Не е въпрос на самооценка въз основа ядене, а е въпрос на уважение между двама души живеещи заедно. Това хората в едно семейство да се разминават като призраци, мълчешком, да не ги радва да си чуят гласа и всеки да се занимава само със своето не е моят начин на живот, не пречи други да си го харесват. За мен смисълът да се живее заедно е хората вкъщи да си носят удоволствие един друг и да се уважават, да има комуникация, а не да са като съквартиранти. Понякога за някой троснат тинейджър е нормално да яде сам и да се носи като лятна мъгла из къщи, айде роднините няма как да си ги избереш, каквото се паднало, но за партньор в живота дето си го избрал и да не ти обръща внимание не ми се вписва в картинката, ама това си е моята картинка, друг може да си хареса друг пейзаж ¯\_(ツ)_/¯ Окей, това беше с какво ме дразнят чужди мъже, че моят днес не се е представил по темата
никой не чете. Едно нещо е дали ще скокне на секундата яденето като е готови, други е да си ядеш сам без компания и да не си говорите. Ама или вие не четете, или аз не се изразявам, или меркурий е ретрограден. Но моля ви не ми слагайте думи в устата дето не съм написала 😂 Препоръчани теми