💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 850
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 645
Маня сега както накуцва от мотика травмата, може да мине за една подготвена и силна съотборничка пред Калоян. Човека откъде да я знае какъв е кашкавал. Не е честно така, минало половината предаване и някой свежак се включва. Беше редно да е жена попълнението, но така е като продукцията си спазва правилата.Wink

# 646
Благодарности за репортажа Смайли Two Hearts

# 647
  • Стара Загора
Аз разбирам , че не им стига храната и са си осигурили допълнително, но не оправдавам арогантното поведение на Александър и Елена!

# 648
Смайли, благодаря! 😊

И един Неделчо от мен.😁 Поведенчески е 100 про, даже и визуално го докарва.

# 649
Доста сте изписали след вчерашния епизод. Аз за сега ще се въздържа от коментар на излъченото по отношение на "конспирацията". Ще изчакам да чуя и другата гледна точка Simple Smile

# 650
А защо изобщо трябва да вкарват някой на мястото на контузен? И защо на мястото на Стейси вкарват човек и то мъж, но на мястото на Братоев не? После ми говорете за правила, а-у. Абсолютно идентични ситуации в две племена с напуснали контузени играчи.

# 651
  • Испания
Имаха наглостта да кажат, че Мартин не е трябвало да ходи на елиминации /виновни - шампионите/ и затова вкарват нов играч.

Срещу ТЪпарев да тичаме, пак няма да го стигнем. Гений, рЪЙш ли!

# 652
Ох, да ви кажа мен още ме терзаят чорапите на Елена. Те нали си събират багажите преди битка за територия, защото не е ясно коя ще си завоюват и дали ще се върнат на същото място. Аз ако съм скрила пари в чорапите си, ще проверя десет пъти дали съм си ги взела. Което ще рече, че са били наясно, че са разкрити.
Другият вариант е да са ѝ преровили после багажа докато се състезават, ама това пък ми се вижда леко прекалено.
Абе цялата история е много подозрителна и някак съшита с бели конци. Направо нямам търпение да видя следващите драми, то един месец не е минал, представяте ли си какво са ни подготвили нататък 😆

# 653
Тея бели чорапи бяха като излязли от реклама на Ариел.

# 654
Тея бели чорапи бяха като излязли от реклама на Ариел.

И буквално пари перат. Smiley

# 655
Неможах да разбера ,какво точно е станало ,че са съботирали елиминацията на Мартин.Бихте ли обяснили.

# 656
Ако бяха ги открили в прашките ѝ, щеше да е по-интересно.

# 657
Като човек без форумна ценностна система да кажа, че страшно харесвам Алекс. Харесва ми чувството му за хумор, директността му и това, че единствен се опълчва срещу продукцията. Може да попрекали с псуването, но пък Тупарев заслужава повече.

# 658
Аз не разбрах какво толкова е нарушено. Може това да е талисман - първата банкнота, спечелена с честен труд например. И си я носи в чорапа, не я харчи за нещо. Логично е парите да стават нарушение чак като се разшият от подгъва и се пуснат в обръщение.  А за чувала е трябвало да кажат, че са търсили храна в гората и са го намерили и не са знаели дали това е награда за търсенето или подарък от продукцията. И са си го хапнали мислейки, че за всяка предишна група е имало такъв скрит чувал, ако го намерят. И да пърхат невинно с мигли. Все пак нали на реката са им казали да си търсят храна и не им е забранено да ядат каквото са намерили? Wink И не са хванати да купуват и плащат.

# 659
Неможах да разбера ,какво точно е станало ,че са съботирали елиминацията на Мартин.Бихте ли обяснили.

Получили са нечестно предимство като са се наяли. Затова висяха като заковани на кръстовете.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 16:43 от Balerion

Общи условия

Активация на акаунт