💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 691
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 335
AuroraBB,
Валентин по принцип харесвам, освен когато гласува на съвет. Тогава с Туджаров, особено Туджаров, мрънкат и смучат какви ли не доводи, все едно останалите падат от небето.
От това племе единствен фаворит ми е Рабухчиев.

Култови моменти за мен от днес:
- Дечо така се напрегнал,  че се фрустрирал.  Ама така се фрустрирал, че имаше проблем със струпаните съгласни чак, пустата му дума!
- Мани не Щя да прави лицеви опори, освен на гърба на Калоян. Той пък се въздържа...
- Красима прояви чутовен стоицизъм, като едва се сдържа да не тресне Димо в слушалките, докато бръщолевеше лозунги от ранния соц.
Купонът продължава утре вечер. Тъкмо да проверя интуицията си относно Симеон, защото за разлика от повечето, го харесвам и имам чувството, че има нещо там, което не сме видели и изобщо не е такъв пън, за какъвто го представят.

# 1 336
Бях прочела коментар във Фейсбук, че Поли и Стратимир били двойка в живота отпреди предаването. Не знам колко е вярно, но е факт, че Стратимир е заслепен. Ама най-силна била, ама не знам си какво. А всъщност не е. Стори ни се в началото, че може би е най-силна от жените, но след капитанската битка, която спечели, не се сещам къде е блеснала. Представя се добре, но едни Милена и Красима показват доста по-добра игра.
Хубаво момиче (не красавица), има хъс и желание, има си и своите хитрини, но напоследък страшно много се изложи. Явно си показа истинската същност. Арогантна, надменна, високомерна, лигава, жадна за внимание и хвалби. Приема, че другите са длъжни да я слушат, да изпълняват, смята се за повече от тях. И като почне с коментарите по време на номинации- отвратително. Все е недоволна, все приема, че причините да я номинират не са реални, че нещо скриват. Била контузена и очаква останалите да я пазят. А защо? Ако не можеш да играеш, заминавай си. Ако не искаш да си ходиш, а се притесняваш, че няма да играеш добре с контузен крак - взимаш имунитет. Че също й предложиха директно да прати някого на номинации.
Принцесата не е успяла да пробие като певица, та сега й е паднало да се прави на "велика".

# 1 337
Това с имунитета и правото на номинация го тълкуваме типично :
- Защо взе имунитета, не ти ли писна да те подпира Продукцията Simple Smile
- Патка проста, толкова и е мозъка, защо не взе имунитета Simple Smile

Аз подкрепям Поли в избора между нея и Семира. Не виждам как Семира ще я победи в игра. След Мани, която е вън от всички класации Семира е другата, която за нищо не става.

За мен Паулина знаеше, че 3 гласа са сигурни за Семира. Т.е. Семира със сигурност е на номинация.
Не похарчи парите и ги запази, защото е сигурна, че ще я отнесе като куцо пиле домат на арената.

# 1 338
По принцип Паулина е по-силна от Семира. По принцип Паулина беше по-силна и от Мартин, а Мартин си беше слаб играч. Но Мартин размаза Поли и за целите на продукцията подариха победата на Поли. Мартин в последните 2 игри показа много повече качества отколкото в предходните игри. Паулина пък напоследък се дъни. Очаквах по-силно представяне срещу Мартин, нормално беше и днес бързо да се справи. Така че няма как да сме сигурни кой кого ще отнася на арената. Самочувствието на Поли се оказа повече от реалните й възможности.
Почна ли като един от най-силните играчи в предаването? Да. Все още ли е? Не. Най-силна ли е от Приключенците? Не.

# 1 339
По принцип Паулина е по-силна от Семира. По принцип Паулина беше по-силна и от Мартин, а Мартин си беше слаб играч. Но Мартин размаза Поли и за целите на продукцията подариха победата на Поли. Мартин в последните 2 игри показа много повече качества отколкото в предходните игри. Паулина пък напоследък се дъни. Очаквах по-силно представяне срещу Мартин, нормално беше и днес бързо да се справи. Така че няма как да сме сигурни кой кого ще отнася на арената. Самочувствието на Поли се оказа повече от реалните й възможности.
Според мен за целите на Продукцията Мартин загуби. Обяснил съм защо мисля така в дългия ми пост за анкетата.

# 1 340
  • София
Аз гласувах с "не" в анкетата, защото другите опции не биха отговаряли на истината. Но не бих определила Паулина като "непоносима", защото има други участници, на които бих дала подобна квалификация и те са ми по-неприятни от нея. В отрицателната ми класация първо място заема Соня Sweat Smile, следвана от Стоян, Елизабет, Семира и едва тогава Паулина. Макар че последните трима са ми еднакво неприятни, т.е. може да се каже, че Паулина е на трето място и го дели с още двама. Преди битката с Мартин нямах мнение за нея - нито положително, нито отрицателно, не ме интересуваше.

# 1 341
Аз много се чудя коя от двете ми е по-неприятна - Соня или Паулина. Обаче до скоро симпатизирах на Поли, а Сончето никога не съм я харесвала.

# 1 342
  • Мюнхен
Не знам дали е коментирано, но според мен днес приключенците бяха oщетени 2 пъти. 1 път с вкарването на нови участници. При бойците дори двама, нo  и най-вече с предимството. Какво беше това предимство? Не си спомням някога да е имало такава подигравка.

# 1 343
  • Sunshine state
Миналия ден вкарват един играч при бойците с оправданието, че не била честна играта на Шампионите и чак днес вкарват Кремена след сума време под предлог, че Станислава отпаднала?! 🤦🏼♀
Нито Паулина харесвсм, нито Семира като от двете може би една идея повече втората ми е по-неприятна. Ако има един чалъм и двете да си ходят, няма да е зле.
Соня си е много наред, ама на Неделчо не са му на баланс дъските и лае като някое малко кученце насреща. И все пак е доста по-добър в игрите от безполезницста Мани, която днес имаше и наглоста да каже на Стоян, че не бил допринасял в игрите, дето я мълнеше като брашнян чувал по терена.. 😡 Извинението на Шампионите беше супер унизително, а представянето на Симеон направо смешно. Утре съм за Бойците. Тия Шампиони да ги видим кого ще номинират.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 04:14 от Pupitka

# 1 344
И аз не разбирам хейта към Поли. Момичето има хъс за победа и доста силна. Арабското чудо Семира, хем слабо в игрите, хем мрънкащо, успя да настрои племето срещу нея.
Не мога да повярвам, че племето може да прати ранен участник на елиминация. Колко трябва да си прост и озлобен да го направиш. Да, Поли има силен характер, не премълчава и е директна. Има и самочувствие, но аз подкрепям жени, които си знаят цената.
Единственото обяснение, което имам, е, че се уплашиха от нея.

# 1 345
Трябва да се забрани на Ралица на съвет да пита "защо".  Много лош театър, жива агония са тия обяснения - дали номинираш "на база игри" дали номинираш щото слаб и да си ходи или щото силен и да се върне. Глупаво, безмислено, скучно!  

Предлагам всеки да си написва на едно листче (или дъска) името  което номинира и да показват листчетата едновременно.  
Даже си мисля че ще стане още по-интересно ако не им е позволено да поглеждат какво са написали другите съотборници.
Фродо, четеш ли?

Впрочем тая джука дали не е дългоочакваният джендър, който беше обещан? Соня е притеснена, че нейните джуки вече не са номер едно.  

Да не се отваря скритият текст (де-факто картинка) от хора със слаби нерви, преди лягане, преди ядене и т.н.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 07:18 от Soney

# 1 346
  • София
Е, ти искаш Сървайвър Simple Smile

На пролет. Simple Smile Да се надяваме, че ще гледаме по-читаво нещо.

Не само, че е досадно и изсмукано от пръстите това обяснение, кого номинират и защо, но и супер удобно за продукцията Ралица манипулира вота с това кой първи, кой последен да номинира.

# 1 347
Капитанските два гласа изгоряха обаче Simple Smile
Дори Паулина успя да "подхлъзне" Милена, като ѝ каза "давай ги и двата за мен". Не тече особена мисъл там.

Защо да я е подхлъзнала.Където и да ги беше дала, щеше да е все същото. Реално нейните два гласа нямаха никакво значение

# 1 348
на Ралица и личи презрението към подобни лицемерни номинции. Човек нетърпящ мънкащи лицемери трудно би прикрил възмущението си , аз сигурно и ирония щях да вкарам.Предполагам от продукцията подпират Поли именно заради факта,че е попаднала сред малки подли хиенки . Дано я изгонят и нея и двамата и френда и пируват на реката до края на формата
Забравих да коментирам "орязаното изказване" на Алекс. Всъщност човека спомена колко е красива българската жена , каква прекрасна и майка и боец и човек е тя. После изрецитира няколко стиха посветени на България (от класиците) . а гадните копИлета какъв монтаж му спретнаха.
Всички от компанията, която гледахме предаването подозираме лека измама в колчетата на Бамби .

# 1 349
А според вас храната от продукцията ли е ? Смисъл това си е храната ,с която си ги хранят, но са решили с този отбор да направят тази постановка.Или жената на Братоев им я носила,но ако е така той трябва да има телефон,за който те(продукцията) би трябвало да знаят още в началото.Друг вариант е някой от екипа да я  информира за локацията и кога той е там.
Аз нямам друго логично обяснение,кой ще остави някъде си чувал с храна просто ей така,че някой да я намери един ден 😄

Общи условия

Активация на акаунт