💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 594
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 380
Дава ми грешка като гласувам в анкетата. Надявам се, че не са ми наложени рестрикции на акаунта от някоя модераторка в темата, само защото защитих Паулина в предишен свой коментар. И от двата телефона пробвах, и всеки път грешка.

Сега малко по същество. Не одобрявам категорично вкарването на новите при бойците. За Симеон по има логика да го вкарат при жълтите, човекът все пак е там от началото и нямаше как по друг начин да получи втори шанс. Ощетен категорично е отборът на Приключенците, на които симпатизирам като отбор от самото начало. Реално трябваше тази седмица Мани да иде на плажа на отшелника, а в понеделник да разформироват Бойците. Като алтернативен вариант можеха просто да дадат на Бойците да си изберат една жена от жълтите още този понеделник, което да послужи и като наказание за издънката им с вкарването на храната.

# 1 381
  • Испания
Дава ми грешка като гласувам в анкетата. Надявам се, че не са ми наложени рестрикции на акаунта от някоя модераторка в темата, само защото защитих Паулина в предишен свой коментар. И от двата телефона пробвах, и всеки път грешка.

В анкетата не е прекратено гласуването. Току-що изтрих гласа си и гласувах наново без проблем.

# 1 382
Баш ще са ви ограничили заради защитата на Паулина 😃

# 1 383
  • Испания
Доколкото разбирам, в лайва на Елена ще участват и другите членове на племето.

А, Елизабет си е ограничила профила. Аз тъкмо почнах да влизам да гледам клипчета с гимнастиката й....и бам повече не може нищо да се вижда. Не знам защо се е решила на нещо такова.....

Може да те е блокирала. Аз нямам проблем.

# 1 384
И на мен не ми дава да гласувам за Паулина. Joy
Майтап, и в темата за Фермата не мога да гласувам.

# 1 385
  • Испания
Който има проблеми с анкетата, да се обърне към модератор. Аз нищо не мога да направя, след като съм я пуснала, освен да спра гласуването и да я изтрия. Както писах, направих проба и нямах проблем с нея.

Ето, че Нина има проблем и с друга анкета.

# 1 386
  • London

А, Елизабет си е ограничила профила. Аз тъкмо почнах да влизам да гледам клипчета с гимнастиката й....и бам повече не може нищо да се вижда. Не знам защо се е решила на нещо такова.....

Как ще ме блокира като аз не съм я следвала изобщо.Joy Просто преди беше достъпно и без да я следваш......

# 1 387
  • Испания
Скрит текст:

Как ще ме блокира като аз не съм я следвала изобщо.Joy Просто преди беше достъпно и без да я следваш......

Не мога да знам дали си я следвала или не. Щом не си я следвала, го е затворила за хора, които не я следват.

# 1 388
Гласувах в анкетата с Нямам мнение .Истината е ,че нито я харесвам нито ми е чак да кажеш толкова непоносима.Безразлична ми  е общо взето.Но като цяло не ми е от фаворитите, и не я искам на финал със сигурност .

# 1 389
На мен друго ми е интересно... Защо Стратимир не защитава сега Поля в ИГ... Какво ли се е случило в Игрите, че сега не я защитава!? Може Пуля да му резнала главата за нейна сметка Grinning Изобщо Приключенците са много забавни. Grinning

# 1 390
  • Испания
Да защитава незащитимото? Тя нали е по-, пó, най-!

# 1 391
Може пък от продукцията да са му дали ролята на "влюбен".

# 1 392
  • Испания
Тъ-то отговаря на въпроси.     

Значи е станала 38 кг     

# 1 393
  • Sofia
Тъ-то отговаря на въпроси.     

Значи е станала 38 кг     
Ауууу жива да я ожалиш, горката, тя се е стопила направо! Опс, обърках се, килограмите в минус са от главата й, празна глава Не тежи. 😂

# 1 394
  • Испания
Неоценената и неграмотната ми тя!

Стратимир

Общи условия

Активация на акаунт