💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 380
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Sunshine state
Видяхме ги фитнеските - Елена няма сила и клон да повдигне. Помпат се за състезанията и после спихват като дюшек.

# 2 146
  • Буркина Фасо
То щото бикини фитнес е доказателство за форма....пият някой друг анабол и хайде да се повъртим. За мен това не е спорт. Смисъл не е доказателство нито за издръжливост, нито за някакви силови умения или изобщо умения. Казвам го като цяло, не във връзка със Семира....
само по гащи ли го правят този фитнес? Smiley

# 2 147
  • София
Все пак не тренират за Дъ стронгест мен.

# 2 148
Питано ли е, отговаряно ли е някога какви са тези грошове?

Ние виждаме торбички. Какво има в тях?
- пясък?
- някакво подобие на монети/жетони които са 50/100 на брой
- някакво подобие на банкнота на което пише стойността?

# 2 149
  • Буркина Фасо
аз изключвам варианта да са пари, дори и златни Smiley

# 2 150
Питано ли е, отговаряно ли е някога какви са тези грошове?

Ние виждаме торбички. Какво има в тях?
- пясък?
- някакво подобие на монети/жетони които са 50/100 на брой
- някакво подобие на банкнота на което пише стойността?
Жетони във формата на монети с логото на ИВ.
Милен го бяха питали дали няма да направи търг за останалите му 30 монети малко преди Коледа миналата година. Отговори, че не са му дали да ги вземе от Продукцията.

А този сезон може да има всичко вътре, даже и пясък.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 20:08 от Bengun

# 2 151
Трябва да се въведе ясен ценоразпис:
X гроша за глас
Y гроша за гарантирано спасяване
Z гроша за пица
и така нататък - за банан, за шоколад, за бурканче мед, за запалка, за нож, за въдичарски такъми.  Както е в компютърните игри.

Тогава участниците ще трябва да мислят - ако дам за такова, няма да ми стигнат после за такова. В момента те стискат едни торбички с някакви надежди за някакви неясни благини.

Не е зле също да се разрешат пазарлъци между участниците - "Ако ми дадеш толкова гроша, ще се явя вместо теб на утрешната битка".  Нека да припомня че Стоян искаше да даде парите си на гладуващите - една от най-достойните постъпки в предаването, която всички бързо забравихме. Това също трябва да е разрешено. 

Фродо, четеш ли? Повече гъвкавост прави играта по-интересна, разберете го това!  Това което правите в момента всички го виждат и не го харесват - "Нещата се насочват и случват по нашия сценарий".

# 2 152
Грошовете са само още един инструмент на Продукцията за контролиране на сценария. Точно каквото е предимството при битка - може да много сериозно или пък нищожно - зависи от целите на Продукцията. Така че всякакви надежди за ценоразпис са в зоната на много добрите пожелания, близки към фантастиката.

# 2 153
# 2 154
Няма по-гнусен участник от Семира, не мога да повярвам, че Габи й се даде.

Очаквам да се изправи срещу Поли и да бъде победена и унизена!

# 2 155
  • London
Видяхме ги фитнеските - Елена няма сила и клон да повдигне. Помпат се за състезанията и после спихват като дюшек.
Абсолютно!

Туджаров ли е редовния домакин? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 156
  • Испания
Хариет

# 2 157
Птицата е по-интересен персонаж от самия Симеон. Сега като се замисля вероятно щеше да е по-интересно той да не е участник, а нещо като стопанина в стопанството, само че него щяха да го пращат при тези на дивата река да ги учи как да "оцеляват". Може би в следващия сезон.

# 2 158
# 2 159
  • София
Преди четири-пет години Семира е подържала форма, щом се е състезавала ( 2016г и 2017г ) в бикини-фитнес до 163см. Но е било преди, сега формата и не е особено добра.
На мен Семира ми се струва в добра форма или поне не е в "най-лоша" физическа форма от участничките, това изобщо нямаше да ми направи впечатление, ако още в началото Паулина не я беше обявила за най-тежка. Не мисля, че на практика това е така.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 23:31 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт