💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 384
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 860
Може Вальо да бие Стратимир. Да им дадат да сметнат 7х8 и е готов.

# 1 861
На това животно, Паулина устата и плямпа катооо... Направо толкова противна овца не съм виждал, ма то злоба че направо се не трае.

# 1 862
  • София
Според мен от продукцията са направили разпределението кой на кого да пълни делвите. Нарочно не са сложили Стратимир на Елизабет, за да има скандали после. Не е грешка на Поли/Миро.
При Тупарев всичко трябва да е скандал и караници.

# 1 863
Мога да кажа, че Паулина е най-отвратителният човек от този + предния сезон. Няма такова долно същество.
А Валентин като играч не съм забелязала да е по-слаб от Стратимир.

# 1 864
Валентин ако има ограничен израз Стратимир  и Паулина са под нулата тогава. Даже не използват и чуждици правилно. Толкова ниско е нивото им.

# 1 865
Абе алооо, Пулинки! Толкова ли не ви е ясно, че така или иначе Паулина беше спасена от елиминации! Защо Валентин да си дава зор, за да може Паулина да спечели още 50 гроша и утре да ги използва срещу него. Ей, аман!
И Андрей на първите елиминации, каза, че ако трябва да разчита на него Красима, няма да й помогне. А е супер харесван играч.

# 1 866
Реално според мен Елизабет нямаше как да загуби точно тази игра. Може би ако Ваня беше в играта щеше да стане яка битка.
Валентин както казах го разбирам с оглед ситуацията в племето.

# 1 867
Да, ако може Поли да научи израза НА всяка цена, а не ЗА всяка цена.
А Ралица наистина става и тя противна с явните си обиди към играчи и фаворизиране на други, както и интригите които всява.

# 1 868
Мога да кажа, че Паулина е най-отвратителният човек от този + предния сезон. Няма такова долно същество.
А Валентин като играч не съм забелязала да е по-слаб от Стратимир.
По-слаб е. И на халките минаваше по-бавно, и на плуване е слаб...единствено може би в пъзелите е една идея по-добър.

# 1 869
Според мен от продукцията са направили разпределението кой на кого да пълни делвите. Нарочно не са сложили Стратимир на Елизабет, за да има скандали после. Не е грешка на Поли/Миро.
При Тупарев всичко трябва да е скандал и караници.
Съгласен съм с теб. Hands Plus1

# 1 870
  • София
Абе алооо, Пулинки! Толкова ли не ви е ясно, че така или иначе Паулина беше спасена от елиминации! Защо Валентин да си дава зор, за да може Паулина да спечели още 50 гроша и утре да ги използва срещу него. Ей, аман!
Само дето Валенцето от първия миг се разхожаше , без да знае, че тя ще бъде спасена. Мъж на място... какво друго да кажа... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 871
  • Sofia
Габи много сбърка,че игра с маратонки,според мен.

Не знам кой беше по-отвратителен - Паулина или Ралица.

А ако бях на мястото на Вальо,след всичките подмятания,щях даже да си поседна и една капка вода повече да не донеса.

# 1 872
  • Стара Загора
Ха, чухте ли Димо акво каза току що " Едната от вас побеждава и се връща в племето, а другата - оставя празно място край огъня".

# 1 873
Валентин ме изкефи.
Искам Семира да се върне, не че много ми симпатична, а заради коалицията - кралицата да е номинирана всеки път, и да беснеят с пажа Стратимир.

# 1 874
  • Варна/Лондон
Водещите и те удариха дъно с тоя другарски съд и възхвала на Богиня Паунка.

Общи условия

Активация на акаунт