💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 840
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 660
Ми то ако се надумкаш със сърми и наденици няма ли да ти е по-скоро по-трудно да висиш Grinning

# 661
  • Испания
Ми то ако се надумкаш със сърми и наденици няма ли да ти е по-скоро по-трудно да висиш Grinning

Естествено, че да. Особено главният виновник как беше лепнал за кръста!

Но сценаристите не са се сетили за тази малка, но съществена подробност.

# 662
Това беше супер смешно. Все едно благодарение на едната наденица са си спечелили битката. Joy Че даже ги упрекнаха за елиминацията на Мартин.. Жалка история.

# 663
  • Испания
Дотам им е стигнало пипето. Жалка история!

А тази госпоИца има луд късмет, че не съм ѝ работодател. Кракът ѝ няма да стъпи в училище.

# 664
Да бяха върнали Мартин, тогава, вместо да отпадне толкова фалшиво от Паулина. Александър напуска ли предаването? Според мен той пое вината, защото в момента е капитан и Братоев му предаде знамето и иска да защити "виновника". Иска ми се Марти да победи Симеон, но се съмнявам.

# 665
Тя Мани кога си рани крака? Аз не разбрах. Дали не видя Паулина и си измисли и тя една травма.

# 666
Андрей и Морунов в лайфа на Туджаров и Неделчо в момента.
Хубаво настроение има, весело е .

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 16:56 от Bengun

# 667
Напук на всичко аз продължавам да харесвам Алекс. Може би имам някакъв пресантиман към черни овци, защото харесвах и Ники от втория сезон. С оглед на това, че аз самата винаги съм черния гологан не е много странно. Уважавам хора, които бурно показват недоволството си към нещо, което не ги устройва. Елия също се отказа, но успя да го направи по терлици, та нямаше такъв шум около нея. Не мисля, че Александър е казал нещо кой знае какво. Убедена съм, че псувнята адресирана “българска” е насочена към продукцията. Та малко ли пъти ние сами в темата сме казвали, че нещата са побългарени и направени типично по български. Ми не е излъгал. Искам да видя дали в колумбийския формат ползват други участници за мулета или им дават 5 минути да си починат.

# 668
Всъщност, разбра ли се какво държи в ръката си водещата?

# 669
Пари

# 670
  • София
Сгъната банкнота, която открили съшита в ластика на чорапите на Елена.

# 671
  • Испания

Банкнота, завита на руло и извадена от ластика на чорапите на Елена. Да ги питаш тези от продукцията какво правят в дрехите на участиците? Ако банкнотата беше скрита в дамска превръзка, щяха ли да я покажат?

# 672
Това малко стана като в сериала Ало Ало

# 673
Аз не разбрах какво толкова е нарушено. Може това да е талисман - първата банкнота, спечелена с честен труд например. И си я носи в чорапа, не я харчи за нещо. Логично е парите да стават нарушение чак като се разшият от подгъва и се пуснат в обръщение.  А за чувала е трябвало да кажат, че са търсили храна в гората и са го намерили и не са знаели дали това е награда за търсенето или подарък от продукцията. И са си го хапнали мислейки, че за всяка предишна група е имало такъв скрит чувал, ако го намерят. И да пърхат невинно с мигли. Все пак нали на реката са им казали да си търсят храна и не им е забранено да ядат каквото са намерили? Wink И не са хванати да купуват и плащат.
Абсолютно! Казват, намерихме чувал с храна докато си търсихме джанки, и готово!

# 674
Тя Мани кога си рани крака? Аз не разбрах. Дали не видя Паулина и си измисли и тя една травма.

Как кога? Преди битката естествено. Спънала са в някакъв търмък или маркуч и тя не знае в стопанството. Но ръката дроб, крака подут! Лекарите ѝ казали, че не е проблем да участва, но тогава се появи гениалната идея да ѝ назначат асистент. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт