💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 704
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 095
Смайли, аз репортажите ги четох. Но както писах за парите може би знаят още с влизането им във формата. А това, че Алекс (когото харесвам) не знае, че те знаят, обяснява и съмнението му/им, че има предател.

# 1 096
А на кой са били парите, в чорапите на Елена, след като тя е отричала да са нейни? Grinning

# 1 097
  • Испания
Кафенце, това са само предположения, че са знаели още с влизането. Алекс не изрази съмнение само за чорапите /това стана след зададен въпрос/, а и за храната, ако съм разбрала правилно. Наричали са предателя Караджата. Не уточни с кого. Предполагам, само предполагам, с Братоев и Борис.
Андрей си каза, че с влизането във формата, е бил подготвен да изкара цялото време на реката.

Спомням си много добре, когато отидоха за първи път на реката, Елизабет какви ги редеше за всеки. Защо съмненията не падат върху Елена или Габриела?

# 1 098
Значи Бети първо била блокирала всички. После се разбра, че не били всички, с Андрей още се следяла. Сега пък стана ясно, че всички били блокирани без Андрей и Габриела. Последно? 😃

# 1 099
  • Испания
Чудя се на хората, които ровят в следените от даден профил хора. Погледнах, за да направя и аз една справка. Елизабет следи 522 души. Как ли пък не, ще тръгна да ги изследвам!

# 1 100
Смайли, аз репортажите ги четох. Но както писах за парите може би знаят още с влизането им във формата. А това, че Алекс (когото харесвам) не знае, че те знаят, обяснява и съмнението му/им, че има предател.

Не го вярвам това.Чак такава конспирация.И такова претърсване на багажа,  че да намерят зашити в чорап пари.Те на скенери ли са ги гледали,  или са проверявали чорап по чорап всички чорапи на участващите,  след това са почнали гащите да им опипват;)Ако имаше такова претърсване,  все щеше някой да се оплаче.

# 1 101
Калоян май наистина участва в кастингите на МШ, но отпадна още тогава. Чудех се откъде ми е толкова познат.

# 1 102
То не е нужно да се рови в следените профили.. Само по общите им снимки може да се види, кои все още си стоят отбелязани, следователно не са блокирани.

# 1 103
Кафенце, това са само предположения, че са знаели още с влизането. Алекс не изрази съмнение само за чорапите /това стана след зададен въпрос/, а и за храната, ако съм разбрала правилно. Наричали са предателя Караджата. Не уточни с кого. Предполагам, само предполагам, с Братоев и Борис.
Андрей си каза, че с влизането във формата, е бил подготвен да изкара цялото време на реката.

Спомням си много добре, когато отидоха за първи път на реката, Елизабет какви ги редеше за всеки. Защо съмненията не падат върху Елена или Габриела?

Мои предположения са, да така е.
Но кога ги е предала, та кога са успели и прякор да ѝ измислят, след като реално ги линчуваха и Александър напуска до няколко часа.
Елена няма да се самоиздаде естествено, а Габриела не знае къде е, Красима е от неговия "отбор". Да Елизабет беше ентусиазирана за реката, даже за мен е най-идиализираща шоуто, идеална е за предател.

А ма и тук поредното изхвърляне със силни думи: предател, интригант, подлец...за 1 месец, че са си дали душата на дявола. Минава и заминава, не ги и помним.

biglubo, абсолютно е възможно, просто не мислиш "престъпно". Wink

# 1 104
  • Буркина Фасо
каквото и да си говорим от продукцията знаят повече от нас.
имат камери, постоянно се записва всичко. на нас ни излъчват каквото преценят. за парите в чорапа знаят или ако някой им е подсказал или ако са засекли с камерите вадене на пари от друг чорап и впоследствие са предприели претърсване на багажа.
употребата на храната от чувала не е престъпление, да. но пък е нещо като допинг за "гладуващите". може би това е отчетено като нарушение. имат си описани правила, които ние не знаем, а и надали всички участници са чели в подробност и с юридическо разбиране.

# 1 105
  • Испания
И Елизабет снима и публикува снимки на децата, които тренира. Щях да я питам нещо, но е забранила връзката с нея в сторитата. Защо ли? Риторичен въпрос.

# 1 106
имат си описани правила, които ние не знаем, а и надали всички участници са чели в подробност и с юридическо разбиране.
Това, че имат описани правила силно се съмнявам. Имат задължения.
Нека не забравяме, че миналата година разбраха, че наградата е намалена наполовина по време на предаването.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 20:20 от Bengun

# 1 107
Калоян май наистина участва в кастингите на МШ, но отпадна още тогава. Чудех се откъде ми е толкова познат.

Нали? Много добре си го спомням зад един бар. Докъде е стигнал- явно ми се размива вече. Ако щете вярвайте, досега се рових в кастингите на 6 и 7 сезони, но съм в чужбина и не всички линкове ми се отварят.
В 7ми май го няма, остава да е в 6ти?

# 1 108
  • Испания
Значи още един, който обикаля форматите. Щом не е бил редовен участник, няма как да го помня.

# 1 109
Този Калоян и на мен сякаш ми е познат, но аз МШ не съм гледала. Може и да се бъркам, де.
И аз не се кефя на участниците, които са изрушкали форматите. Искат минутка слава ли, не знам. Но повечето вече бивши участници в Игри на волята не е като да са пробили - говори се за тях малко след предаването и до там.

Общи условия

Активация на акаунт