Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 649
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Здрасти Snowby, добре дошла! И аз нямах и седмица изчакване за първоначален преглед при доктор Станулов. Също имах избор при кой от двата доктора да запазя час ( имаха свободен час буквално един след друг) и понеже нямах никакви предпочитания просто си казах нека е първият и това беше доктор Станулов Simple Smile Относно добавките, както са те посъветвали момичетата, има отделна много хубава група, тази на Денис. За качество на Я. бих те посъветвала да приемаш Коензим q10 под формата на Убиквинол. Успех!

# 91
Ще ви разкажа кое проработи при мен. На 42 години съм , Слава Богу вече съм бременна с второ детенце. Пациентка съм на д-р Станулов от 6 год.  Миналата година направих първи опит ( иначе е четвърти) за второ детенце, тогава бях 83 кг. Изкарахме 8 яйцеклетки от който две останаха до 5 ден с немного добро качество. Беше неуспешно. Така се бях надъхала, че веднага след това направих опит на естествен цикъл , изкарахме една яйцеклетка, стана много добър бластоциста на 5 ден. Имах голяма надежда,но пак беше неуспешно.
Направих почивка от 8 месеца. Реших , че ще променя храненето си корени. В рамките на 5 месеца се храних само с марули и плодове, без нищо друго, пиех витамини Елевит и витамин Д допълнително, отслабнах с повече от 15 кг. Направихме стимулиран опит , изкарахме 6 яйцеклетки от който станаха 3 бластоциста. Един върнахме на свеж трансфер-беше неуспешно. Сега направих Зет с другите две и сега съм бременна,. От вчера със сакче.
Имам при д-р Станулов три бременности , две от Зет и един мисед в 10 г.с. от свеж трансфер.
Надявам се да съм ви била полезна.
Излишно е казвам , че съм открила доктора на който безрезервно вярвам и много уважавам и ценя. Той е мой Приятел.

# 92
Елевит и на мен препоръча, още не съм го взела, защото все се каня да го питам (питах в друга група, но трябваше да питам тук).

Скрит текст:
В България има само тези, които обаче са за бременни.
https://www.elevit.bg/sites/g/files/vrxlpx25021/files/styles/des … png?itok=LhirbWMY

В Амазон разтърсих и намерих различни за планиране на бременност, за бременни и за след раждане.
https://m.media-amazon.com/images/I/71uRlhlgN1S._AC_SL1500_.jpg

По моята логика, щом ми ги изписва в България, значи трябва да си взема това, което има на българския пазар. Оообаче явно има и по-подходящи за различните етапи и не са сметнали за нужно да ги внасят.

Просто трябва да се хвана да му пиша и да го питам дали да поръчвам или да си взимам тези за бременни Simple Smile

# 93
Момичета, някоя взимала ли е етапна епикриза от Клиниката? Искам да кандидатствам за общинска помощ и ми искат такава. Аз до инвитро все още не съм стигнала, но съм пациентка на д-р Станулов.

# 94
  • София/Севлиево
Аз с първичен преглед при доктор Станулов се уредих още  първия ден,когато отидох в клиниката.Тъкмо бе почнал да работи там в края на август 2020-та.Успях от ЗЕТ,но имах и СЕТ при него.Не ме е карал да пия добавки и ми направи много лека стимулация,от която извадихме 6 Я,5 се оплодиха,1 върнахме на ден 4(избързваше нещо),две станаха бластоцисти и единият се превърна в този сладур,който днес става на 40 дни

Другият седи замразен и въпреки че ММ не иска повече деца след няколко години ще му дам шанс да стане бебче.

# 95
Здравейте, отбивам се набързо да изклюкаря за чакащите заповеди от ЦАР в ноемврийската партида, че са заседавали и взели решенията, защото днес получих своята по електронен път и сме одобрени 🍀

# 96
Меле Еле направо е за папкане . Пу пу пу.
Здравичък да бъде, това е най- важното.

# 97
  • Пловдив
Ели, здравичко да ви е сладурчето и саааамо хубави неща да му се случват! 💜🍀 Пу-пу!

Този Мериоферт много нерви ми образува с въздуха с който се пълни спринцовката 🤦‍♀️ Днес им махнах тапичките и нямам дерт 😅 Всяка вечер а-ха да се изпотрепем с ММ 😆.Днес вече всичко е точно.🤪

# 98
Ели, здравичко да ви е сладурчето и саааамо хубави неща да му се случват! 💜🍀 Пу-пу!

Този Мериоферт много нерви ми образува с въздуха с който се пълни спринцовката 🤦‍♀️ Днес им махнах тапичките и нямам дерт 😅 Всяка вечер а-ха да се изпотрепем с ММ 😆.Днес вече всичко е точно.🤪
Ох Мериоферта е много гаден. Даже ми се е случвало и от вън да изпръскам. Така, че внимавай. И да , тапичките се махат.

# 99
Д-р Станулов ми пусна едно доста полезно клипче, на което се показва как се процедира с Мериоферта, и въпреки факта че съм си го била и преди, пак понякога ми остава течност във флакона и откачам....

# 100
Здравейте момичета. Днес ми е 10ти ден от стимулацията и имам общо 8 фоликула. Аз съм със занижен АМХ Всички фоликули са с различни размери. От 11 до 15 мм. Не знам това дали ще се коригира така че и всички да се извадят узрели? Слагам Cetrotide i Meriofert. Доктора планира пункция след 3-4 дена

# 101
Здравейте момичета. Днес ми е 10ти ден от стимулацията и имам общо 8 фоликула. Аз съм със занижен АМХ Всички фоликули са с различни размери. От 11 до 15 мм. Не знам това дали ще се коригира така че и всички да се извадят узрели? Слагам Cetrotide i Meriofert. Доктора планира пункция след 3-4 дена
Здравей, всички фоликули над 15 мм ще се извадят при пункцията. Според мен всичките ще
пораснат дотогава и ще бъдат извадени и дано във всеки да има хубава яйцеклетка. Успех!

# 102
Момичета, отрицателния ковид тест за пункцията приема ли се само принтиран или трябва да ходя до лабораторията за оригинал с печат?

# 103
Момичета, отрицателния ковид тест за пункцията приема ли се само принтиран или трябва да ходя до лабораторията за оригинал с печат?
Здравей, вчера ми беше пункцията и им го занесах принтиран. Нямаше проблем.

# 104
Здравейте момичета,
Един по-различен въпрос, тъй като съм от Бургас и ще пътувам с автобус. Как да стигна от централна автогара София до клиниката, видях, че е близо до Мол Сердика? Има ли директен превоз с метро, автобус?

Общи условия

Активация на акаунт