💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 863
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 675
Опитаха да спазят основното правило на сгащения - да отрича до последно. Обаче имаха грешна постановка на защитата -  понякога няма смисъл да се отрича очевидното, а е по-добре то директно да се потвърди, но да се представи в друга светлина и вече тази позиция да се защитава до последно.
Ако вместо да се правят на куку бяха казали "Ми да, това е чувалът с храна, който намерихме в гората докато търсихме какво да ядем" изведнъж водещите олекваха.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 17:31 от Черна станция

# 676
Битката с кофите е била най-дългата, Бойците са я играли 4 часа и малко. Разликата с Шампионите е била над час.

# 677
Сериалът беше пълен за мен. Продължавам да харесвам Алекс. Сега си обяснявам, защо ни го представят лекооо лошо от началото, че бях в чуденка по едно време. Защо всички мислите, че са чакали Братоев да излезе. Аз смятам, че ако искаха да го покрият, нямаше да го дават. А те хубаво го изтипосаха. Според мен просто не им стискаше и чакаха сгоден момент. Братоев в пост в Инстаграм казва, че е участвал на 100% в яденето и е част от отбора. Не се е крил и няма да се крие. От достоверен източник знам, че продукцията е знаела за храната от няколко дни, но не е имало проблем. А на въпросния съд не са показали много обиди, които са отнесли шампионите и затова на Алекс му е кипнало. Разбира се, монтажа е друг. Дано Александър каже всичко.

# 678
Отишли са да берат джанки, ама всъщност си набрали наденица от наденичковия храст Simple Smile

# 679
Отишли са да берат джанки, ама всъщност си набрали наденица от наденичковия храст Simple Smile

Съвсем логично е да са предположили, че това е "подарък" от шоуто, защото иначе няма да оцелеят и да са във форма за битките. И сега трябваше да се опулят "Ама този чувал не беше ли част от играта? Щото ние не сме го носили, тогава кой?"

# 680
......
Ако вместо да се правят на куку бяха казали "Ми да, това е чувалът с храна, който намерихме в гората докато търсихме какво да ядем" изведнъж водещите олекваха.

Обаче те не подозираха, че са ги хванали, снимали и пак почнаха с джанките, рибките. Голям майтап щеше да е, когато Ралица започна да ги разпитва какво са яли да си кажат честно. И после да обяснят образно как под един шипков храст Братоев е намерил чувала. Laughing Или как Алекс се е спънал в него, бродейки посред нощ в гората, неможейки да заспи от глад и болки в стомаха от киселите джанки.

# 681
Радо Тушев=Редактора на ББ/ ИВ
така:
жълтия отбор няма интрига , няма драма, няма лагери(в началото нещо накараха Прася да се сдъвче с Руснака ама..нищо не излезе-той не клъвна Wink )цари любов и разбирателство
 и...внимание ..
Опаа чувала на раздора зашит с бял конец в чорап с 50лв.

Споменах Ви вече, на единственния шампион там Братоев че "Креативния редактор " Витомир ,  му е отколешна дружка и да не се развали имиджа му .."Докторе, боли" да излезнем тихо и почтено от предстоящата пиеса

# 682
  • Испания
В чата на Туджаров и Наделчо се е включил Андрей.

Андрей: "На камерата не изглежда, че хората са отслабнали".

Питат дали е вярно, че Ники е ходел в Китен. Отговарят, че нямат представа, естествено.

Питат откъде е дошла храната. Андрей: "От храстите. Аз не знам откъде е дошла. Влизайки, бях настроен, че ще стоя цялото предаване на реката. Това, което се случи, се случи. Аз нищо не мога да направя".

Питат кой ще победи. Неделчо: "Димо и Ралица ще победят".
Неделчо учел Тъ да плува в резиденцията, но тя била кампирала. Според Неделчо Валентин е гледал на пъзела.
Валентин бил отричал.

Елена била отричала, че е преписала "Съединението прави силата". Но пък не било забранено.

Андрей: "При нас бяха 8 души с очила, защото Братоев нищо не виждаше". Братоев избрал да навигира, защото нещо му ставало, като сложи очила.

Неделчо винаги се ужасявал, като застане пред пъзел.

Най-дразнещ бил пътят между плажа и там, където спят.

# 683
Андрей е гледал вчера началото и първите битки за спални помещения на Фермата Simple Smile
Браво на Алекс, първите му думи бяха извинение за псувнята на "българска"

# 684
Аз не мисля че от продукцията са им дали храната.Казаха,  че всичко е организирано още преди началото на игрите.Според мен Александър е проучил нещата и е организирал така нещата,  че да им носят храна.Отделно Елена също се е подготвила и е взела пари,  защото може да е разбрала от участници от миналата година,  че са купували храна,  както каза и Ники майонезата.
И сега идва ролята на продукцията.Вероятно снимат каквото снимат на реката и след това вдигат техниката и техническия екип се изнася за през нощта.И заради това играчите си мислят че никой не ги вижда какво правят нощем.Затова и спокойно си нагъваха сарми и суджуци.Само че от продукцията не пасат трева и са оставили някоя друга скрита камера.Видели са че им носят храна,  но вместо да се намесят и да предотвратят яденето на храна,  решават да снимат всичко.Снимат чувала с храната,  как ядат и т.н.,  за да могат да направят шоу от цялата работа.А можеха,  просто да вземат чувала и да им кажат: Така не може.Ама няма да е в стила на Тупарев.Затова играчите няма как да кажат че са намерили чувала.Още когато обвиниха директно Александър са разбрали,  че от продукцията са наясно какво е станало.Беше тъпо да отричат,  но им дойде като гръм от ясно небе и затова бяха неадекватни.

# 685
Ако им бяха казали "Така не може", как щяха да обясняват после липсата на Алекс и Братоев?

# 686
Дам, чета с предател Sad
Лайфа ще го запази Алекс, хубаво е всеки да го изгледа.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 18:19 от Bengun

# 687
  • София
Александър каза, че парите в чорапа не са намерени от продукцията, защото те нямат интелектуалния капацитет да го направят и че дори "лукче да им даде в ръката, ако не е обелено, ще го изхвърлят". Каза, че човек от техния отбор е съобщил за парите и според него това е Елизабет. Каза и че ако някой друг бе казал, че напуска преди него, той би го последвал моментално. А за самата храна продукцията са занели няколко дни преди битката.

# 688
Гледам лайфа на Алекс и е изключително точен според мен, знае си мястото и не позволява да е кукла на конци за някого, което е похвално.

# 689
  • София
Реката е оградена незаконно. Дюните на плажа също са защитени територии и снимките там са били незаконни.

Храната в Резиденцията била точно определени бройки според броя на участници - 8 кюфтета, 6 пържоли и пр.

Общи условия

Активация на акаунт