Термин юни 2022

• 47 446
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Nederland
Момичета, тези от вас, които имат малко детенце носите ли го? Моят сладур често иска да го гушкам и се чудя дали е опасно това.
Моето не е малко на години , но на килограми е 17 и сме в къща на 3 етажа и понякога иска по стълбите да я нося , но аз отказвам , едва ли би било проблем , но с корем и болки в кръст и гъз , да свикват .. Като се родят бебета , как по две ще ги носим 😁

# 91
Момичета, тези от вас, които имат малко детенце носите ли го? Моят сладур често иска да го гушкам и се чудя дали е опасно това.

Нося го постоянно, малък е и не разбира. Не иска да върви понякога и се налага да го мъкна, нямям избор. Каквото е писано. Само се моля всичко да е наред. 13кг е

# 92
Здравейте и от мен!
Разбрах, че съм бременна преди 2 дни. Записах си час за другия четвъртък, защото смятам, че е излишно да ходя толкова рано. По изчисления на калколатора съм в 5 седмица. Симптоми при мен са само болезнени гърди и леки болки в кръста. Това ми е втора бременност, имам дъщеря на 8г и с първата нямах почти никакви симптоми.Надявам се и с тази да е така.
Желая лека и безпроблемна бременност на всички. Blush

# 93
Здравейте, аз съм с положителен тест от вчера. 🍀
Кога според вас трябва да запазя час за първи преглед? Насочила съм се към болница Надежда, тъй като съм в София. Ако сте чували добри мнения за лекари за следене на бременността или сте се следили вече там ще се радвам да споделите.

Хубав ден и лека бременност на всички бъдещи мами! 🥰

Здравей ,аз когато отидох веднага след положителния тест ( на 27.09) ,нищо не се видя ,прегледа на който се видя сакчето беше този понеделник (11.10) но дори не го засече ехографа ,лекаря ми го показа само . Моят съвет е поне 3-4 седмици изчакай ,за да се види нещо и да не се притесняваш като мен .
Само да уточня ,това ми е първа бременност , всичко е ново за мен ,нищо не бях чела ,защото не очаквах от първи опит да се получат нещата . ☺️🥰

# 94
Аз съм 5+4 , прегледа ми е на 29-ти чак , малко влизам във филм , че е доста късно на 8 седмици , но това е то в чужбината 🤷♀
Добре се чувствам , освен ужасните огромни гърди , които болят и малко задъхване . Глад също ме мори , но се радвам , че имам нужда да кача едни 15 кг . Надявам се всички да сте добре и да са наред точките ви ❤

Исках да те питам, 1вия разговор на място ли ще е или по телефона. Понеже като се записах в болницата за следене, ми излезе автоматично, че 1вия преглед може е по телефона за Лондон става въпрос?

# 95
Днес звънях и ми запазиха час за утре. Ще бъде 7ми ден от закъснението, което вероятно е твърде рано, но се притеснявам тъй като аз от години наред съм с вагинални течения и искам да обсъдя и този въпрос с лекаря. Дадоха ми час за лекар на случаен принцип и не съм имала претенции, за мен така или иначе всичко е ново. Надявам се всичко да е наред и да си паснем с лекарката.

# 96
Аз също съм в Англия ,но не в Лондон . Преди две години при първата бременност първия час беше на място в 8ма седмица, където ми беше джипито ,но с акушерка . Мереха кръвно, вземаха кръв,изследваха урина. По някое време мисля и че слушахме сърцето ,ама едва ли е било още първия път. А сега заради ковид,първия ми час ще е по телефона. Предполагам ще питат за медицинската история,алергии,фамилна обремененост. Всяка болница сигурно различно, но да сега каквото могат правят по телефона. Аз се записах за другата седмица за ехограф на частно,защото не мога да чакам до 12та седмица. Тогава ще съм в осма седмица. Дано всичко е наред да си отдъхна малко като видя и чуя сърчицето❤️

# 97
Здравейте!
Последен цикъл 11.09.
Аз съм с ЧХГ 12.10-178
                  ЧХГ 14.10-656
С мисед март месец Simple Smile
Сега съм с леко кафяво зацапване .
Утре ще пускам трето ЧХГ и понеделник имам час за преглед!
Стискайте палци!

# 98
Здравейте!
Последен цикъл 11.09.
Аз съм с ЧХГ 12.10-178
                  ЧХГ 14.10-656
С мисед март месец Simple Smile
Сега съм с леко кафяво зацапване .
Утре ще пускам трето ЧХГ и понеделник имам час за преглед!
Стискайте палци!

Здравей, според мен няма смисъл от 3-ти. Щом ги пуснаш на 48 часа, знаеш какъв трябва да е резултата (х2). По-добре в понеделник направо на преглед. Стискаме палци! Hug

# 99
Лекарката ме следи заради миседа който имах и кафявото зацапване!
Благодаря !😊

# 100
Момичета, какво закусвате сутрин, аз съм 5+5 /първа бременност/, но вечер се будя често, ходя до тоалетна, освен, че ме болят гърдите и ми се гади, дори през нощта повече от сутрин.
Като стана не ми се яде особено… чувствам глад, но ми се и гади, ще съм благодарна ако споделите вие какво си хапвате.

# 101
Момичета, какво закусвате сутрин, аз съм 5+5 /първа бременност/, но вечер се будя често, ходя до тоалетна, освен, че ме болят гърдите и ми се гади, дори през нощта повече от сутрин.
Като стана не ми се яде особено… чувствам глад, но ми се и гади, ще съм благодарна ако споделите вие какво си хапвате.

Аз също се чувствам така на моменти и като ми се гади вечер пия вода, за хапване някакви бисквитки или солети, най-добре нещо, което не дразни стомаха. От седмица пия дуфастон и сякаш симптомите са по-поносими. Аз никога не съм закусвала и сега не го правя. Хапвах банани 2-3 часа след кафето, но пък и от тях се получават повече газове и киселини. Забелязвам поне при мен, че е задължително храната да не е мазна. Два пъти съм хапвала пържени картофи и се събуждах с болки в стомаха, гадене и ми се ходеше до тоалетна. 😬😬

# 102

Аз също се чувствам така на моменти и като ми се гади вечер пия вода, за хапване някакви бисквитки или солети, най-добре нещо, което не дразни стомаха. От седмица пия дуфастон и сякаш симптомите са по-поносими. Аз никога не съм закусвала и сега не го правя. Хапвах банани 2-3 часа след кафето, но пък и от тях се получават повече газове и киселини. Забелязвам поне при мен, че е задължително храната да не е мазна. Два пъти съм хапвала пържени картофи и се събуждах с болки в стомаха, гадене и ми се ходеше до тоалетна. 😬😬

Аз за съжаление избягвам бисквитки и тестени неща, тъй като имам инсулинова резистентност, а страшно обичам хляб, картофи, паста, ориз…
Ендокриноложката ми каза, че мога да си хапвам, но да не прекалявам.
Днес на обяд мисля да ям пица, колкото да ми мине мерака 😀

# 103

Аз за съжаление избягвам бисквитки и тестени неща, тъй като имам инсулинова резистентност, а страшно обичам хляб, картофи, паста, ориз…
Ендокриноложката ми каза, че мога да си хапвам, но да не прекалявам.
Днес на обяд мисля да ям пица, колкото да ми мине мерака 😀
Това вече променя нещата, не съм наясно какво се яде при инсулинова резистентност, но пък щом ключът е в количеството, значи няма проблем. А също хапвам по малко от тези неща, не обичам много бисквити, но пък действат добре при гадене. Иначе и аз на пицата се й каня, че отдавна не съм хапвала. 🍕🍕🍕 А картофите според мен са идеалният полезен въглехидрат, засищат, не дразнят стомаха, печени, варени, в супа или нещо друго готвено.🧏♀

# 104
Здравейте отново!
Трето ЧХГ-2310
Излиза,че се удвоява на 26 часа!
Това нормално ли е според вас?

Общи условия

Активация на акаунт