Времето отминава,февруари приближава и коремче наедрява!

• 12 316
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
bzepic, честит рожден ден! Много приказни моменти ти желая и разбира се прекрасно, здраво и послушно бебче! (За твое успокоение и аз не се справих с качването на снимка, а хем съм го правила преди, но сега нещо не мога. Все пак - тези цветя са за теб!)  
http://home-and-garden.webshots.com/photo/1130872663029757154jRdLvf

rene_rs, не се притеснявай! Чувала съм, че е нормално близначетата да са по-малки от другите бебоци. А и с напредването на бременността все по-големи ще стават разликите - някои ще са седмица две напред, някои - назад. Това са просто средни стойности, а не задължителни и отклоненията е нормално да нарастват.

За витамините: аз пия Пренатал още от 2-3 месец по препоръка от лекаря ми + отскоро флуорин като се сетя.

# 76
За момичетата , които се чудят как се слага картинка.

В панела с бутоните на втория ред първия бутон ( под бутона В ) ,  бутон "Вмъкни изображение". Той се натиска и излизат таговете . Между тях вмъквате линк към картинката  и Voila Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 16:37 от Radostche

# 77
Честит рожден ден и от мен bzepicбъди жива и здрава и много усмихната, желая ти много приказни моменти с бебчо и с всички обичани от теб хора. newsm51

# 78
  • Стара Загора
Честит рожден ден bzepicпожелавам ти пълна кошница с хубави емоции и прекрасни изненади  smile3525, много здраве и пухкаво бебче newsm30

Момичета, днес си купих масло против стрии на Икаров, някоя от вас ползва ли го и какви са отзивите? В аптеката много ми го препоръчаха и аз нали не мога да отказвамммм  newsm03 си го купих, досега се мажех с Дева и съм доволна, ще видим с това как ще е...

# 79
Radostche, да ама нещо не стана - не се зареди картинката Sad

2-ри опит:

Юпиии - стана този път Simple Smile Просто се опитвах да вмъкна на готово кода за постване, който генерира самия сайт откъдето е... Няма значение де.

# 80
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА,
незнаете колко много означава това за мен, понеже съм сама в чуждата държава.

# 81
  • offshore & overseas
Tada bzepic, разчитай на нас за подкрепа!

Хайде, честита ти христова възраст и от мен! Kissing Heart И да си все в чудесното коледно настроение от преди няколко дни!! А иначе,   Gift подаръци ще има за тебе от сърце  Gift... а най-желаният от тях, малко по-късно...  stork-girl

По повод витамините - аз пия -Top Levure. Някакви френски са и са на таблетки ( миришат просто ужасно). Но съдържат витамини C и Е и В и бирена мая ( тя пък за какво е  newsm78). Косата ми стана прекрасна от тях ! Докторът каза да ги пия до раждането.

Гласувам с две ръце за тях!  newsm10 И аз пиех Хип, но това сиропче ми бъркаше в гърлото.  Sick Въпрос на вкус може би... А това за връзката между витамините и апетита си е чиста фикция. Кой каквото ще да казва, не го вярвам! Със и без витамини, аз все си имам (не)завиден апетит.  newsm22 Дай ми манджичка на мене, хеле па сега на тоя студ -- за никъде не сме без апетит! cold

И аз да се отчета. Днес бяхме на ЖК и мадамата се развива добре, да чукна на дърво!  4470 Аз също, поне от гл.т. изследвания. Е, на 20.11 ще ме боцнат още два пъти за кръвна картина и антитела, но това е преживяемо, предвид добрите новини. Само за тоновете нищо не ми казаха, ама аз приемам това за "ОК". И се моля, да продължим все в този дух.  Praynig

# 82
  • София
bzepic, само хубавинки ти пожелавам на този прекрасен ден, а след някой друг месец най-прекрасният подарък да си гушкаш Simple Smile

# 83
  • София
Честит рожден ден, bzepic !

Желая ти много щастие и весело настроение  Hug

# 84
Честит Рожден Ден, bzepic  Tada newsm59
Много щастие под всякакви форми ти желая!   bouquet

За витамините и аз съм на Хип, но ми са ми вкусни само първия-втория път, после изобщо не са... а накрая са Sick  Апетита не бих казала, че ми се повишава.
А болница... и аз съм избрала Св.София (Тина Киркова), уж и лекар съм избрала, но още не съм я виждала, така че не е сигурно че ще е тя.
А искате ли да се запишем на курса за бременни там? Той е само един ден - петък и се записва предварително. Та, ако искате може да се уговорим който иска/може и да отидем заедно( записва се предварително. Курса е безплатен (май newsm78 ) и включва преглед на видеозон.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 17:41 от Maktub

# 85
Здравейте, днес бях на ЖК и всичко с бебока и с мен е наред / да чукам на дърво така да е до края / само където пак доки не можа да види дали е момиче или момче, защото така си беше стиснало крачетата, чее....Аз мисля, че бебо няма да се покаже докрая smile3506 не знам току виж другия път да се види.Не знам за това масло на Икаров, но аз ползвам крем против стрий на Мустела и съм доволна от тях. newsm51
    Желая ви лека вечер за сега.

# 86
Аз искам за лекции в тина киркова, само не знам на какъв принцип са искам да чуя различни неща надали за една лекция ще стане, а за всяка ли се запазва час?
Някой да е информиран мисля понеделник да звъна и да питам и да си запазя час, предполагам че там на място ще се ориентирам и за лекар, въпреки че мойта лекарка каза че ще ми препоръча но все пак и аз да имам представа

# 87
  • offshore & overseas
Maktub, аз исках да ходя, но бая се постреснах от онова, което Нимчето от януарските мами беше описала за този еднодневен "курс". Засега ще се въздържа, защото не ми трябва излишен стрес! Ти обаче е хубаво да се запишеш, щом си решила да раждаш там. Освен това, веднъж си раждала и нема да се пУашиш (както я се пУашИМ! Tired Face)

Следващия линк ти го давам, в случай, че не знаеш за него:

Търси постинга на _Ним_

А ти щерката там ли я роди?  #Crazy

# 88
Не, родих я в Окръжна болница и никога няма да стъпя там пак Crossing Arms Постинга не ме изплаши, знам че не е розово. То никъде не е, освен може би частните клиники. Според мен Ним се е изплашила повече от раждането, отколкото от болницата... Споменаването на раждане във вода много ме ентусиазира, надявам се силно да имаме този избор, когато настъпи деня  Praynig
П.П. Нормално си е да се плашиш. И мен си ме е шубе, но си втълпявам че ще мине и замине, каквото и да е, а това което ще остане е хубаво, сладко бебе, при това моето  Mr. Green Heart Eyes

Бебока се е разритал яко и май хълца  Crazy Mr. Green

# 89
  • offshore & overseas
Според мен Ним се е изплашила повече от раждането, отколкото от болницата...
Ахам Rolling Eyes, точно това рекох и аз, че въпросният курс представлява развеждане из разните му там родилни и предродилни зали, плюс други обяснения и "сочни" гледки, които мен лично ме хвърлят в ужас, наместо да ме вдъхновяват за срещата с мойта хубава бебка.  #Crazy Е, не е изключено да размисля и да реша, че всъщност ефектът върху ми ще е успокоителен -- да знам какво ме чака и да съм психически подготвена, един вид, но като се знам, едва ли.  Praynig

За окръжна в София: преди години (ама повече от пет със сигурност) една позната ражда там, но тя е от Костинброд, демек малко или много по принуда. Или поне аз останах с такова впечатление. Ние нито бяхме много близки, нито аз бях на вълна бебета тогава, та не съм я разпитвала, но не ми се стори доволна, даже, смея да твърдя, като че беше леко отвратена...

Общи условия

Активация на акаунт