💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 581
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 395
Не говори много добре за хората, които са останали близки с Мани и след формата. Мис Ели пък какво има да си говори с Мани ми е итнересно и колко време прекараха заедно, та да се сближат. Красима е единствената от друго племе, с когото се е сближила.

Хахаха модраторите в темата ограничават правата на хората подкрепили Паулина. Яко!

# 1 396
  • Испания
Хахаха модраторите в темата ограничават правата на хората подкрепили Паулина. Яко!

Ти сериозно ли? Къде го видя? Модератори в темата няма. Модерира се от всички модератори на форума.

# 1 397
  • Козлодуй
В началната анкета за финалисти съм гласувала за Борис, Андрей и Паулина защото тогава се представяше прекрасно преди да започне да се хвали колко е добра Simple Smile Много се радвам че моят фаворит Борис започва да оправдава очакванията ми но нямам мнение за Паулина защото победи в нагласена игра и много се радвам че не взе имунитета за да я видим дали наистина я бива или си говори без покритие. Много се радвам и че паднаха на първата номинационна битка за да има време да и заздравее крака докато другите две племена се състезават за да покаже на какво е способна наистина Simple Smile Много се надявам вече да няма нагласени игри мисля, че нагласиха вече нещата дори и при отбор Джуки има шанс всичко да се успокои Simple Smile Радвам се че го няма Братоев - въпреки доброто чувство за хумор - много е висок и някои игри не са за него и щеше да дърпа отбора надолу - харесвам жълтите точно сега и заради Симеон - той е точно за този отбор Simple Smile
Много хубави игри тази година се заформят Simple Smile

# 1 398
Смайлис, много добре знам как функционира форума и, че човекът пуснал темата няма модераторски права, но това ме разсмя истински.

Дава ми грешка като гласувам в анкетата. Надявам се, че не са ми наложени рестрикции на акаунта от някоя модераторка в темата, само защото защитих Паулина в предишен свой коментар.

# 1 399
  • Стара Загора
Не говори много добре за хората, които са останали близки с Мани и след формата. Мис Ели пък какво има да си говори с Мани ми е итнересно и колко време прекараха заедно, та да се сближат. Красима е единствената от друго племе, с когото се е сближила.

Наистина ! Не може да се гласува в подкрепа на Паулина. Всеки може да пробва. Другите две възможности са достъпни ?????????

# 1 400
Новата участничка ми напомня в лицето на Галя от Сатен
🤷

# 1 401
  • Испания
Сигнализирах. Такова нещо се случва за първи път.

В анкетата към 💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021) има проблем. Не може да се гласува за първата опция. Дава грешка. Ето видео:

# 1 402
  • Козлодуй

Наистина ! Не може да се гласува в подкрепа на Паулина. Всеки може да пробва. Другите две възможности са достъпни ?????????
Гледай ти - до сега вярвах безрезервно във форума Simple Smile
Надявам се да се оправи щом си сигнализирала Simple Smile

# 1 403
  • София
Аз току-що гласувах нормално. Rolling Eyes

# 1 404

Ами препълнили сте ѝ канчето с одобренията Joy

# 1 405
  • Испания
Калоян

ГоспоИца Тъ се вихри в ИВ. Сигурно е на работа.

Ще разочаровам феновете на Паулина. Конспирация няма. Явно в целия форум не може да се гласува с първата опция. И в друга тема / 🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 3 - и по света/ става същото - не може да се гласува с първата опция. В 🎤 Гласът на България - сезон 8 - също.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 14:53 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 406
Да си ги насосваме? Това на какъв език е?

# 1 407
Хехе анкетата ми даде "Грешка с базата данни. Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.", когато опитах да гласувам в подкрепа на Паулина. Обаче, втората опция ми я прие веднага. TrollfaceTrollfaceTrollface

Тази седмица се надявам Мани  да бъде номинирана и да отпадне. Stuck Out Tongue

# 1 408
Просто има голям наплив за първата опция и се е бъгнала. Системата не може да смогне на всичките фенове на Полито. Satisfied

# 1 409
За Мани-ту форматът е безумен избор на криворазбран ПР, иначе нямам обяснение какво дири тя там. Нито воля, нито сила, нито мисъл не открих у нея. Достатъчно се изложи дотук, а както виждам продължава.

Общи условия

Активация на акаунт