💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 386
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 755
Вчера много ми хареса Марто на самотния остров, много достоверно игра Каза - трябва срочно да си намеря кепче ..прави две крачки от леглото  и аах кепче. Пробвах същото у дома. Казах трябва да си намеря срочно 2к евро ..мятах се от леглото от лево , от десно нищо не намирам , къде бъркам, моля помагайте , спешно е

# 1 756
  • Sofia
Вчера много ми хареса Марто на самотния остров, много достоверно игра Каза - трябва срочно да си намеря кепче ..прави две крачки от леглото  и аах кепче. Пробвах същото у дома. Казах трябва да си намеря срочно 2к евро ..мятах се от леглото от лево , от десно нищо не намирам , къде бъркам, моля помагайте , спешно е
Joy
Не си с правилния продуцент.Mr. Green

# 1 757
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
AuroraBB , пропуснали сте. Марто още в предишния епизод, когато бяха заедно със Симеон,
беше започнал да прави кепче. Симеон тогава му каза, че на плиткото няма да хване риба,
защото тя се намира на по-дълбоко.
А снощи показаха как вече го довършваше, пронизвайки някакви конци през мрежата.
Иначе, харесвам хумора Ви.

# 1 758
  • London
Скрит текст:
Семира още никой не я е носил, бутал или дърпал. Изобщо не може да се сравнява с Тъ.

Компанията от снощи.

Елизабет сигурно е била най-сетне щастлива, че е център на внимание поради липса на друга жена.
Аз подозирам, че нещо са ги отлъчили с Андрей ....щом сега са все с другите племена.

Интересно ми е Андрей взима ли жена си на тия сбирки? Или тя виси да пази децата пък той айляк. Joy

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 18:53 от bubanka

# 1 759
  • Sofia
Не са го отлъчили Андрей.Онзи ден участваше в общия чат.Беше си вкъщи с детето.И вчера го чакаха,но нещо не можа да се включи.

# 1 760
Не са го отлъчили Андрей.Онзи ден участваше в общия чат.Беше си вкъщи с детето.И вчера го чакаха,но нещо не можа да се включи.
Даже нещо повече.
Според мен Андрей е единствения човек от Шампионите, успял да запази добри отношения с всички от племето, без изключения.

# 1 761
Даже нещо повече.
Според мен Андрей е единствения човек от Шампионите, успял да запази добри отношения с всички от племето, без изключения.

А уж не бил отборен играч Wink

# 1 762
Вчера на лайфа Туджаров го питаха дали чете бг мама. Каза да, от време на време. Вальо повече четял и му казвал понякога. Иначе не били излъчили думи на Паулина, че с полякина трудно се прави бизнес. Елизабет я попитаха за фаворит, тя каза- Андрей и други имала, но ще разберем по-напред. Андрей сподели, че не е очаквал така психологически натоварващи да са игрите.

# 1 763
  • Испания
Паулина, май, когато ѝ изнася е полякиня, когато не ѝ изнася е българка. Но пък крещи като ромка на женския пазар.

# 1 764
Защо Паулина е "Горанов" като в Полша фамилните имена имат родове както във всички славянски народи?
https://www.careersinpoland.com/article/people-and-relations/mos … urnames-in-poland

# 1 765
  • Испания
За да се прави на интересна. Освен това Горанов, както вероятно се казва баща ѝ, е българска фамилия. Майка ѝ е полякиня. Тя би трябвало да е Горанова.

Но има и други такива. Пример: Мари Константин Будева - дъщерята на Гала, която би трябвало да е Константинова Будева.

# 1 766
  • София
Бе не ли е Тъ ,не ми я хвалете Simple Smile
Сега тепърва с навлизане на "по-модерни" имена ,ще се налагат по-различен тип фамилини или бащини имена.
Най-популярен пример е името Алек и Алекс.Ето децата на сина ми Алек не би трябвало да имат бащино име Алеков/а,защото се отнасят към Алеко.Трябва да е име,Алек,фамилия.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 19:35 от avicom

# 1 767
  • Испания
Но това не е случаят Горанов вместо Горанова.

# 1 768
Довечера драмите продължават. Мис Тъ отправя предизвикателство към Тяната. 
Не се сдържах. 😁

# 1 769
Спойлер за финалистите и победителя.
Скрит текст:
Финалната тройка са Паулина,Симеон и Андрей и последния печели.Принципно харесвам Андрей,за него и Морунов гласувах още в началото,и за канадеца,но вече не го харесвам след ролята на влюбено пале.Не ми харесват и другите двама финалисти,къде по достойни и доказали се има.

Общи условия

Активация на акаунт