе и се снима наляво -надясно за соц. мрежи, а явно поддържа висок стандарт на живот?

Общи условия

Активация на акаунт