Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 863
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Когато забременях, д-р Станулов ми направи първата фетална морфология и после ми каза, че ме оставя на грижите на проследяващия ме. Преди това ми беше дал списък с лекари, които ми препоръчва за следващите фетални и за проследяване. Аз не избрах доктори от неговия списък. Каза ми, че мога да му пиша с всякакви въпроси, но не съм му писала след това. Ходих да се видим чак след като родих.
Лека бременност! 🙂

# 511
Момичета, запознати ли сте дали д-р Станулов ще има някаква почивка/отпуск по време на Великден?
Във вторник започвам стимулация по дълъг протокол и сега се сетих за този празник и че може да отсъства, понеже не го празнувам и забравям, че съществува Laughing

# 512
Крис, днес ще го питам, ако не забравя Grinning
Мацки, тъп въпрос - имам запазен час за 10:40, който е за взимане на цитонамазка и микробиология. Обаче съм и за взимане на кръв + на ММ кръв и носене на войници (от вкъщи). Ще си питам на регистрация, но предполагам, че можем да отидем в 10:30 и да сме приключили с боцкането до 10:40? За първи път ще им ползвам лабораторията и не знам как се случват нещата Simple Smile

# 513
Крис, днес ще го питам, ако не забравя Grinning
Мацки, тъп въпрос - имам запазен час за 10:40, който е за взимане на цитонамазка и микробиология. Обаче съм и за взимане на кръв + на ММ кръв и носене на войници (от вкъщи). Ще си питам на регистрация, но предполагам, че можем да отидем в 10:30 и да сме приключили с боцкането до 10:40? За първи път ще им ползвам лабораторията и не знам как се случват нещата Simple Smile

Аз досега когато сме пускали там кръвни, първо си влизам при доктора, той си прави неговите неща, след което казва на сестрата какво ще пускаме като кръвни изследвания и тогава отиваме с нея в съседната стая да ми вземе кръв. Слизаме заедно до регистратурата, тя оставя нещата , а аз си заплащам излседванията .
Аз по друг път не съм минавала досега освен по този.

# 514
И при мен винаги е било така, първо преглед, после изследвания. Иначе съм ходила два пъти само да ми вземат кръв и тогава една от сестрите слезе долу и ме боцна в една от стаите до рецепцията.

# 515
Мда, ние си забравихме войниците сутринта, та трябваше да се връщаме и реално си отидохме на време Joy боцнаха ММ докато преглеждаха мен, после боцнаха мен Simple Smile

Дадоха ми инжекциите - Декапептил. Нещо ми се стори, че направих лека алергична реакция. Стоя много голямо червено петно поне час и нещо, точно като обрив или нещо ухапано и разчесано. Сега се скри, де. Ще видя утре как ще е, надявам се да няма драми.

Малко смях в скритичко
Скрит текст:
Ще ми слага мацката инжекцията.
- Виж колко мъничка игла, няма да усетиш.
- Щом не е като на резилиго няма грижи
Показвам й белезите от инжекциите, дето са колкото тези от операцията, направо се ококори милата.
- Понеже си идва направо фабрично с иглата да знаеш, че иглата е доста тъпа... Да, знам, звучи смешно, сега ще видиш.
Хваща, слага иглата, натиска, натиска, натиска... натиска...
- Това нормална игла щеше да пробие вече, ама нищо, ще стане.
- Глуха акула, свирка без топче, тъпа игла... Случва се.
Приключваме, слизаме, ММ чака, докато оправим документите му казвам му за това, че ми се паднаха инжекции с тъпа игла
ММ: тъпа игла, глуха акула, все на теб се падат...
JoyJoyJoy Да намериш същия шашавелник като теб - безценно! Heart

# 516
Дами, имате ли идея от къде мога да се сдобия спешно с един Декапептил за утре сутрин? Станулов ми даде две инжекции вчера, но съм ги забравила извън хладилника.

# 517
Аптека Фремер  има, но проверете в сайта какъв точно ви трябва. Или потърсете вев фейсбук групите. Ако сте от Сф предполагам, че ако обясните на док каква е ситуацията също може да съдейства.

# 518
Хоп и аз от днес с Декапептил Simple Smile Ще си вървим заедно с глухата акулка и ще си бременеем после двете Heart
Акушерката е страхотна просто! И мен ме предупреди за тъпата игла, пък тя влезе като в масло при мен Laughing Хем изпитвам ужас от игли (колко яко, че правя инвитро процедури при това положение), та тя има супер лека ръка. Simple Smile
Само дето забравих да отида на гастроентеролог преди започване на процедурата, както ми каза д-р Станулов и ето на - сега ще ходя в петък и ако има проблем с черния ми дроб (имам естроген зависим доброкачествен тумор), ще трябва да прекратим с 4 бити Декапептила. Та, стискайте палци да не е пораснала гадината и да си действаме, че вече побелях от чакане на бебе (буквално). Flowers Four Leaf Clover

# 519
Кръстим се и се молим за теб!

Да ти даде Бог здраво бебе и за теб много благоденствие!

АМИН!🙏

# 520
  • София
Kristi, успех Heart
Аз с декапептила нямах никакви проблеми, обаче фраксито ми взема здравето... аз по тъпа игла не съм виждала.

# 521
Хайде Kris_ ti, успех и от мен. След 9м да гушкаш своето бебче. Тъпата игла да е най- големия ти проблем 😁

# 522
Успех и от мен, Kris_ ti Simple Smile Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Още един глас за фраксито, сега се мъча с него и няма толкова тъпа игла.
И стискайте палци да има резултат, в неделя ми е ЧХГ теста.

# 523
Tes, успех!

Фраксито - ясно. Някоя с клексан да даде мнение за иглата? Grinning Него май ще го намеря по-лесно.

# 524
Tes, успех!

Фраксито - ясно. Някоя с клексан да даде мнение за иглата? Grinning Него май ще го намеря по-лесно.
Не съм имала проблеми с него.

Общи условия

Активация на акаунт