💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 433
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 160
На мен ми се струва, че глад не глад, ама доста мадами закръглиха бутовете спрямо началото на предаването.

# 2 161
Паулина в битката с Мартин изглеждаше трагично като бягаше. Много тромава, тресяха се телеса...Зачудих се аз ли чак сега го забелязвам или е натежала в резиденцията. И очаквам да й мине крака за да я видя в пълния й блясък в истински игри. Дали наистина е по-добра "и от теб, и от теб, и от теб".

# 2 162
Преди четири-пет години Семира е подържала форма, щом се е състезавала ( 2016г и 2017г ) в бикини-фитнес до 163см. Но е било преди, сега формата и не е особено добра.
На мен Семира ми се струва в добра форма или поне не е в "най-лоша" физическа форма от участничките, това изобщо нямаше да ми направи впечатление, ако оше в началото Паулина не я беше обявила за най-тежка. Не мисля, че на практика това е така.

На мен Паолина ми изглежда по-тежка от Семира.

# 2 163
Паулина в началото на формата обясняваше, че няма проблем да е на реката, че така или иначе имала нужда да свали килограми, но откак е в резиденцията е качила поне едни 3-4 кг.

# 2 164
  • Sofia
За всички Манита, Семири, Паулинки и сие, с големи претенции да важи с пълна сила долунаписаното:

Скрит текст:
25-годишна девойка, която твърди, че е интелигентна, изискана и изключително красивa … пуска в елитен сайт за запознанства следния въпрос:
Къде бъркам? Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте предвид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк. Така че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо.
Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека /друг скъп квартал/, а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво? Ще ми дадете ли някакви съвети? Моля, задръжте си обидите – аз честно и почтено питам.
Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях – като външен вид, култура, любов и умения в домакинството.
Следва отговорът на брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:
Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии: печеля над 500 хиляди годишно. Но така, както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка.
Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш, е проста размяна – ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо – твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми – не. Всъщност даже, много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш.
Така че, икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо.
Така че, ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго /което ти всъщност предлагаш/, а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното – ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е: както ти поставяш условията – има смисъл да си ми само любовница, а не и жена.
Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб – интелигентна, стилна и изключително красива – не е успяла да си намери-чичко паричко досега? Трудно ми е да повярвам, че, ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва?! Надявам се, че съм ти помогнал. А, ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг – обади се !

Поздрави,
Мъжкото съсловие

# 2 165
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ги намирам за дебели.Камерата слага едни 5-7 кг отгоре и затова ни изглеждат позакръглени.Паулина е с доста провиснали гърди,но всичко друго по нея си е екстра.Ринопластиката й е много успешна.

Да ви питам,това нещо там,дето се зове Кремена,не ви ли прилича на мъж? Не мога да приема,че такова тяло и физиономия са на жена.

# 2 166
Не знам колко слага камерата и не ги познавам на живо за да има значение. Сравнявам първи епизод със сега. А и като слага кила тази камера, защо го прави избирателно и не сложи кила и на Милена (май тя беше, дето се състезаваше с плитките)?

# 2 167
Сложила е едно 2-3 кг Поли в резиденцията, мхм.
Ще има време да ги свали съвсем скоро, едва ли за трета седмица ще останат в резиденцията Simple Smile

# 2 168
  • София
Паулина доста се нашишкави. Като тича ѝ се тресат сланинките. Доста си хапва. Милена я каква е слабичка.

# 2 169
  • Sofia
Винаги съм се въздържала да коментирам външния вид на участниците (не и тези с корекциите), разбира се. Но откъм телосложение природата не е била благосклонна към ПолитУ. Няма талия, трътлеста, с едър кокал, предразположена към напълняване. Сега е млада и пак не изглежда добре, представете си я след 5-6 годинки, и след едно-две деца, тетка от класа ще е.

# 2 170
  • Буркина Фасо
Паулина доста се нашишкави. Като тича ѝ се тресат сланинките. Доста си хапва. Милена я каква е слабичка.
там вървежни са слабичките Smiley
https://show.blitz.bg/rialiti/lsna-dupeto-na-milena-ot-igri-na-v … klubove-snimki-18

# 2 171
  • Sunshine state
Аз не намирам никого за тлъст или трътлест, но явно разни хора, разни идеали. 🤷🏼♀
Семира може да е в добра физическа форма, но е зле в игрите. Вчера пъзела, който така се възгордя, че нареди, представляваше кубчета за малки деца.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 22:27 от Pupitka

# 2 172
  • London
Не обичам да обсъждам килограми аз знаейки подобни коментари как са довели милиони момичета до анорексия. В крайна сметка дебели в предаването няма....според мен. Понякога си мисля, че и тук и във фейсбук пишат само разни модели. Иначе не си обяснявам подобни коментари.

# 2 173
Никой не е казал, че са дебели. Коментираме, че:
- умират от глад и ядат уж само джанки, и по едно рибенце,
- а в същото време наддават видимо.
Тоест явно нещо не е наред с легендата за глада.

# 2 174
там вървежни са слабичките Smiley
https://show.blitz.bg/rialiti/lsna-dupeto-na-milena-ot-igri-na-v … klubove-snimki-18

Точно на тази снимка, може би заради ъгъла, изобщо не ми е слабичка.

Общи условия

Активация на акаунт