Времето отминава,февруари приближава и коремче наедрява!

• 12 333
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро и от мен в този гаден първи работен ден от седмицата. Благодаря отново на всички за подкрепата   Heart Eyes
Аз съм утре на лекар и се надяам да видя на бебчо физиономийката:). Снощи ме събуди в 3:30 през ноща и така яко риташе и мърдаше че имам чувство че щеше да излезе през корема, доста болезнено беше между другото изядох един банан пих малко вода и след около час се успокои не знам на кво се дължеше това може би на всичко преживяно ама малко със закъснение.
Кога според вас трябва да се ориентираме за боница и лекар, аз за болница знам за лекар още се чудя ама да чукна на дърво ако нещо се случи по рано да няма изненади.

# 271
  • София
Добро утро момичета,

Аз първо да се похваля, че почти се оправих от настинката, но все пак утре няма да дойда на училището да не прихване някой нещо от моето кихане, но се надявам за четвъртък да съм първа писта  Sunglasses
В Плевен доста обикаляне по мебелни магазини падна и за сетен път се убеждавам, че човек веднъж като си хареса нещо после трудна работа да хареса друго - става въпрос за един ъглов диван за едната ни стая. До сега жилището ни беше малко стил студентска квартира и сега искаме да му придадем малко по друг вид. Та този ъглов диван, в точно определените цветове - кремаво и един странен маслен нюанс на зелено - го видях в Пазарджик. След доста обикаляне и в София и в Плевен стигнах до извода, че май ще ходим по Пазарджик да пазаруваме мебели - половинката лудна от поредната ми дивотия, ама какво да прави Simple Smile търпи ме.

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 09:58 от green_dawn

# 272
Добро утро и от мен!
Днес е пореден ужасен и отвратителен ден, от сутринта съм нервна докато се довлеча до офиса. Ставам негодна за работа след този 1.30-часов преход ей...От 6 сутринта съм будна, не спах добре май- въртях се цяла нощ. А бебо като започна да друса, няма спане. От известно време забелязван някакви движения, които са като треперене. Все едно го втриса бебо, а скоро прочетох в януарките, че имало теория като мърда много бебо, значи страда newsm12. Да не се стресирате сега, на мен ми е просто странно, защото движенията са нови за мен.
joya, ще стискаме палци всичко с бебо да е наред и ти да си спокойна.
Взех си витамините на ХИП- нали се пият и двете шишенца наведнъж, а после се почива?
Извинявайте ако съм ви развалила настроението с моите хленчове!
Хубав ден ви пожелавам!

# 273
Добро утро момичета.
Мен сега ме налегна страшна кашлица.
За ремонти не искам да си помислям  Wink Преди седмица се нанесохме в нашето жилище и сега не мога да се нарадвам на новичките неща Wink
Green Dawn и нашия ъглов диван е в такива разцветки долу-горе. И аз като теб, го видях и направо се влюбих в него и след това нищо друго не можех да харесам.

Нашият бебчо и той такива гимнастики прави ,че направо ми разтриса целия корем.Хеле късно вечер и рано сутрин - не се спира.
Цвети а относно " страданията " на бебчовците , не съм убедена че е така. Wink Напротив от бременността си с Валери знам ,че е лошо когато бебето не се движи много.

# 274
  • Стара Загора
Добро утро мамчета, аз продължавам с болничните заради ужасната хрема, а сега и кашлица и вече полудявам, не съм свикнала да си седя у дома и ми е криво. А днес и на всичкото отгоре вали и още по ми скапва кефа, ама добре че е  тоз форум та да има с кой да си "бърборя".Желая ви "усмихната"седмица въпреки времето Laughing
За сиропа на Хип се пият 2-те шишенца - те стигат за 20 дни, после се прави 10 дни почивка/поне таками каза докторката на мен/, но мисля че имаше мами които го пият без прекъсване-прочети листовката най-добре.

# 275
Листовката на ХИП е бая подробна и с картинки, ама е на немски newsm03...Единственото, което прочетох е отстрани лепенка на бълг.ез.Пише, че се пие по 20мл.на ден, ама примерно сутрин ли е по добре, вечер ли, преди или след ядене-нищо. Приемам, че няма значение как се пият и така Simple Smile.
sier, лошо е, че си си у дома по такива причини, но иначе ти завиждам. Аз вече все по трудно се каня да ходя на работа, а днес направо откачих, а когато времето е лошо, направо не ми се идва. Знам, че сигурно ще ми доскучее и на мен, ама сутрин като тръгна на работа и веднага се сещам колко неща бих могла да правя ако съм у дома.

# 276
  • Стара Загора
... ама примерно сутрин ли е по добре, вечер ли, преди или след ядене-нищо.

sier, лошо е, че си си у дома по такива причини, но иначе ти завиждам. Аз вече все по трудно се каня да ходя на работа, а днес направо откачих, а когато времето е лошо, направо не ми се идва. Знам, че сигурно ще ми доскучее и на мен, ама сутрин като тръгна на работа и веднага се сещам колко неща бих могла да правя ако съм у дома.
[/size]

Аз го пиех сутрин още щом отворя очи, за да не забравя  Joy
А за това, че има какво да се свърши в къщи - да. Ама да си призная и офиса ми липсва Crossing Arms Като дойде новия човек няма да имаме време за скучаене въобще и все по-често си мисля за този момент че наближава, наближава ...само живот и здраве да е  Praynig

# 277
  • София
Кога според вас трябва да се ориентираме за боница и лекар, аз за болница знам за лекар още се чудя ама да чукна на дърво ако нещо се случи по рано да няма изненади.

Аз ходих предишната седмица и говорих с лекаря който съм си избрала и той ми каза, че към края на 7 месец е нормално. Уговорихме се с него и според него няма смисъл да ходя на консултации на още едно място. Каза ми само да си взема документите, които ще са ми нужни за раждането и в края на 7 месец да отида и той да ме прегледа все пак.

# 278
Здравейте момичета,

Да ви пожелая лека седмица и на работещите лека работа. Grinning Peace Мен днес ме понаболва левия яйчник ама не чак много силно и тарпя. Иначе бебо вчера големи танци в корема удари голямо нещо. newsm68 Аз не мисля че ако бебето се движи повече е признак че не му е добре. Поне го усещаме и мисля че даже е по-хубаво отколкото да не се движи изобщо. Така или иначе още малко ни остава момичета така че мисля че всичко ще е ок.  Praynig

# 279
Здравейте ,момичета! Simple Smile
Аз имах кошмарна нощ! Като отидох да пишкам нъм 5.00 и какво да видя - кафеникаво зацапване ooooh! Ужас , разбира се повече не заспах и мъжо и той! Embarassed Едвам изчаках до 7.00 и звъннах на доки! И той каза след 30 мин да съм при него в гинекологията! Още щом ме видя ме попита къде са ми нощницата и чехлите? После ме прегледа и видя ,че конеца не е помръднал,няма някакво скъсяване на шийката и ме прати да лежа вкъщи с една шепа лекарства! Ама те са за предпочитане пред болницата!  Naughty
Питах от какво е зацапването тогава и той каза от някоя по-силна контракция! newsm78 Незнам от това ли е ,но докато не влязох в 4-ти месец бях постоянно с такова зацапване и сега си мисля да не би да е същото!
Извинявайте ако ви досадих с моите проблеми ,но вие сте единствените които ще ме разберат напълно! Hug  bouquet
Сега се моля да не се обърне на кървене това зацапване! Praynig И много ме е страх! Немога да си намеря място! Cry

# 280
  • София
rene_rs   пий си лекарствата, лежи вкъщи и най-важното да си спокойна. Всичко ще се оправи.  newsm10

# 281
  • Стара Загора
Рене миличка, успокой се колкото можеш и за теб и за бебетата е по-добре, пий хаповете и "пази"леглото, всичко ще мине.Стискам палци  Praynig

# 282
  • София
Рене,стискам лапки и всичко да е наред baby_neutralАз все се притеснявам като ходя до тоалетната да нямам нещо подобно и затова те разбирам. Щом докито е казал,че всичко е наред  по - добре му се довери,че  не трябва да се притесняваш допълнително Hug

# 283
Rene ще се моля за теб  Praynig...и аз имах зацапване до 3 месец но да чукам на дърво изчезна от самосебе си не съм пила нищо освен витамини. Дано всичко да е ок и бързо да премине. На теб от какво ти казаха че се е получило първите месеци?

# 284
rene_rs: стискам палци и си леж всичко ти е наред иначе лекаря нямаше да те остави в къщи да си лежиш. Не се притеснявай!
Аз също всеки път гледам тоалетната хартия за нещо такова.
аз пък се чудя какво представлява тази тапа и как ще усетя дали е тя?
аз имам някакво течение от време на време лекарката каза че е нормално цитонамазката нищо не показва ама ако тапата е като това течение как ще разбера знам че е още рано ама все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт