💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 673
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Испания
Да си ги насосваме? Това на какъв език е?

Сигурно на виетнамски.

За Мани-ту форматът е безумен избор на криворазбран ПР, иначе нямам обяснение какво дири тя там. Нито воля, нито сила, нито мисъл не открих у нея. Достатъчно се изложи дотук, а както виждам продължава.

Как ще се е изложила? Пишат ѝ, че е финалист, че е страхотна, че е единствена и неповторима. Не ми се губи време да правя скрийншот на всички тъпотии, които ѝ пишат.

# 1 411
Просто има голям наплив за първата опция и се е бъгнала. Системата не може да смогне на всичките фенове на Полито. Satisfied

Значи всичко е ясно - първата опция в анкетата печели с огромна преднина.Trollface

# 1 412
Нека й пишат, нека храни его. Аз проблеми с егото си нямам, никой не ми пише, но да идеш за едното писане да се излагаш и то по този начин…
Не е злоба, в никакъв случай, но нещо много вулгарно и пошло виждам в нейния образ. Съчетано с глупост, неграмотност и тщестлавие и картината е пълна Sad.

# 1 413
Че какво му е на Мик Джагър? Половината женско човечество още го боготвори...
Не съм казала, че нещо му има.
Явно и тя също Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 15:38 от Lemy

# 1 414
  • Sofia
С риск да не ми се хареса коментара, но влизайки снощи във фейсбук и виждайки как хранят Кремена ми дойде в повече.....Смисъл жената едвам е влязла, едно изречение още не е обелила и вече някакъв брутален хейт за нейната външност. Толкова ли сме повърхностни, че посрещаме по дрехите в 21 век? Мен лично хич не ми дреме какви са й устните, може да се окаже готин човек, борбена жена.....нека да погледаме, да видим ...тя не е отишла на конкурс за красота.
Е,не само по дрехите,и по акъла.То,само като видиш на какво се е направила /а и се харесва,явно/ и моментално ти става ясно какво количество акъл притежава. Wink

# 1 415
Много ми е трудно да преценя в лице коя от жените на Бойците е най-красива. Може би Мани, с малко. Пу-пу, да не ни е уроки.

# 1 416
  • Sofia
Много ми е трудно да преценя в лице коя от жените на Бойците е най-красива. Може би Мани, с малко. Пу-пу, да не ни е уроки.

До къде се докарахма... tooth

# 1 417
  • Испания

Като гледам, закрил си си очите от неудобство от написаното.

# 1 418
Когато дори анкетата не харесва Паулина 😃

# 1 419
  • Sunshine state
Аз гласувах с третата опция, защото чак непоносима не ми е. Виж, Семира вече едва я изтрайвам.

# 1 420
  • Sofia
И двете (Паулина и Семира) са ми еднакво досадни, хвани едната, удари другата. Лидер в негативната ми класация си остава Манка-калпазанка. По безполезно, бездарно и нагло същество не бях виждала. На този етап от играта, фаворити са ми Морунов, Андрей и горе-долу Борис.

# 1 421
Когато дори анкетата не харесва Паулина 😃
Ахахаха, добро попадение, поздрави Simple Smile

# 1 422
# 1 423
Аз от първите епизоди съм против Паулина, и съм била права.
Лошото е, че от епизод едно държа на Стоян и ми е фаворит.Laughing
А май не е харесван заради изцепките си в нормалния живот, ама карай- един фен да има поне.

# 1 424

.....ама карай- един фен да има поне.

В тая навалица на екрана има за всекиго по нещо Joy

Общи условия

Активация на акаунт