Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Juyii,  само добри новини да има! 🤞🍀💜

# 346
  • София
Успех на всички!
Аз също искам да кажа за д-р Сранулов, че е невероятен и учудващото е, че е супер достъпен - на фона на това, че нямах директен достъп до доктора в предишната клиника, където бях и сега мисля, че това ме стресираше допълнително. Станулов е абсолютно искрен, което е за предпочитане, според мен. От много време исках да направя опит при него, още докато беше в Токуда, но тогава се премести болница Лозенец и в началото нямаха сключен договор с фонда, затова си използвах заповедта (с мф сме) да опитаме на друго място - стимулация и два ЗЕТ-а с по две ембриончета, 0 на кръвните.
Тогава се върнах при него. Още на първия ЗЕТ бях бременна. Останаха ми две двойки замразени и след някой и друг месец ще пробваме за второ бебенце, но първо да дойде цикъла и ще решим. 🙂

# 347
Браво момичета, дано всичко да е наред. При мен обаче нещата са по-трудни, понеже заради намаления ми резерв извадиха само 8 Я, от които 7 се оплодиха. Отделно имаме и мъжки фактор 1%морфология, макар че уж концентрацията е много голяма. Та от 7 ембриончета на 5ти ден останаха само 3. Разпределиха ги за 2 трансфера. Едното при размразяване не оцеля и имах два трансфера с по едно ембрионче, но неуспешни. Доктора ми каза да продължим с други опити. Просто се чудя дали при мъжа ми или при мен е повече проблема да не се развиват ембриончета. Бих пробвала и с донорски  но не знам кое ни е по-проблемно- яйцеклетки или сперматозоиди? Simple Smile Опитвам се да не се отчайвам.

# 348
Leni4ka7, имай предвид, че по принцип огромната част от ембрионите не стават бебета. Така е при всички, не само при хората с репродуктивни проблеми. Не се отчайвай. Според мен, щом доктора смята, че има надежда продължавайте с опититите. Подкрепям мнението на Соренда, че Станулов е много искрен и бих му се доверила.

Темата за фертилното хранене, която беше спомената и тук, също е много информативна и на мен ми беше полезна.

# 349
Браво момичета, дано всичко да е наред. При мен обаче нещата са по-трудни, понеже заради намаления ми резерв извадиха само 8 Я, от които 7 се оплодиха. Отделно имаме и мъжки фактор 1%морфология, макар че уж концентрацията е много голяма. Та от 7 ембриончета на 5ти ден останаха само 3. Разпределиха ги за 2 трансфера. Едното при размразяване не оцеля и имах два трансфера с по едно ембрионче, но неуспешни. Доктора ми каза да продължим с други опити. Просто се чудя дали при мъжа ми или при мен е повече проблема да не се развиват ембриончета. Бих пробвала и с донорски  но не знам кое ни е по-проблемно- яйцеклетки или сперматозоиди? Simple Smile Опитвам се да не се отчайвам.

Здравейте, не се отказвайте. Има жени които трудно вадят по една яйцеклетка и тогава мислят за донорски, ако не става. Вашият брои яйцеклетки никак не е лош. Аз ноеври имах пункция и успяха само две яйцеклетки да ми извадят при все че съм на 35, но съм с намален яйчников резерв.

Докторът предполагам Ви е изписал витамини. Според мен ако смяташе че нямате опит със собствена яйцеклетка да забременеете щеше да каже.

# 350
A, това за 8я съм го пропуснала. Това е съвсем нормален брой, доколкото знам оптималният е между 8 и 14, и по принцип се стараят да извадят горе-долу толкова. На мен ми извадиха 8я първият път, бях на 29 и нямам проблем с резерва (в друга клиника беше този опит).

# 351
Здравейте борбени дами. Пациентка съм на друга клиника, но съм разочарована от поредица неуспехи. Разгледах статистиката на  ЦАР и МЦ Афродита е единствената , чиято оспеваемост през годините расте и наближава 50%. С неизяснен стерилитет сме и вече имаме 4 неуспеха и можем да кандидатстваме за фонда. Обмислям дали да не го направим в Афродита, но имам няколко въпроса. Ще бъда много благодарна ако ми отговорите.
- Чака ли се дълго за първичен преглед?
- Спазват ли се часовете или отиваш и чакаш неопределено време, докато те извикат?
- Дават ли се болнични след пункция?
- От кой лекар сте по- доволни?
- Приемат ли старите изследвания или всичко започва от 0?
- Клиниката разполага ли със собствена лаборатория или за всяко нещо препращат на други места?
 Това е за което се сещам към момента. Предварително благодаря и желая успех на всички!

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 08:55 от lady25

# 352
Здравей, аз мога да дам прясна информация по някои от въпросите като съвсем нов пациент там. Записах се при доктор Станулов за първичен преглед за след седмица след позвъняването. На място отидох по-рано и влезнах 20 мин след записания час, което за мен е закъснение в рамките на нормалното. Занесох каквито изследвания имахме с мъжа ми и докторът пусна допълнителни.

# 353
И аз съм при д-р Станулов. Болнични не се издават. Клиниката е частна, тук в темата назад обсъждаха за болничен от личния лекар. И двамата доктори са страхотни. Аз съм бременна с второ детенце на 43 г. Не се чака, влиза се максимум след 20 Мин. Д-р Станулов има индивидуален подход към всяка пациентка. Аз лично от пет инвитро опита имам 3 бременности.
Взимат ти кръв на място, работят с Бодимед.
Успех.

# 354
Здравейте борбени дами. Пациентка съм на друга клиника, но съм разочарована от поредица неуспехи. Разгледах статистиката на  ЦАР и МЦ Афродита е единствената , чиято оспеваемост през годините расте и наближава 50%. С неизяснен стерилитет сме и вече имаме 4 неуспеха и можем да кандидатстваме за фонда. Обмислям дали да не го направим в Афродита, но имам няколко въпроса. Ще бъда много благодарна ако ми отговорите.
- Чака ли се дълго за първичен преглед?
- Спазват ли се часовете или отиваш и чакаш неопределено време, докато те извикат?
- Дават ли се болнични след пункция?
- От кой лекар сте по- доволни?
- Приемат ли старите изследвания или всичко започва от 0?
- Клиниката разполага ли със собствена лаборатория или за всяко нещо препращат на други места?
 Това е за което се сещам към момента. Предварително благодаря и желая успех на всички!

Здравей,
- за първичен преглед се чака максимум седмица
-гледат да спазват часовете, но често се случва да се изчаква, аз не съм чакала повече от 20мин
-клиниката не издава болнични, дават ти бележка след пункцията и личния лекар може да ти издаде
- приемат стари изследвания ако не им е минал срока, доктора назначава и допълнителни ако прецени
-клиниката работи с Бодимед, на място могат да вземат кръв и я изпращат към лабораторията, за повечето неща могат да направят изследването на място, но за някои неща са ме препращали
Клиниката наистина е с висока успеваемост, аз също препоръчвам Станулов 😉

# 355
Здравейте, момичета, аз имам въпрос относно администрацията на Афродита: след първия преглед при Станулов, подадох документи през регистратура на МЦ за смяна на клиниката по фонда на ЦАР. Имате ли наблюдение колко бързо носят документите към ЦАР? Не искам да ги притеснявам с такива въпроси, но ми се ще да хванем февруарското заседание и да имаме новата заповед възможно най-скоро. Simple Smile Иначе определено Станулов е много, много приятен лекар ивярвам, че той ще ми помогне за сбъдване на най-милата мечта Heart
И още един въпрос: стандартно ли избягва да прави свеж трансфер след стимулация или си проследява хороминте и взима решение?

# 356
  • Пловдив
Аз като бях, извади ми 17Я и каза, че може и да не правим свеж защото не било хубаво с толкова яйцеклетки.Но на пети ден като отида ще ме прегледа и ще прецени.Ние пътуваме от Пловдив и отидохме по-рано на пети ден, може би половин час.Пушим вън и чакам да стане време да влизам и той ми звъни да се качвам, че ме чакали за трансфер. 😳😄
Мацката по-горе да избира Станулов и да се похвалите скоро всички, които чакате! 🍀
За изследванията - в никакъв случай няма да те набута да направиш нещо, което не е от значение.Ние си имахме почти всички изследвания от старата клиника и не сме правили нещо ново и скъпо.Само дежурните - кръвна картина, секрети, цитонамазка, вирусологията и това е.
Станулов е Човек преди всичко! 😊

# 357
Здравейте!
Някой да е правил инсеминация при Баев и да знае какви изследвания иска преди това? Имам час за четвъртък, но ми се иска да нося възможно най-необходимите докумени. Благодаря!

# 358
Здравейте!
Някой да е правил инсеминация при Баев и да знае какви изследвания иска преди това? Имам час за четвъртък, но ми се иска да нося възможно най-необходимите докумени. Благодаря!
Здравейте, аз ще правя инсеминация днес при д-р Станулов. Те дават предварително списък с изследвания, които се изискват преди инсеминация. Цитоманазка (не по-стара т 6 месеца преди датата на инсеминацията), микробиология (не по-стара от 30 дни преди датата на инсеминацията - и за жената и за мъжа), кръвна група (и за двамата), Виросологично излседване (не по-стара от 3 месеца преди датата на инсеминацията - 6 бр.(HIVAg/Ab, HbSAg, TPHA, Anti-HCV-Ab/Ag, Anti HBcor Total, Chlamidia trachomatis)).

Успех.

# 359
Здравейте!
Здравейте, аз ще правя инсеминация днес при д-р Станулов. Те дават предварително списък с изследвания, които се изискват преди инсеминация. Цитоманазка (не по-стара т 6 месеца преди датата на инсеминацията), микробиология (не по-стара от 30 дни преди датата на инсеминацията - и за жената и за мъжа), кръвна група (и за двамата), Виросологично излседване (не по-стара от 3 месеца преди датата на инсеминацията - 6 бр.(HIVAg/Ab, HbSAg, TPHA, Anti-HCV-Ab/Ag, Anti HBcor Total, Chlamidia trachomatis)).

Успех.

Благодаря! Успех и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт