💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 397
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Sofia
Скрит текст:

Най-отзад май са Кремена и Мани.

Калоян пък и той от два дена в играта и вече кусур намира на най-добрата!? Smiley
А това е момент в който се сменят. Нали трябваше да има мъж и жена на макарата или греша?

Ами може пък да почиват ... да са въртяли досега.
Да де,ама нямат право да се сменят,преди да е предадена щафетата.
Тук,както са петима,или някой е сам на макарата,или не дърпат никого. Mr. Green

п.п.И аз си мислех,че повече няма с какво да ме изненадат,но вчера останах с отворена уста.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 16:40 от AnMary

# 1 741
  • Стара Загора

Щеше да е върхът контузената Поли срещу контузената Мани на елиминация. Каква ли игра щяха да им измислят..

Плетене на чорапи Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 742
Видя ми се снощи, че като свърши тяхната работа, тези от макарата притичваха да помагат с дърпането.

# 1 743
  • София
Мани няма абсолютно никакъв шанс за крайната победа.
В най-лошия случай ще я изритат при обединението, но не вярвам и до там да докара. Може да е любимка на Тупарев, но тя просто не умее нищо.
Категоричен съм в прогнозата си.

# 1 744
# 1 745
Е как кой, Неделчо. Laughing

# 1 746
  • Стара Загора
Неделчо е най в ляво.

# 1 747
  • Испания
Лайв с Рабухчиев: https://www.instagram.com/gorilla_rabuhchiev/live/

Още някакъв се обажда там.

Прекрати го. Довечера в 20 ч. пак.

# 1 748
Вярно 😄
Абе гледам усмивката ми е позната, но не зацепих.
А какво става с инстаграма на Паулина, преди време някой беше писал, че не смогвала да трие негативните коментари. Сега дали е същото, след снощния епизод?

# 1 749
Елена защо е Димитрова в официалната страница? Не е ли Боянова...? Даже на тениските ѝ го пише. Или иска да разграничи двата образа?

# 1 750
  • Испания

А какво става с инстаграма на Паулина, преди време някой беше писал, че не смогвала да трие негативните коментари. Сега дали е същото, след снощния епизод?
Сега погледнах. Не е публикувала нищо след битката с Мартин. Явно всенародната любов я удави.
Пуска сторита. Онази вечер, наливайки се с шотове. От време на време мучи някаква песен.

Елена защо е Димитрова в официалната страница? Не е ли Боянова...? Даже на тениските ѝ го пише. Или иска да разграничи двата образа?

Боянова е. Сигурно пак не са разбрали титаните на мисълта.

# 1 751
Снимката с Кремена и Мани е от малкото, с човек от екипа в кадър.
А за коментарите - за съжаление в официалния ИГ и във ФБ-ка на предаването може да се прочетат много просташки коментари, и то не само за Паулина. Откъде се изсипва цялата тази злост и злоба - нямам идея.

# 1 752
Ех, как случайно точно тази седмица жълтите бяха наказани, гладни, а после нахранени и Мани какъв късмет извади. Ех, въображение имат сценаристите. Дали другата седмица Мани няма да е капитан и да спечели грошове или пък сините ще се окаже, че тайно са взимали допинг в резиденцията? Joy

Мани няма как да спечели грошове,  а и няма да е в стила на предаването.Много по-вероятно е,  както си върви из стопанството,  внезапно да намери торбичка с пари;)))) Щом на пуст плаж запалка намериха,  що да не намерят при кокошките пари?Wink))

# 1 753
Мани няма как да спечели грошове,  а и няма да е в стила на предаването.Много по-вероятно е,  както си върви из стопанството,  внезапно да намери торбичка с пари;)))) Щом на пуст плаж запалка намериха,  що да не намерят при кокошките пари?Wink))
Ако не пари, то поне златни яйца може да започнат да снасят.

# 1 754
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Според мен  неосъществената певица, не е разбрала една проста истина за
времето прекарано тук.
Българинът не обича някой да си вири носа, да сочи другите с пръст,
да се самоизтъква  и да се прави на велик.
Дълбоко в себе си той знае какво е нивото му, но предпочита да приеме оценката
за своите добри и лоши качества от устата на приятели, колеги, близки, а не сам да
се възнася.....
Не симпатизирам на такива индивиди. В мен предизвикват отрицателни емоции.
Грозна гледка беше снощи....и младежът само прилайва като малко куче около кокъл....

Не знам какви качества отктрива екипа в МаниТУ, но това е мъка за съотборниците и
да я влачат на всяка игра, а е и неприятна гледка за нас зрителите.
Все пак всеки е там да се бори и покаже качества, а така те не са равнопоставени,
след като се лансират слаби и немощни играчи.
Това е друг сериал, а не е за показне на ВОЛЯ!
Може би  ние зрителите, имаме повече воля да им  гледаме бозата....

Общи условия

Активация на акаунт