Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 629
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Елисавета, честота радост! Да е здрав и много да ви радва Росен 🙂

Момичета, аз имам питане. По какво се решава дали протоколът ще е къс или дълъг?

# 31
  • Пловдив
Хопчи, аз в пловдивската клиника 🙄 бях на къс протокол, 4 качествени Я, 1 се оплоди и НЕ стигна до пети ден.Когато отидох при д-р Станулов и му разказах това, изписа ми Милигест и каза, че ще променим подхода, понеже се е видяло с късия какво е станало и нямало смисъл да се прави два пъти едно и също нещо.Но имаме и МФ, на който също каза, че ще обърне внимание, даже вика "вие сте си мъжки фактор отвсякъде" и ние 😳😳😳 В предишната болница никога не е ставало дума за това.И аз си мисля, че имам некачествени Я 🥴

# 32
Елънче, на мен това ще ми е първо инвитро. Просто мислих, че повече се практикува късата стимулацията от 2-ри ден и така се бях настройла.
Вие докъде стигнахте?

# 33
  • Пловдив
Днес си изпих 17-тото хапче и в четвъртък имам час.Каза да си нося хладилна чанта, че ще ми дава стимулацията.Не съм запозната с дългия протокол, едвам чакам да стане четвъртък 😅

# 34
Здравейте момичета, мен ме притеснява това “средно качество”. В други клиники им дават доклади, снимки, разни букви и цифри... какво означава това средно качество? Благодаря.

# 35
  • София
Здравей, за всичко, което те притеснява, нормално е да го изговориш с доктора ти и с ембриолога. Запиши си всичко, което искаш да питаш и настоявай да ти се обясни, за да си по-спокойна по време на процеса. Важно е спокойствието. Успех! 🙂

# 36
Здравей, за всичко, което те притеснява, нормално е да го изговориш с доктора ти и с ембриолога. Запиши си всичко, което искаш да питаш и настоявай да ти се обясни, за да си по-спокойна по време на процеса. Важно е спокойствието. Успех! 🙂

Благодаря, попитах и получих уклончив отговор.

# 37
Здравейте момичета, мен ме притеснява това “средно качество”. В други клиники им дават доклади, снимки, разни букви и цифри... какво означава това средно качество? Благодаря.

Не се притеснявай, има много родени дечица с ембриони със средно качество.
Ако е писано ще стане и с ембрион с лошо качество.
Желая ти успех!

# 38
Дами, записах си час за 19ти Simple Smile Заради Ковид ме инструктираха да съм без придружител -.- ще ми бъде първа консултация, може ли малко насоки какво да занеса като предходни изследвания на мен и ММ? Епикризата от лапарото, последните хормони, СГ. Нещо друго?

# 39
  • Пловдив
Inferiya, ние носихме всичко, което имахме.Моите хормони преди започване на стимулацията (за първото инвитро), хормоните преди пункцията, спермограмата, кариотип, тромбофилия, щитовидните, епикризата от лапарото, АМХ.Той ще те пита доста неща и ще си запише важните.

# 40
  • София/Севлиево
И аз носех всичко,което бях правила през годините в една огромна папка...

# 41
Здравейте момичета, на тези от вас, които сте по фонда, налагало ли ви се е да доплащате за процедурата си в Афродита?

# 42
Здравейте момичета, на тези от вас, които сте по фонда, налагало ли ви се е да доплащате за процедурата си в Афродита?
Здравей, по принцип в Афродита не се взимат допълнително пари. Всичко, което е по Фонда се усвоява, всичко, което не е по Фонда се плаща (напр. предварителни изследвания на партньорите). Сега съм на ЕЦ и имам 12 прегледа по Фонда за 4 месеца, със сигурност няма да ми стигнат и ще си доплатя 1-2 прегледа накрая.  Служителките са много любезни, ако нещо не ти е ясно, ги питай. Успех!

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 14:03 от Book_79

# 43
Благодаря

# 44
  • София/Севлиево
Аз не съм доплащала за лекарства,а малко минах лимита(в старата ми клиника си ги доплатих).Плащах само за това,което фонда не покрива.

Общи условия

Активация на акаунт