💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 313
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 130
И според мен Габриела и Елизабет си бяха нарочени много по отдавна за номинация.
Ако е истина значи, че една персона или си е платила да е в тая тройка или спи.....където трябва. Просто няма данните за там и съм категорична.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 16:35 от Lemy

# 2 131
  • Вестерос
Някой да ми пусне инстаграмите им, моля

# 2 132
  • София
Добре де, наистина ли е незаменима Ани ?
Излиза, че повече от десет години е окупирала мястото на психолог във всички реалитита в България.
Направо си е "един път" Ани... Още помня как трябваше да помогне на Къци Вапцаров при първото му участие във VIP Brother, защото беше тормозен от Фънки и Юлиян Константинов, тя вместо това го разрева и след срещата с нея се върна още по-разстроен. Намесата ѝ при случилото се между Радина Кърджилова и Деян Донков в "Къртицата" ще оставя без коментар.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 17:10 от La Vikinga

# 2 133
  • София
Аз  ще се покажа като невежа, ама все пак да питам - Какво е "Максимал"?
Състезателно онлайн излъчвано състезание, правено от Гуспата.
В първи сезон спечелиха Веско и Роберта от ИВ1, финалисти бяха Джери и Милен от ИВ2
Страницата на предаването с целия първи сезон - тук
Ето и ИГ страницата.
Не беше първи сезон това, но е първият само с участници от реалитита и повече спонсори. Предните бяха по-аматьорски, даже скучни. В предходния участваха Сами и Мила и Алек и Моника.

# 2 134
Скрит текст:
Аз  ще се покажа като невежа, ама все пак да питам - Какво е "Максимал"?
Състезателно онлайн излъчвано състезание, правено от Гуспата.
В първи сезон спечелиха Веско и Роберта от ИВ1, финалисти бяха Джери и Милен от ИВ2
Страницата на предаването с целия първи сезон - тук
Ето и ИГ страницата.
Не беше първи сезон това, но е първият само с участници от реалитита и повече спонсори. Предните бяха по-аматьорски, даже скучни. В предходния участваха Сами и Мила и Алек и Моника.
Да, права си. Но едва от тази година е приятно за гледане. Надявам се 2022 да надградят още.

# 2 135
Изгледах Владимирова, жертвах се. Готова е да мине на некст левъл.  Очаквам я в студио след изборите.  Даже ме съмняват едни съмнения, че е съветник към една определена партия, излъчила проектокабинет след последните избори.  С тия връзки в телевизията... 😏
Интервюто иначе е култово! Имат ли право на втори шанс?! Ще рече човек, че шампионите са продали майка си!  Очевидно чистата като сълза продукция има отчайващо ниско мнение за една голяма част от зрителите, а всъщност се наблюдава единствено ефектът на огледалото.

# 2 136
Много тъпо правят като показват само коментарите на Елизабет от интервютата ѝ.. Очевидно има неща, които не виждаме и като показват само нейните думи става тъпо и доста хора се настройват против нея, като чета тук. Аз я харесвам по принцип и гледам да не се влияя много от тях.

# 2 137
  • Испания
Явно останалите не са поискали да говорят против другите, та остава нея да ни пускат.

# 2 138
# 2 139
  • Англия
Аз мисля, че принцеса Паулина Честна ще стигне до финал където ще използва тайното си оръжие - изпяване на "Катерино моме". Ефектът от изпълнението на тази морска сирена ще предизвика съвкупно паническо бягство на участници, водещи и продукция и наградата ще остане за нея.

# 2 140
  • София
Коментирайте си спойлерите в спойлери, иначе е безсмислено цялото упражнение. Добре, че не разбрах нещо. Директно ви прескачам постовете, но видях коментари без спойлер, което не е добре спрямо нас, тези, които не желаем да научаваме нищо, така че ви моля да не продължавате в този дух.
Благодаря.

# 2 141
Преди четири-пет години Семира е подържала форма, щом се е състезавала ( 2016г и 2017г ) в бикини-фитнес до 163см. Но е било преди, сега формата и не е особено добра.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 18:37 от Bengun

# 2 142
  • Испания
Аз мисля, че принцеса Паулина Честна ще стигне до финал където ще използва тайното си оръжие - изпяване на "Катерино моме". Ефектът от изпълнението на тази морска сирена ще предизвика съвкупно паническо бягство на участници, водещи и продукция и наградата ще остане за нея.

Какво бягство! Всичко живо ще се тръшне бездиханно.

# 2 143
Подозирам, че отсега нататък на всички номинации, на които попаднат Паулина и Мани ще има елемент на късмет за да имат шанс.
Макар че драмите с Мани се поизтъркаха откак изгря любовното фиаско на Паулина и Стратимир и споровете им със Семира и племето.Този Стратимир даже не забелязах, че съществува до преди да залитне по мис “Аз съм най най най”.
Интересно сега след като Семира и Паулина имат грошове дали ще им предложат нещо, и двете са ценни за сценария. При червените много имат грошове и освен на Мани на друг не са предлагали нищо.

# 2 144
  • London
Преди четири-пет години Семира е подържала форма, щом се е състезавала ( 2016г и 2017г ) в бикини-фитнес до 163см. Но е било преди, сега формата и не е особено добра.
То щото бикини фитнес е доказателство за форма....пият някой друг анабол и хайде да се повъртим. За мен това не е спорт. Смисъл не е доказателство нито за издръжливост, нито за някакви силови умения или изобщо умения. Казвам го като цяло, не във връзка със Семира....

Общи условия

Активация на акаунт