Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Дами, при Дойчиновски ще си правя хистероскопия, може ли да ме ориентирате каква сума да подготвя? Благодаря ви. А за Афродита мога да кажа само хубави неща...там отношението е персонално и дори да се получават трудно нещата, не се отказваат.

800лв. платих ноември месец аз.

# 271
Миналата година септември платих 800лв, след симулация март отново ми се появи полип, даже по-гладен от първия и юни правих пак тогава платих 650лв

# 272
Разликата в цената е спрямо това дали е по здравна каса или не, нали? Доколкото разбрах, ако е по здравна каса и нощуваш там, е към 600, ако е частно е над 800.

# 273
Здравейте,
И мен Станулов ме праща на хистероскопия във Вита. Как стават нещата със здравната каса?
Иначе относно коментарите за момичетата 40+. От Станулов знам, че той предпочита да не товари пациентките си, които са 40+ със стимулации, ако знае, че така или иначе накрая ще има 1 яйцеклетка. Според него няма смисъл да ги подлага на този стрес. Всъщност аз се насочих към Станулов именно по препоръка на една дама, която беше над 40 г., с тежка ендометриоза, която забременя при него с една-единствена яйцеклетка на естествен цикъл.

# 274
Здравейте,
И мен Станулов ме праща на хистероскопия във Вита. Как стават нещата със здравната каса?
Иначе относно коментарите за момичетата 40+. От Станулов знам, че той предпочита да не товари пациентките си, които са 40+ със стимулации, ако знае, че така или иначе накрая ще има 1 яйцеклетка. Според него няма смисъл да ги подлага на този стрес. Всъщност аз се насочих към Станулов именно по препоръка на една дама, която беше над 40 г., с тежка ендометриоза, която забременя при него с една-единствена яйцеклетка на естествен цикъл.

Здравейте,
При всеки действа различно доктора, спрямо състоянието на пациента.
При мен 40+ приложи стимулация,  и не беше ок за естествен цикъл.

Колко яйцеклетки ще извади зависи от броя антрални фоликули и стига да сработи стимулацията и да растат както трябва, вади всички достигнали необходимия размер.

Ако не се получи стимулацията и организма не отговаря адекватно, тогава да, може и със стимулация да е 1 яйцеклетката.

Успех на вас и се доверете на доктора, според мен е от малкото които знаят какво правят.

# 275
Здравейте,

Като отидох на преглед при Дойчиновски той ми даде направлението за хистеро и с него постъпих в клиниката. Нищо допълнително не се попълва като документи. Но задължително трябва да останеш 2 дни там, за да е изпълнена клиничната пътека.

Разликата в цената е спрямо това дали е по здравна каса или не, нали? Доколкото разбрах, ако е по здравна каса и нощуваш там, е към 600, ако е частно е над 800.

Доколкото разбрах, да. Ако не искаш да нощуваш там не можеш да минеш по здравна каса.

# 276
Здравейте,Кой Д-р прави хистероскопия във Вита ?

# 277
Аз бях при д-р Дойчиновски и съм много доволна. Не знам кои от другите АГ-та там извършват такива операции.

# 278
Здравейте,

Здравейте,

Колко яйцеклетки ще извади зависи от броя антрални фоликули и стига да сработи стимулацията и да растат както трябва, вади всички достигнали необходимия размер.

Ако не се получи стимулацията и организма не отговаря адекватно, тогава да, може и със стимулация да е 1 яйцеклетката.

Успех на вас и се доверете на доктора, според мен е от малкото които знаят какво правят.

Здравейте, бихте ли ми обяснили логиката на стимулацията в контекста на амх? Ако резервът е нисък, тогава се прилага силна стимулация ли( с идеята да се издърпа повече) или слаба или никаква ( с идеята да не се използва на максимум и малкото оставащо)? Мисля, че докторът ми го обясни, когато питах кое амх за кой протокол става, но бях толкова блокирала, че дори не помня и това. ( Беше при първите прегледи още).

# 279
Здравейте,

Здравейте,

Здравейте, бихте ли ми обяснили логиката на стимулацията в контекста на амх? Ако резервът е нисък, тогава се прилага силна стимулация ли( с идеята да се издърпа повече) или слаба или никаква ( с идеята да не се използва на максимум и малкото оставащо)? Мисля, че докторът ми го обясни, когато питах кое амх за кой протокол става, но бях толкова блокирала, че дори не помня и това. ( Беше при първите прегледи още).

Нивото на АМХ за много лекари не е водещо,  следят преди всичко броя на антралните фоликули и нивата на хормоните.

Силна, слаба или никаква стимулация се прави пак въз основа на съвкупност от фактори, брой фоликули, нива на хормоните, заболявания на пациента и др.

Аз също съм питала за намаляване на резерва след стимулация, досега всички са ми отговаряли че е възможно след силна стимулация, но рядко се случва и няма опасност.....не че го вярвам.

# 280
Хистеро във Вита би трябвало да прават бая АГ-та - и Кълвачева, и Василева... май всички водят операции. За Димитрова не съм сигурна дали не се занимава само с инвитрото.

За амх-то - то показва моментно състояние и може са се повдигне, ако причината е в някакви липси и дефицити.
Това, което ми обясниха, е, че при стимулация се развиват само антралните фоликули, които така или иначе отпадат след О и пукането на доминантния. Т.е. не отпадат повече, от колкото при нормален цикъл. Или поне не много повече.

# 281
Благодаря ви за отговорите T q и İnferiya!

# 282
Здравейте момичета,
Може ли да ми кажете къде да проверя за резултати от микробиология/цитонамазка, които ми взе д-р Станулов? През сайта на бодимед ми излиза невалидно потребителско име. Влизам обаче през Адродита. Там виждам историята ми при д-р Станулов и следващия запачен час и това е.
Та, това ли е правилното място - през Афродита? И знаете ли след колко работни дни обикновено излизат резултатите?

# 283
Здравейте момичета,
Може ли да ми кажете къде да проверя за резултати от микробиология/цитонамазка, които ми взе д-р Станулов? През сайта на бодимед ми излиза невалидно потребителско име. Влизам обаче през Адродита. Там виждам историята ми при д-р Станулов и следващия запачен час и това е.
Та, това ли е правилното място - през Афродита? И знаете ли след колко работни дни обикновено излизат резултатите?
Здравей, аз обикновено си я взимам от момичетата на рецепцията, като отида при следващ преглед. Иначе им се обади и си дай имейл, сигурно ще ти я изпратят. За седмица трябва да е готова.  Успех!

# 284
Благодаря ти. Те ми дадохха потребителско име и парола и д-р Станулов очаква да му ги пратя, щом са излезли резултатите, но не мога да разбера къде ще излязат. Уж разбрах бодимед, но там пише,че е невалидно...

Общи условия

Активация на акаунт