Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 941
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Как влизаш през Афродита?

Аз си гледам резултатите тук - https://results.bodimed.com/new/default.php . Ако е невалидно потребителското име/парола, бих се обадила на рецепцията на Афродита да си поискам нови. Или ако могат да ти пратят резултата по имейл, а ти после го пусни на доктора.

Здравейте момичета,
Може ли да ми кажете къде да проверя за резултати от микробиология/цитонамазка, които ми взе д-р Станулов? През сайта на бодимед ми излиза невалидно потребителско име. Влизам обаче през Адродита. Там виждам историята ми при д-р Станулов и следващия запачен час и това е.
Та, това ли е правилното място - през Афродита? И знаете ли след колко работни дни обикновено излизат резултатите?

# 286
Terssaria, ето тук. Благодаря ти http://46.10.221.190:15220/exam Ще им звънна

# 287
Здравейте! Аз също следващия месец трябва да правя хистероскопия при д-р Генов, но прочетох изключително лоши мнения за него. Дали доктор Станулов ще има против ако отида при друг лекар? При Генов трябва ли да се остане в болница след процедурата и каква е цената?

# 288
Едва ли би имало проблем да отидеш при друг специалист.

# 289
Здравейте, някой правил ли е инсеминация без допълнителна стимулация. На мен ми предстои при доктор Станулов. Моля Ви споделете как е протекло и дали сте имали успех. Знам че при всеки е индивидуални, но ще ми е приятно да споделите опит.

# 290
Дами, минавам с малък ъпдейт - вчера ми беше пункцията, извадиха 19я, от които 14 са се оплодили. Не знам как ще изтрая до понеделник за окончателния резултат Weary Иначе всичко ще замразяваме за ЗЕТ, че пак тръгнах да правя хиперстимулация.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 15:28 от Tessaria

# 291
  • София
pipilota, не съм правила инсе, но желая късмет и хубави новини скоро. Кога ще е процедурата?

Tessaria, пожелавам и една хубава бройка да стигнат до 5-ти ден да си ги замразите. Сред тях да бъде/бъдат бебенцето/ бебенцата ви. Flowers Four Leaf Clover

# 292
Ivena87, при д-р Генов си правих цветна снимка и всичко мина ок. Наложи ми се вчера да правя хистероскопия, премахване на полип, отидох при д-р Дойчиновски по препоръка на д-р Станулов. На 100% съм доволна от д-р Дойчиновски, така че може при него да отидеш и ти.

pipilota1986 Аз имам 3 неуспешн инсеминации. Първата беше без стимулация, имах си 1 фоликул доминантен. Следващите 2 бяха със стимулация и имах 2 фоликула. И трите са неуспешни, но при нас има мъжки фактор, при вас може да се получи и на ЕЦ.

Tessaria, засега ми звучи много добре всичко! Дано всичко е наред и да има страхотни ембриончета. Стискаме ти палци.

# 293
Защо според вас оставят ембриони до 6-ти ден, а не замръзяваме на 5-ти?  Питам защото моите 4Е са замразени на 5-ти ден и има един на 6-ти…

# 294
Може би за да видят дали ще се развие? В предишната ми клиника замразяваха на 3ти ден. Едно от ембриончетата ми не се развиваше добре и него оставиха до 5то ден, стана хубав бластоцист.

# 295
Аз ще ти отговоря при мен какво се случи. На 5 ден не беше станал бластоциста, а на 6 ден вече стана. Просто му дават шанс да се развие. И този забавил се ембрион замразен на 6 ден е синът ми.
Ако питаш ембриолога ще ти обясни.

# 296
Tessaria 14 оплодени е много добър резултат. Пожелавам ти и много балосоцити за замразяване на 5 ден! Защо чак в понеделник ще ти се обадят? Не звънят ли и на трети ден...? И на мен ми предстои скоро пункция и ми е странно защо няма обратна връзка от ембриолога преди 5 ден...

Хопчи и при мен при предната стимулация изчакваха до 6 ден ембриончето да достигне балостоцит, тъй като се развиваше по-бавно. Не беше в Афродита, но предполагам, че принципът е същият.

# 297
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Simple Smile

Hrisi-An, казаха ми, че не звънят всеки ден, освен ако изрично не поискаш. Аз помолих да ми се обадят и на 3ти ден да ми кажат как вървят нещата. Но така или иначе чак на 5ти ден ще стане ясно колко бластоцисти са станали, затова така се изказах.

# 298
Искам да ви попитам вземате ли някакви витамини за подобряване качеството на яйцеклетките? Ако да, какви?

# 299
На мен д-р Станулов ми изписа тези : https://remedium.bg/bioclinic-opti-ova-za-fertilitet-formula-za- … -sasheta-141031/p

Скъпички са, пих ги два месеца и в комбинация с отказването на цигарите опита ми е успешен.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт