💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 698
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 915
Има нещо злобно, хитро, подмолно и прикрито в Паулинка. Хитра лисичка е тя, явно затова не ме кефеше от самото начало. Огромно его и високо самочувствие, демонстрациите и на двете ми е в повече. Все тя е по-по-най.. Милена пък е точно нейната противоположност, свита, тиха и кротка, която днес сложи двама силни мъже в малкия си джоб. Засега ме кефи. Simple Smile Радвам се, че Мартин победи, малка компенсация за цирка, който му спрегнаха в петък. Сценарии, какво да го правиш, шоУто трябва да продължи...
Мазнярка с голямо самочувствие.
Стана ми смешно как е трила негативни коментари след битката с Мартин , как е смогвала, незнам.
Тук не може да трие😁

# 916
Между другото детето е фен на Симеон, с много по-голям интерес следеше какво се случва на Плажа на отшелника, отколкото сапунките из племената (нюансите там още не е дорасъл да схване). За малките си е атракция с нестандартните домашни любимци - нещо като Робинзон. Не знам дали ще продължи да го харесва толкова без Хариет.

# 917
Симеон.... говори..... все..... едно..... чете..... реплики..... от..... телепромптер..... който..... се..... намира..... на..... 500..... метра..... от..... него

# 918
Много харесвам Милена точно заради качествата, които вече казахте - тиха, скромна, не се занимава с интриги. Доста ми е симпатична и се радвам, че спечели днес.

Радвам се и за Мартин, тази победа в (доста) малка степен компенсира несправедливостта от предната му битка. Той има същите качества, които изброих по-горе и за Милена. Просто в днешно време аз лично не срещам много такива хора (скромни, възпитани, без его, без арогантност и т.н.) и затова ми правят впечатление. Дано и двамата стигнат доста напред, не само в предаването, но и в живота.

# 919
🎉🎉🎉
Не мога да повярвам дали продукцията сбъдва желания или аз нещо се чалнах:
1.Надменните муцуни с натрити носове-чек
2.Реабилитация за Марти-чек( и недейте да го наричате слабоумен, в пъти по-читав от сумати лаладжии е)-чек.
3.Победа за Миленка-за да докаже на тези в племето дето я смятат за интерьор(понеже също като  Марти не къса ризи и тъпанчетата)-чек.
4.Гаргата отлетя, жалко че собственика остана-половин чек.
По-късно  може би ще задълбая, но сега това ме устройва.

# 920
  • София

Сезон 3  Епизод 19

Игри на волята: България (28.09.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 921
Това е специално за Елизабетчето. Satisfied

# 922
Елизабет нямаше ли снимки с Андрей и/или Борис след предаването? И Андрей не беше ли казал, че фаворити са му Морунов, Неделчо и Бети? Много ми е странно как всички от Жълтите са срещу нея точно след показания цирк. Тя самата не се ли беше включила в някакъв лайв преди дни?
Щом Неделчо е такъв фен на Поли, направо и него го задрасквам от фаворитите. Ужас, не останаха хора 😃

# 923
Явно чак сега са осъзнали, че тя ги е издала. Освен това Алекс каза, че е махнала и блокирала всички от племето.

# 924
  • London
Радвам се, че Мартин си извоюва оставане, но защо не пратиха вкъщи набитото момче.....Head Band

Защо толкова сте му се наточили на човека? Стара се, даде каквото може, но не беше неговата игра и падна. Това беше игра за силов издръжливост, а по-сух и строен човек има предимство тук. Но нито се е лигавил, нито е мамил.
Но отпадна и е редно да си тръгне както другите отпаднали от него.

# 925
  • София
Оставете предложението. Кажете какво стана с лайфа на Алекс? 🤔
Ще има ли дело? 🤪
Или само на мен не ми излиза вече?

# 926
Ако Алекс беше с нормална прическа, щеше да е направо секси.

# 927
Защо толкова сте му се наточили на човека? Стара се, даде каквото може, но не беше неговата игра и падна. Това беше игра за силов издръжливост, а по-сух и строен човек има предимство тук. Но нито се е лигавил, нито е мамил.
На мен ми беше скучна самата концепция за отшелника на самотния плаж, който си говори сам и яде жаби и змии. Иначе за Симеон нямам мнение, сега ще го видим как и дали ще се приспособи към племето, в което ще го пратят. А Мартин няма да е по-различен от него на плажа, даже може и още по-тегаво да е.

# 928
  • London
Това е специално за Елизабетчето. Satisfied

Божеее какви сериали, а някои подценяваха малката. Лисана ще излезе.Joy

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 00:54 от La Catrala

# 929
Нали ви казах , че ще махнат Симеон от ролята на Отшелника, понеже получи масово неодобрение . Мартинчо също не става но поне е малко по- симпатичен,чисто визуално ,  а и след "голямата несправедливост " към него както много смятат , ще има по-харесван Отшелник. Общо взето , и той не е подходящ персонаж , понеже е душко добродушко . Образът трябваше да е мрачен и силен и да предизвиква и омраза и симпатия и страх . Алекс щеше да пасне идеално , но за съжаление , зад фасадата се оказа , че  се крие един глезльо , който нямаше да издържи

Да, отидоха онзи ден, за да заснемат наново, защото са видяли какви са реакциите на публиката.

А, бре вие сте тотално болни мозъци!

Общи условия

Активация на акаунт