Борба с рака- духовно оцеляване, физическо преодоляване-73

• 54 797
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Solace, благодаря за милите думи.
Дано.. дано в навечерието на тези светли празници всички да успеят да намерят подходящата терапия и Новата година да донесе много здраве на всички и дълги, дълги ремисии и пълно оздравяване! Желая късмет на всички в тази битка! Бъдете силни - както хората, потърпевши от болестта, така и техните близки!
Моля се за всички!
Амин! Да бъде!🙏

# 721
  • Русе
Solace, благодаря за милите думи.
Дано.. дано в навечерието на тези светли празници всички да успеят да намерят подходящата терапия и Новата година да донесе много здраве на всички и дълги, дълги ремисии и пълно оздравяване! Желая късмет на всички в тази битка! Бъдете силни - както хората, потърпевши от болестта, така и техните близки!
Моля се за всички!

Амин! Да бъде! Hands Pray

# 722
Честита Коледа, мили мои Heart
Здраве, здраве и само здраве, за вас и обичните ви!
Имам нужда от позитивна енергия утре... На скенер съм и се чувствам странно. Страх ме е. Миналия път бях 100% споко, а сега...
Гушки на всички Hug

# 723
  • София
Всичко ще е наред, спокойно! Стискам палци бързо да излезе резултата и да спреш да се притесняваш!

# 724
Стискам палци🤗

# 725
Всичко ще бъде наред. Стиснати  палци и от мен.🤞❤❤❤

# 726
Приветка, стискам палци и аз, мама също е на скенер днес. Стискайте и за нея! 🙏🏻🤍 Аз искам да ви попитам как сте? Добре ли се чувствате психически и физически? 🤍

# 727
  • Бургас
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави Hug

Стискам палци всички скенери да са перфектни и да започнете новата година с блажено отпуснати душички Blush

HriEmS, аз и психически и физически съм тотал щета. Преди Коледа малкия ме зарази с ясленски сопол, който тръгна надолу и сега кашлям като луда. И хем си знам, че е вирус, но все си сравнявам кашлицата с тази, която мама имаше от метите и само като си го помисля и пулса ми отива на 200. Отделно не знам заради лъчетерапията ли е, заради химията ли е, но се чувствам на 100 години ... сутрин като стана ме боли всяка ставичка, ако не се пораздвижа, болката остава през целия ден. Днес питах лъчетерапевта - не било от радиацията, по-скоро остатъчен ефект от химията. Питах колко време ще съм така - можело да е завинаги Astonished Много ги обичам тия доктори ... с две думи може да те успокои, но не го прави, ми директно те праща още по-дълбоко в дупката.

# 728
Здраве и благи новини да има за всички!
Да са чисти скенерите и спокойни мислите ни,че те владеят общото състояние и са виновни май най-много.
 Solace, и аз се сдобих с градински вирус...може и нещо от модерните да е,та освен сополи,болки имам чак по ушната мида,всички костички и стави. Кашлицата е тип задавен тютюнджия...
Мисля и вярвам,че при теб с отшумяване на вируса ще намалеят и болките из тялото.Innocent
Докторите наистина са понякога безскрупулни, ама пък ако знаеха толкова едва ли щяха да се разболяват и те. Тъй че не им се връзвай,ако можеш.
Така имам нужда от един сгряващ масаж,ама ей и това не ни се дава...топъл душ се отразява тонизиращо.

# 729
Соласче, мама започна да ходи на йога и каза, че много и помага да се чувства по-добре. Пожелавам бързо оздравяване и не мисли такива неща, знаеш че е от вируса, не се самонаранявай по този начин. 💚
На мама са и излезли кръвните и туморния маркер - кръвните са добре има нещо ниски лимфоцити, но не много, а туморния маркер е 21.5. Д-р Ганчева е казала, че са добре, а от туморния маркер нямало какво повече да се иска. Минала е нормален скенер, но не разбрах казали и, че ще и се обадят ако има някакъв проблем или ще и се обадят за резулатите без значение. Дали знаете как е? За колко време разчитат резултатите от нормалния скенер?
Също така да ви запитам за Нолвадекса до сега мама пиеше гръцкия вариант, но свърши и сега е на българския. Появил и се е дискомфорт в интимната област и подуване на краката. При вас имало ли е такива ефекти. Сега поръчахме отново от гръцкия, да видим.

# 730
  • Русе
Краката не, ама отдолу.... Sad На българския съм.

# 731
Аз за ся нямам проблеми с тамоксифена. Ама мерака ми го няма. Може от стрес да, че то едно след друго.
Днес докторката се заяде и не иска да ме пусне да си ходя след скенера. Пък аз съм си натъкмила нещата, от скенера директно на работа. В крайна сметка не ми пусна контраст, щото нямаше как да остана. И много ме е яд, кой ме би през устата да и обяснявам кога ще си ходя. Утре ме вика в осем сутринта, а лаборантката ми каза, че разчитането е след 12. Е аз за чий да ходя в 8?! Пххх. На всичкото отгоре, сертификатът за пребуледуване трябвало да е на хартиен носител, та пак трябваше да вися на бараката да ме тестват. Драма, драмаааа!

# 732
Приветка, в коя болница?

# 733
Приветка, в коя болница?
Втора база на КОЦ Пловдив.

# 734
  • София
Да се похваля и тук 😊
Имам вече винетка за следващата година!
Подадох електронно заявлението на 28- ми и днес вече имам резултат.
Благодаря, Ели, за съдействието! 😘🤗
Другия месец мисля да подам и годишна декларация в НАП по електронен път.
Някой правил ли го е?

Пожелавам на всички весело посрещане на новата 2022 година! ✨
Нямам очаквания... просто се надявам да не е по-зле...

Общи условия

Активация на акаунт