💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 472
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Испания
Калоян го е препубликувал.

# 1 726
А това е от официалния акаунт на Игрите или фен акаунт?

# 1 727
  • София
А, при играта снощи, не трябваше ли смяната да става след предаването на щафетата? Защото ми се стори, че бойците отиваха до макарите за смяна, докато играчът им все още цели с топката, а Боби например го върнаха да предаде щафетата и чак тогава да продължи. Хайде, единия път Мани отиде по-рано, да кажем, че заради контузията са и разрешили, но ми се струва, че и други отиваха по-рано, докато шампионите изчакваха и чак тогава правеха смяната. Възможно е и да не съм видяла добре, но така ми се стори, че се получи.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 15:46 от gg__

# 1 728
  • Испания
А това е от официалния акаунт на Игрите или фен акаунт?

Предполагам, че е от фен акаунт, защото в официалния го няма, въпреки еднаквото изписване.

А, при играта снощи, не трябваше ли смяната да става след предаването на щафетата? Защото ми се стори, че бойците се отиваха до макарите за смяна, докато играчът им все още стрля с топката, а Боби например го върнаха да предаде щафетата и чак тогава да продължи. Хайде единият път Мани отиде по-рано, да кажем, че заради контузията са и разрешили, но ми се струва, че и други отиваха по-рано, докато шампионите изчакваха и чак тогава правеха смяната. Възможно е и да не съм видяла добре, но така ми се стори, че се получи.

Точно така беше. Според зависи.

# 1 729
Предлагат им храна, за да не им слушат постоянното мрънкане, че са умрели от глад. То хубаво са свикнали нон стоп да ядат, но пък можеха да положат някакви усилия да си сменят режима на хранене седмица-две преди участието. По-ужасни са от кафеджиите и пушачите в миналите сезони, тогава поне само тук-таме на някой нацепен мъж му се отразяваше толкова зле да гладува. От тези май само Елизабет не се жалва толкова. Елена и Бамби видимо са по-близки с мъжката част от отбора, не ме учудва кои са двете номинирани.

# 1 730
  • Испания
На Елизабет не ѝ остана време да се жалва от плюене по съотборниците.

Големите смешници са променили вида на страницата на участниците.

# 1 731
Малко на стена с некролози са я докарали.

# 1 732
  • София
Учудена съм, че не са изписали "Велики" като фамилия на Симеон, а са го оставили без такава. Smiley

# 1 733
  • София
Снощи на съвета тъкмо се чудех колко ще им е трудно сега изведнъж да измислят кого да номинират, а то какво се оказа, че даже им беше много лесно. Нито някой се нацупи или разсърди, което си е направо подозрително и както сте писали вероятно плод на лично желание за номинация Simple Smile
При Приключенците пък точно обратното, голяма драма кой кого и защо номиниран при положение че така или иначе тези две персони нямаше как да избегнат номинация, аз друг по-заслужил не се сещам. Милена тук ще се окаже сивият кардинал, така се очертава според мен.
Стоян след тоя тон дето му го държи Мис За нищо не ставам, пак да й помага другия път.

# 1 734
Хахаха, Алекксандър и Братоев поне са се оттеглили като Шампиони. Smiley

# 1 735
  • Испания
Понеже са много умни, има само и единствено двама шампиони.

Кафенце, писали сме заедно.

# 1 736
  • Sunshine state
Само Симеон е без фамилия, явно вече е нарицателно като Беър Грилс един вид. Бил фен на такива предавания, което доказва, че подсказката на Димо в първата му игра е била точно за него. Как да ми е приятен после, м? Дойде и изведнъж чудо! Взе да им бере разни зелении, змии да пече и като Прометей огън им донесе от нищото. Дори предложи манерката си за вода като жертвен агнец, но забрави май, че вече я беше срезилил още на "самотния плаж". 🤦🏼♀ Пародия отвсякъде.

# 1 737
Смятате ли, че останалите Шампиони щяха да последват Александър, ако неустойките не бяха фактор? Би трябвало всички да знаят, че продукцияТъ няма да позволи на никой от тях да победи, а униженията които изтърпяха след Чувал-гейт им правят много лоша реклама.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 15:53 от Lucky 7

# 1 738
  • София
Скрит текст:

Най-отзад май са Кремена и Мани.

Калоян пък и той от два дена в играта и вече кусур намира на най-добрата!? Smiley
А това е момент в който се сменят. Нали трябваше да има мъж и жена на макарата или греша?

Ами може пък да почиват ... да са въртяли досега.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 16:40 от AnMary

# 1 739
Аз се чудя как биха ни изненадали. Май не остана с какво. Дори Мани да е крайният победител вече ми се струва логичен сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт