С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 406
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Моята мивка е ужасна. За да измия тенджера от 5л, потоп става. Тавите пък абсурд. Ако се сещате за едни измислени, с 2 кръгли отделения. Само за чаши и чинии стават. И батерията е една ниска..., защото има прозорец зад нея и няма как да се отвори, ако сложа по-висока.
Не съм я избирала аз. Така я заварих.
Избирал я е ММ заедно с един друг..., преди да се познаваме още.
Много ме е яд. Мъже...

Сега къде да търся мивка, да пасне на изрязания вече плот. Все отлагам, ама...
За 2 тави, цяла съдомиална пускам. То друго не се и събира от тях.

И всеки път беснея заради гадната мивка.

# 316
С кеф си върша цялата домакинска работа, докато той днес ще е зает с детето. В 9 я изпрати до училище, като преди това осигури закуска. Сега отиде да сменя зимни гуми, после ще я вземе и ще я води на рожден ден, след това на танци. Аз ще изчистя, а докато тя е на танци ще пазаруваме. След това ще се готви, то е ясно. Въобще не броя кой какво е свършил, защото просто трябва да се свърши от някого.
Не си делим и парите. Наложи ми се да си поръчам доста дрехи за този сезон. На детето също. Само ме води до офиса на куриера да си събирам пратките. От кумува срама му поръчах едни боксерки, защото просто няма нужда от нищо в момента.

# 317
  • Пловдив
Да ви снимам ли 15 литра тенджера? Най-употребяваната е 15 ( 15 е до ръба, за удобно разбъркване никога не я пълня над 12-13). И другите две са по 10 литра.
Янтра, нали ти беше с прословутата "тавичка" с пълнените чушки. Grinning
Да, аз съм Янтра с чушките.

За 2 тави, цяла съдомиална пускам. То друго не се и събира от тях.
Не те разбирам. Не за пускането на миялна, аз го правя същото. За УГРИЗЕНИЯТА, че го правиш не те разбирам. Пълна ли е миялната - пълна е. За измиването на една миялна колко вода отива ( при мен пише 12 литра). Дали ще измия тавите с по-малко водя - твърде вероятно не. Е защо се косиш? Покрай двете тави подреждам някоя дреболия, чаши основно. И пускам с кеф.

# 318
  • София
Двете тави ги слагам долу, чашите горе и готово!

# 319
  • Пловдив
Рокси... подценяваш размера на тавите.... сега мие миялната, като измие ще снимам.

# 320
  • София
Успявала съм да нахакам двете черни от печката! Мъжът ми като готви, готви за цяла армия.
Аз в момента готвя само за мен и малкия.

# 321
Ооооо, каква е тая история с чушки? 😃
Аз на едни риби се смях 😂

# 322
# 323
  • в сърцата на децата <3
Леле, Янтра 😳😂 Пу-пу, да не им е уроки добре си хапват твоите хора. Майка готвеше в такива количества когато бяхме 5 чавета, от които 2 момчета в пубертет 😂

# 324
  • Пловдив
Амиии аз имам три момчета в пубертет и ящен мъж. Ако ме разбираш.....

Е от ТОВА се оплаквам. Сготвя, остане, прибера си в кутийка, подредя в хладилника. Ставам сутрин и Очудо! хладилника зее празен. Някой е ял нощес.

# 325
Да сте живи и здрави, Янтра, да си хапвате. Пълна къща, какво по-хубаво.

# 326
  • Great Britain
На Янтра тавите с чушките ми създадоха усещане за уют и хармония.

# 327
А на мен ми се доядоха чушки.
Впечатлена съм, Янтра!

# 328
  • някъде в орбита...
Последно в големи количества готвих за един пубер само, без други хора. Мислех че е зле, ама сега като видях чушките на Янтра мноооого ми се промени перспективата Satisfied

# 329
И аз като Дара съм мнооооого впечатлена😂
Ха, познайте какво ще се вечеря у нас 😂

Общи условия

Активация на акаунт